28 / 04 / 2024

Finansevim'de 360 ay vade ile ev sahibi olma fırsatı!

 Finansevim'de 360 ay vade ile ev sahibi olma fırsatı!

Özellikle orta ve alt gelir düzeyindeki vatandaşların ev sahibi olabilmelerini amaçlayan Finansevim'de 360 ay vade ile ev sahibi olma fırsatı sunuluyor..



Finansevim; faizsiz, vade farksız konut sahibi olmak isteyenlerin kendi belirleyeceği taksit miktarı ile ev sahibi yapmayı amaçlıyor.

Finansevim'in uygulayacağı,  Tasarrufa Dayalı Faizsiz Finans Sistemi ile konut sahibi olmak isteyenler hiçbir peşinat ödemeden, kira yardımı adı altında yapılan ek ödemeler yapmadan, dilerse fon katılım ücretini de Yine Türkiye’de ilk kez uygulanan bir sistem olarak 60 ay vadeye bölerek kendi belirleyeceği taksit miktarlarıyla yine kendisinin belirleyeceği vade aralığıyla ev sahibi olabilecekler. 

Özellikle orta ve alt gelir düzeyindeki vatandaşların ev sahibi olabilmeleri için, bu zamana kadar yapılmayan ve ilk kez uygulanan 360 ay taksit imkanı da sunuluyor. Orta ve orta altı gelir grubu mevcut sistemlerle konut sahibi olmakta zorlandıkları için bu modeli uygulayarak onlarında önü açılmış oluyor. 

Relax Ödeme Fonu

Bu fonda heray taksitleriniz siz belirlersiniz. Dilediğiniz tarihte, istediğiniz taksiti ödeyebilirsiniz, Örneğin Şubat 400 TL, Mart 250 TL, Nisan 1000 TL ne kadar ödeyeceğiniz size kalmış. Ödemelerinizin yüzde 50 sini içeride biriktirdiğinizde, teslimata hak kazanıyorsunuz. Sıra geldi, fonunuzu kullanmaya, dilediğiniz evi, arabayı, ihtiyacınızı kullanabilirsiniz. Teslimattan sonra taksitler, belirlediğiniz vadeye göre sabitleniyor. Relax modelimizde dilediğinizde mola verme hakkına sahipsiniz. Relax ödeme modeli, ödemelerinizi rahat rahat ödeyebilmeniz için, Türkiye'de ilk defa geliştirdiğimiz bir modeldir.

Vade Ortası Fonu

Almak istenilen evin fiyatına karar veriliyor. Örneğin 80.000, 150.000 250.000 ya da daha fazlası. Fiyat belirlendikten sonra peşinatınız var ise peşinatlı yoksa peşinatsız bir seçeneği belirleyebiliyorsunuz. Peşinatınızı da belirledikten sonra sıra taksitlerinize geldi, aylık ne kadar taksit ödemek istediğinizi siz belirtip, verilen Teslimat tarihi sizin için uygunsa karşılıklı yasal güvencelere dayalı sözleşmemizi imzalayabiliyorsunuz. Teslimat tarihiniz sözleşme yapıldığı anda sizlere bildiriliyor. Dönem içerisinde dilerseniz taksitlerinizi ve ödeme planınızı serbestçe yapılandırabiliyorsunuz.Bu modelimizde teslimattan önce ve sonra tüm taksit ödemeleriniz sabittir. Dilerseniz, tüm borcunuzu erken kapatabilir, yeni modellerimizden tekrar yararlanabilirsiniz. Taksit ödemeleriniz sırasında mola verebilir, dilediğinizde ödemelere devam edebilirsiniz.

Çekiliş Fonu

İhtiyacınız olan fon tutarına karar veriyorsunuz. Örneğin 80.000 TL, 150.000 TL ya da daha fazlası. Fon tutarını belirlendikten sonra peşinatınız var ise peşinatlı yoksa peşinatsız modeli seçebilirsiniz. Peşinatınızı da belirledikten sonra sıra taksitlerinize geldi, aylık ne kadar taksit ödemek istediğinizi belirtin.Daha sonra grup seçiminiz yapılır. 

12-24-36-48-60-72-84-96-108-120-180-360 kişilik gruplardan herhangi birini tercih edebilirsiniz.Şimdi sıra fonunuzu ne zaman kullanacağınızı belirlemekte. Son teslim tarihi belirleme gününde noter huzurunda yapılan çekilişle tarihiniz netleşiyor. Fon teslim tarihiniz belirlendikten sonra teslimat tarihinizde ihtiyacınız olan tutarı kullanabiliyorsunuz. Fon teslimatı yapıldıktan sonra taksitleriniz sabitlenir, artık kolayca borcunuz bitene kadar kendi ödemelerinizi yapabiliyorsunuz. Taksitlerin düzenlemesinin ardından normal vade sayınız faiz ve vade farkı ya da kira yardımı olmadığı için kısa zamanda bitiyor.


https://www.finansevim.com.tr/


Geri Dön