11 / 05 / 2024

Finansevim 360 ay taksit

Finansevim 360 ay taksit

Özellikle orta ve alt gelir düzeyindeki vatandaşların ev sahibi olabilmelerini amaçlayan Finansevim'de 360 ay vade ile ev sahibi olma fırsatı sunuluyor..

360 Midi Alaçatı'da yüzde 40 peşin 18 ay vade avantajı!

Demirbaş Hanesel ortaklığının Tuzla Tepeören'de hayata geçirdiği 360 Midi Alaçatı'da yüzde 40 peşin 18 ay vade avantajıyla satışlar devam ediyor. 

360 Midi Alaçatı'da yüzde 20 indirim fırsatı! Yeni proje!

Demirbaş Hanesel ortaklığının 7. Projesi 360 Midi Alaçatı projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Mart ayında yapılması planlanıyor.

360 Villas Tepeören'de faizsiz 18 ay vade fırsatı! Daire fiyatına villa sahibi olun!

360 Villas Tepeören'de daire fiyatına villa sahibi olmak isteyenler için 18 ay vade ve faizsiz kampanya başladı.  Peki 360 Villas Tepeören'de villa fiyatları ne kadar? Hangi tip villalar yer alıyor? 360 Villas Tepeören villaları nerede? İşte detaylar...

Türkiye'nin elektrik üretimi ağustos ayında yüzde 4,1 artış gösterdi

Türkiye'nin lisanslı elektrik üretimi ağustosta geçen senenin aynı ayına oranla yüzde 4,1 yükselerek 31 milyon 360 bin 161 megavatsaat olarak gerçekleşti. Üretin ne kadar oldu ve ne kadar artış gösterdi? İşte haberin ayrıntıları...

TOKİ 2022 sosyal konut projesinde 360 ay taksit ve peşinatsız ödeme fırsatı geliyor mu? Kanun teklifi resmen verildi!

CHP Grup Başkanvekilleri Engin Altay, Özgür Özel ve Engin Özkoç imzasıyla Toplu Konut Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Başkanlığına sunuldu. İşte o kanun teklifi ile ilgili tüm ayrıntılar...

Finansevim 6 ayda 40 yeni şube açacak!

2020'yi yüzde 200'lük bir büyüme oranıyla kapatan Finansevim, bu yılın ilk 6 ayında şube sayısını 100'e, çalışan sayısını ise 1000'in üzerine taşımayı planlıyor.

TOKİ Eylül ayı ucuz ev ilanları!

Dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapan TOKİ 10 bin peşinatla 360 TL taksitle konut satıyor. İşte TOKİ 2019 Eylül ayı ucuz ev ilanları...

Finansevim'den şimdi al, 3 ay sonra öde kampanyası!

Taksit ödemeye başlamadan ev sahibi olma imkanı sağlayan Finansevim, "şimdi al, 3 ay sonra öde" kampanyası başlattı.

360 Kurtköy'de 84 ay 0 faiz kampanyası!

Yaşamın başladığı 360 Kurtköy projesinde 84 ay 0 faiz ile ödemeler yapılıyor. Hanesel Yapı ile Demirbaş Yapı imzasıyla yükselen projede satışlar devam ediyor.

Ege Vadisi'nde 60 ay vade imkanı!

Ege Vadisi projesi Ankara Çankaya-Oran’da çok özel fırsatlarla satışa sunuluyor. Ankara’yı 360 derecelik açıyla gören mükemmel manzaraya sahip projede 60 ay vade imkanı sağlanıyor. 

Finansevim'de 360 ay vade ile ev sahibi olma fırsatı!

Özellikle orta ve alt gelir düzeyindeki vatandaşların ev sahibi olabilmelerini amaçlayan Finansevim'de 360 ay vade ile ev sahibi olma fırsatı sunuluyor..

Faizsiz, 360 ay taksitle konut!

Finansevim Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emre Özkaya, faizsiz, vade farksız konut sahibi olmak isteyen kişilerin kendi belirleyecekleri taksit miktarıyla ev sahibi olabileceğini açıkladı. 

Taksim 360 güncel fiyat bilgisi!

Taksim 360 güncel fiyat bilgisi kapsamında normal konutların fiyatları 330 bin dolardan başlıyor. Ofis bloklarının teslimlerine başlanan projede yüzde 5 peşinat ve 60 ay sıfır faizle ödeme imkanı bulunuyor...

Finansevim 360 ay taksit Haberi

Finansevim 360 ay taksit

Finansevim; faizsiz, vade farksız konut sahibi olmak isteyenlerin kendi belirleyeceği taksit miktarı ile ev sahibi yapmayı amaçlıyor.

Finansevim'in uygulayacağı,  Tasarrufa Dayalı Faizsiz Finans Sistemi ile konut sahibi olmak isteyenler hiçbir peşinat ödemeden, kira yardımı adı altında yapılan ek ödemeler yapmadan, dilerse fon katılım ücretini de Yine Türkiye’de ilk kez uygulanan bir sistem olarak 60 ay vadeye bölerek kendi belirleyeceği taksit miktarlarıyla yine kendisinin belirleyeceği vade aralığıyla ev sahibi olabilecekler. 

Özellikle orta ve alt gelir düzeyindeki vatandaşların ev sahibi olabilmeleri için, bu zamana kadar yapılmayan ve ilk kez uygulanan 360 ay taksit imkanı da sunuluyor. Orta ve orta altı gelir grubu mevcut sistemlerle konut sahibi olmakta zorlandıkları için bu modeli uygulayarak onlarında önü açılmış oluyor. 

Relax Ödeme Fonu

Bu fonda heray taksitleriniz siz belirlersiniz....