11 / 05 / 2024

Finansevim ödeme şekilleri 2018

Finansevim ödeme şekilleri 2018

Özellikle orta ve alt gelir düzeyindeki vatandaşların ev sahibi olabilmelerini amaçlayan Finansevim'de 360 ay vade ile ev sahibi olma fırsatı sunuluyor..

TOKİ evlerini kiraya vermek yasak mı?

TOKİ evlerine dair kuralardan sonra sorular hız kazanmaya başladı. Özellikle ödeme şekilleri ve TOKİ evlerinin kiraya verilip verilemeyeceği de sorgulanıyor. İşte “TOKİ evlerini kiraya vermek yasak mı?” sorusunun detaylar!

TOKİ'de peşin ödeme var mı?

TOKİ sosyal konut projesinin ilk temelleri atıldı. Başvuru yapan kişiler, TOKİ ödeme şekilleri de sıklıkla sorulan sorular arasında bulunuyor. İşte “TOKİ'de peşin ödeme var mı?” sorusunun yanıtı!

Tapuda elden para verilir mi?

Tapuda ödeme şekilleri vatandaşlar tarafından merak edilmektedir. Tapuda elden para verilir mi? sorusu sık sık sorulmaktadır. İşte merak edilenler!

Kiptaş yeni proje var mı? Kiptaş Pendik Arkatlı evlerinin fiyatları ne kadar, ödeme şekilleri nasıl?

Kiptaş yeni projeleri merakla araştırılıyor. Özellikle Kiptaş Pendik Arkatlı Evlerinin fiyatları sorgulanıyor. İşte detaylar!

Çeşme'de 8 taksitle arsa satılıyor! İhalesi 15 Eylül'de!

Çeşme Milli Emlak Müdürlüğü, İzmir ili, Çeşme ilçesi, 16 Eylül ve Dalyan mahallelerinde yer alan 2 arsayı satıyor. İşte fiyatı ve ödeme şekilleri...

Finansevim'de müşteriler aylık ödeme tutarını kendi belirliyor!

Kolo Holding ve Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kolo yaptığı açıklamada "Ev almak isteyenlerin aylık ödeme miktarını ve peşinatlarını kendilerinin belirleyeceği, sistemle ev sahibi olma fırsatı sunuyoruz." dedi.

Düşük faiz ve kampanyalar vatandaşı harekete geçirdi!

Bankaların konut kredisi faizlerini indirmesi ile beraber şirketlerde yeniden avantajlı ödeme şekilleri sunan kampanyalara yöneldiler. Uzun vade, düşük vade farkı ve avantajlı kampanyalar, konut satışlarında büyük oranda artış sağladı… 

Finansevim herkesi ev sahibi yapacak!

Finansevim, orta ve alt gelir grubunun ev sahibi olmasındaki en büyük engelleri ortadan kaldırıyor. Firma, ödeme miktarı ve peşinat konusundaki sıkıntıları azaltmayı hedefliyor. 

Maslak 1453 Emma ödeme şekilleri!

322 konuttan meydana gelen Maslak 1453 B3 blokta ev fiyatları 550 bin TL ile 3 milyon TL arasında değişiklik gösteriyor..

Avrupa Konutları Yamanevler ödeme şekilleri 2018!

İstanbul'da Anadolu Yakası Ümraniye'de hizmete açılan Metro durağının yanı başında hayata geçirilen Avrupa Konutları Yamanevler projesi 1.2 milyar TL’lik yatırım bedeline sahip..

Ebruli Ispartakule Evleri ödeme şekilleri 2018!

2020 yılında teslim edilecek olan Avcılar Ebruli Ispartakule Evleri 724 daire ve 52 ticari üniteden meydana geliyor..

Kadıköy Fortis Sinanlı ödeme şekilleri 2018!

İstanbul Anadolu Yakası'nda Kadıköy'de inşa edilen Fortis Sinanlı Evleri'nde teslime kadar beklemeye son kampanyası kapsamında yer alan konutlara kira ödemesini şirket karşılıyor...

AND Pastel Projesi daire fiyatları!

AND Pastel Projesi daire fiyatları 360 bin TL'den başlıyor. AND Pastel Evleri'nde cazip ödeme şekilleri sunuluyor...

Finansevim ödeme şekilleri 2018 Haberi

Finansevim ödeme şekilleri 2018

Finansevim; faizsiz, vade farksız konut sahibi olmak isteyenlerin kendi belirleyeceği taksit miktarı ile ev sahibi yapmayı amaçlıyor.

Finansevim'in uygulayacağı,  Tasarrufa Dayalı Faizsiz Finans Sistemi ile konut sahibi olmak isteyenler hiçbir peşinat ödemeden, kira yardımı adı altında yapılan ek ödemeler yapmadan, dilerse fon katılım ücretini de Yine Türkiye’de ilk kez uygulanan bir sistem olarak 60 ay vadeye bölerek kendi belirleyeceği taksit miktarlarıyla yine kendisinin belirleyeceği vade aralığıyla ev sahibi olabilecekler. 

Özellikle orta ve alt gelir düzeyindeki vatandaşların ev sahibi olabilmeleri için, bu zamana kadar yapılmayan ve ilk kez uygulanan 360 ay taksit imkanı da sunuluyor. Orta ve orta altı gelir grubu mevcut sistemlerle konut sahibi olmakta zorlandıkları için bu modeli uygulayarak onlarında önü açılmış oluyor. 

Relax Ödeme Fonu

Bu fonda heray taksitleriniz siz belirlersiniz....