12 / 05 / 2024

Finansevim faizsiz ödeme planı 2018

Finansevim faizsiz ödeme planı 2018

Özellikle orta ve alt gelir düzeyindeki vatandaşların ev sahibi olabilmelerini amaçlayan Finansevim'de 360 ay vade ile ev sahibi olma fırsatı sunuluyor..

Kazanç vadisinde ikinci perde: Kişiye özel faizsiz ödeme koşulları ile Eşbah İnovasyon Vadisi - II

Şehrin merkezinde müstakil iş yerleri ve modern sanayi binalarıyla yeni bir iş fırsatı sunan Eşbah İnovasyon Vadisi – II hayata geçiyor.

Karasu Gold City konut projesinde 36 ay vade, faizsiz ödeme fırsatı! Son 2 adet konut!

Ekşioğlu İnşaat tarafından Sakarya Karasu'da inşa edilen projde satışlar devam ediyor. Bu kapsamda Karasu Gold City konut projesinde 36 ay vade, faizsiz ödeme fırsatı sağlanıyor.

Vadi Çengelköy 25 ay faizsiz ödeme fırsatıyla satışta! Yeni Proje!

Huma yapı imzasıyla hayata geçirilen Vadi Çengelköy projesi 25 ay faizsiz ödeme fırsatıyla satışa çıktı. Peki Vadi Çengelköy konut fiyatları ne kadar? İşte Vadi Çengelköy konut fiyat listesi.

Emeklilerin içine soğuk sular serpildi! Maaşlarının 10 katını bulan faizsiz ödeme! İşte detaylar!

Emekliler için bankalardan yeni açıklama geldi. Maaşlarının on katını bulan faizsiz ödeme imkanı. İşte detaylar!

Finansevim'de müşteriler aylık ödeme tutarını kendi belirliyor!

Kolo Holding ve Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kolo yaptığı açıklamada "Ev almak isteyenlerin aylık ödeme miktarını ve peşinatlarını kendilerinin belirleyeceği, sistemle ev sahibi olma fırsatı sunuyoruz." dedi.

İstanbul Panorama Evleri güncel fiyatları!

İstanbul Panorama Evleri güncel fiyatları daire tiplerine ve farklılıklarına göre değişiklik gösteriyor. Nakit indirim avantajı, bankasız ödeme planı sunulan projede firma bünyesinde 60 ay faizsiz  ödeme imkanı sağlanıyor. 

Finansevim'den faizsiz finans sistemi!

Ayda 250 milyon liralık ev ve araba teslimatı gerçekleştiren Finansevim, faizsiz finans sistemiyle tasarrufu artırıyor ve kolay mülk sahibi olmayı sağlıyor.

Finansevim, faizsiz yatırım sistemi Birikio'yu satın aldı!

Finansevim, faizsiz yatırım sistemi Birikio'yu satın aldı.  Finansevim, insanlara faizsiz ev ve otomobil sahibi olmaları yolunda yenilikler sunuyor.

216 Koru Plus’ta '120 ay faizsiz' kampanyası başladı!

216 Yapı tarafından Çekmeköy Taşdelen’de inşa edilen 216 Koru Plus projesinde 120 ay faizsiz kampanya başladı. Kampanya kapsamında yüzde 50 peşin 120 ay faizsiz ya da yüzde 20 peşin 72 ay faizsiz ödeme imkanı sağlanıyor. 

Finansevim gayrimenkul alımında yeni bir dönem başlattı!

Faizsiz gayrimenkul alımında yeni bir dönemi başlatan Finansevim; faizsiz, vade farksız konut sahibi olmak isteyenlerin kendi belirleyeceği taksit miktarı ile ev sahibi olmalarını sağlıyor.

ZER Muhteşem Yeni Yıl’dan son 8 daireye özel yeni yıl kampanyası!

ZER Muhteşem Yeni Yıl’da kalan son 8 daire için  “muhteşem yeni yıl kampanyası” hazırlandı. Kampanya dahilinde banka kredisi olmadan 101 ay vade ile faizsiz ödeme fırsatı sunuluyor..

Acarblu Rezidans Beykoz ödeme şekilleri!

Acarblu Rezidans Beykoz ödeme şekilleri kapsamında 60 ay eşit taksitle ve 36 ay faizsiz ödeme yapılabiliyor. Projede 1+1'den 5+2 penthouse konutlara kadar seçenekler sunuluyor...

We Haliç'te We Ilgın Finans modeli ödeme!

We Haliç projesi Ilgın İnşaat tarafından İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirildi. Projede uygulanan We Ilgın Finans modeli ödeme planına göre 48 ay faizsiz ödeme yapılabiliyor...

Finansevim faizsiz ödeme planı 2018 Haberi

Finansevim faizsiz ödeme planı 2018

Finansevim; faizsiz, vade farksız konut sahibi olmak isteyenlerin kendi belirleyeceği taksit miktarı ile ev sahibi yapmayı amaçlıyor.

Finansevim'in uygulayacağı,  Tasarrufa Dayalı Faizsiz Finans Sistemi ile konut sahibi olmak isteyenler hiçbir peşinat ödemeden, kira yardımı adı altında yapılan ek ödemeler yapmadan, dilerse fon katılım ücretini de Yine Türkiye’de ilk kez uygulanan bir sistem olarak 60 ay vadeye bölerek kendi belirleyeceği taksit miktarlarıyla yine kendisinin belirleyeceği vade aralığıyla ev sahibi olabilecekler. 

Özellikle orta ve alt gelir düzeyindeki vatandaşların ev sahibi olabilmeleri için, bu zamana kadar yapılmayan ve ilk kez uygulanan 360 ay taksit imkanı da sunuluyor. Orta ve orta altı gelir grubu mevcut sistemlerle konut sahibi olmakta zorlandıkları için bu modeli uygulayarak onlarında önü açılmış oluyor. 

Relax Ödeme Fonu

Bu fonda heray taksitleriniz siz belirlersiniz....