27 / 04 / 2024

Nuvo Dragos kampanya

Nuvo Dragos kampanya

Maltepe Bölgesi’nin en çok tercih edilen projesi Nuvo Dragos’ta şimdi de ev sahiplerine büyük ödeme avantajı ile özel bir kampanya başladı. Nuvo Dragos’ta 0.98 faize ek sıfır KDV imkanı sunuluyor. 

Nuvo Dragos'ta 0,98 faiz kampanyası!

Nuvo Dragos'ta 0,98 faiz kampanyası başladı. 120 ay vade imkanı da sunulan proje Özderici GYO imzası taşıyor.

Nuvo Dragos'ta hemen teslim hemen tapu fırsatı!

Maltepe'de inşa edilen Nuvo Dragos projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. Projede hemen tapu ve hemen teslim imkanı sunuluyor..

Nuvo Dragos'ta peşinde yüzde 20 indirim fırsatı!

Maltepe’de yükselen adalar manzaralı Nuvo Dragos’un konforlu daireleri, anında yaşamaya ve kazandırmaya hazır. Projedeki konutlar peşinde yüzde 20 indirim avantajıyla satışta...

Nuvo Dragos'tan yüzde 20 indirim avantajı devam ediyor!

Anında yaşamaya hazır olan Nuvo Dragos’un adalar manzaralı konforlu daireleri kazandırmaya devam ediyor. Nuvo Dragos'tan yüzde 20 indirim avantajı ile ev sahibi olunabiliyor...

Nuvo Dragos’ta 120 ay 0.98 faiz oranı!

Nuvo Dragos’ta 120 ay 0.98 faiz oranı ile ödemeler yapılıyor. Özderici GYO imzası ile Maltepe'de hayata geçirilen projede Adalar manzaralı ferah ve konforlu 3+1 daireler, 2+1 fiyatına satılıyor.

Nuvo Dragos'ta 849 bin TL'ye 3+1!

Özderici GYO tarafından Maltepe'de hayata geçirilen Nuvo Dragos’ta Adalar manzaralı ferah ve konforlu 3+1 daireler, 2+1 fiyatına satılıyor...

Nuvo Dragos'ta 0,98 faiz imkanı!

Maltepe'de inşa edilen ve Özderici GYO imzasını taşıyan Nuvo Dragos projesinden daire almak isteyenlere 0,98 faiz imkanı sunuluyor...

Nuvo Dragos'tan yüzde 20 indirim avantajı!

Nuvo Dragos’un adalar manzaralı konforlu daireleri, anında yaşamaya ve kazandırmaya hazır.  Projenin konforlu yaşamın kapılarını aralayan daireleri peşin ödemelerde yüzde 20 indirim avantajıyla satışta... 

Nuvo Dragos’ta bitmiş ev fırsatı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Nuvo Dragos projesinde bitmiş ev fırsatı sunuluyor. İnşaatı tamamlanmış olan Nuvo Dragos’ta ev sahibi olmak isteyenlere, bitmiş projeden konut satışı gerçekleştiriliyor.

Maltepe Nuvo Dragos kampanyası!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçirilen Nuvo Dragos Konutları 'nda daire fiyatları 337 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İşte Maltepe Nuvo Dragos kampanyası...

Nuvo Dragos kampanya!

Nuvo Dragos projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. Proje 5 blok halinde inşa ediliyor. İşte Nuvo Dragos kampanya detayları...

Nuvo Dragos'ta 327 bin liraya 1+1!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de konumlandırılan ve Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa edilen Nuvo Dragos'ta 1 oda 1 salon daire fiyatları 327 bin liradan başlıyor...

Nuvo Dragos'ta tarihi kampanya!

Maltepe bölgesinin en çok tercih edilen projesi Nuvo Dragos peşin alımlarda tarihi fırsat sunuyor. 2+1 dairelerde fiyatlar 550 bin TL'den başlarken, 3+1 daireler için satış fiyatı 820 bin TL. Kampanya kısa süreliğine sınırlı daireler için geçerli.

Nuvo Dragos’ta 36 ay için sıfır faiz fırsatı!

İskanlı tapu avantajı ile hemen yaşam fırsatı sunan Nuvo Dragos’ta özel bir kampanya başladı. Kampanyada faiz oranı 60 ay vadede yüzde 0.60’a düşürüldü.

Nuvo Dragos’ta 0.98 faize ek sıfır KDV!

Maltepe Bölgesi’nin en çok tercih edilen projesi Nuvo Dragos’ta şimdi de ev sahiplerine büyük ödeme avantajı ile özel bir kampanya başladı. Nuvo Dragos’ta 0.98 faize ek sıfır KDV imkanı sunuluyor. 

Nuvo Dragos'ta 0,98 faizle 120 ay vade!

Nuvo Dragos'ta 0,98 faizle 120 ay vade imkanı sunuluyor. İşte Nuvo Dragos kampanya detayları...

Nuvo Dragos’ta 2+1'lere özel kampanya!

Özderici GYO tarafından hayata geçirilen Nuvo Dragos projesinde özel kampanya başladı. 2+1 daireler kısa bir süreliğine yüzde 15 peşin, 120 ay 4.000 TL aylık ödemelerle satılıyor.

Maltepe Nuvo Dragos'ta kampanya! 75 ay 0 faiz!

Daire fiyatları 337 bin TL'den başlayan Nuvo Dragos Evleri'nde kampanya devam ediyor. Nuvo Dragos'ta 75 ay 0 faiz ve yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor.

Özderici GYO Nuvo Dragos'ta kampanya! 75 ay 0 faiz!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Nuvo Dragos'ta 75 ay 0 faiz kampanyası devam ediyor. 999 adet daire, 7 mağaza ve 1 işyerinden oluşan proje 5 blok halinde yükseliyor.

Nuvo Dragos kampanya!

Nuvo Dragos projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. Proje 5 blok halinde inşa ediliyor. İşte Nuvo Dragos kampanya detayları...

Nuvo Dragos Maltepe'de 337 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Nuvo Dragos Maltepe'de yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede yer alan dairelerin fiyatları 337 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Maltepe Nuvo Dragos'ta 337 bin TL'ye 1+1!

Maltepe Nuvo Dragos projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan 1+1 dairelerin fiyatları 337 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Nuvo Dragos projesinde 337 bin TL'ye 1+1!

52 bin metrekare arsa alanına sahip olan Nuvo Dragos projesinde toplam 999 konut yer alıyor. Nuvo Dragos projesinde yer alan 1+1 dairelerin 337 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Maltepe Nuvo Dragos projesinde 337 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Özderici GYO imzasıyla hayata geçirilen Maltepe Nuvo Dragos projesi 52 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor. Maltepe Nuvo Dragos projesinde fiyatlar 337 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Nuvo Dragos Maltepe'de 790 bin TL'ye 3+1!

Toplam inşaat alanı 187 bin 500 metrekare olan Nuvo Dragos projesinde ilk etap teslimleri hemen yapılıyor. Projede yer alan 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 790 bin TL'den başlıyor.

Nuvo Dragos kampanya Haberi

Nuvo Dragos kampanya

Yüksek faiz oranları yüzünden ev sahibi olamayıp bekleyenlerin yeni yıla ev sahibi olarak girmelerini sağlayacak kampanyada, Nuvo Dragos faiz oranını yüzde 0.98’e indirdi. 

Üstelik buna ek olarak KDV de sıfırlandı. Nuvo Dragos’ta 120 ay vade seçeneği ile 4 bin 900 TL taksitlerle satışa sunulan 2+1 daireler, anında yaşama kapılarını araladığı gibi 3 bin TL’ye kadar kira getirisi ile de ödeme planının da büyük bir bölümü sübvanse edebiliyor.

Nuvo Dragos, 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks daire çeşitliliği ile her ailenin ihtiyacına çözüm oluyor. Açık ve kapalı havuzları, pilates ve fitness alanları, basketbol, voleybol ve futbol sahaları, tenis kortu, koşu ve yürüyüş parkurları, hamam ve saunası, çocuk parkı, seyir terasları, hayvan gezdirme alanları ve kapalı otoparkı ile Nuvo Dragos, bir evden daha...