29 / 04 / 2024

Nuvo Dragos’ta 0.98 faize ek sıfır KDV!

Nuvo Dragos’ta 0.98 faize ek sıfır KDV!

Maltepe Bölgesi’nin en çok tercih edilen projesi Nuvo Dragos’ta şimdi de ev sahiplerine büyük ödeme avantajı ile özel bir kampanya başladı. Nuvo Dragos’ta 0.98 faize ek sıfır KDV imkanı sunuluyor. 



Yüksek faiz oranları yüzünden ev sahibi olamayıp bekleyenlerin yeni yıla ev sahibi olarak girmelerini sağlayacak kampanyada, Nuvo Dragos faiz oranını yüzde 0.98’e indirdi. 

Üstelik buna ek olarak KDV de sıfırlandı. Nuvo Dragos’ta 120 ay vade seçeneği ile 4 bin 900 TL taksitlerle satışa sunulan 2+1 daireler, anında yaşama kapılarını araladığı gibi 3 bin TL’ye kadar kira getirisi ile de ödeme planının da büyük bir bölümü sübvanse edebiliyor.

Nuvo Dragos’ta 0.98 faize ek sıfır KDV!

Nuvo Dragos, 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks daire çeşitliliği ile her ailenin ihtiyacına çözüm oluyor. Açık ve kapalı havuzları, pilates ve fitness alanları, basketbol, voleybol ve futbol sahaları, tenis kortu, koşu ve yürüyüş parkurları, hamam ve saunası, çocuk parkı, seyir terasları, hayvan gezdirme alanları ve kapalı otoparkı ile Nuvo Dragos, bir evden daha fazlasını sunuyor.

Nuvo Dragos, bölgenin en değerli bitmiş projesi olarak öne çıkıyor. E-5 Karayolu'nun Maltepe sahili tarafında,  Marmaray  ile entegre Kadıköy Pendik metrosuna yaklaşık 500 metre mesafede yer alan Nuvo Dragos E5,TEM, sahil ve minibüs yolu ulaşım alternatiflerine, Carrefour Maltepe Park AVM ve Piazza AVM’ye yakınlığı ile de dikkat çekiyor.

Nuvo Dragos’ta 0.98 faize ek sıfır KDV!

Web: http://www.nuvodragos.com/


Geri Dön