05 / 05 / 2024

ÖA Hırdavat Demir Çelik Endüstriyel İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

ÖA Hırdavat Demir Çelik Endüstriyel İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

ÖA Hırdavat Demir Çelik Endüstriyel İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Özgür Kurtuluş Ar tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Aralık'ta kuruldu

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldırım tarafından kuruldu.

Yutons İnşaat Hırdavat Kimya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yutons İnşaat Hırdavat Kimya Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Evren Kuşdemir tarafından kuruldu.

Parya İnşaat Hırdavat Elektrik Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parya İnşaat Hırdavat Elektrik Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Şahin tarafından kuruldu.

Gold34 İnşaat Hırdavat Metal Nakliye Ve Elektrik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold34 İnşaat Hırdavat Metal Nakliye Ve Elektrik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Salih Bekdaş tarafından kuruldu.

Bay İş Makineleri Oto Yedek Parça Hırdavat Peyzaj Orman Ürünleri Hafriyat Metal İnşaat Ltd.Şti. kuruldu!

Bay İş Makineleri Oto Yedek Parça Hırdavat Peyzaj Orman Ürünleri Hafriyat Metal İnşaat Ltd.Şti. bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Baysan tarafından kuruldu.

Novaks İnşaat Metal Demir Çelik Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Novaks İnşaat Metal Demir Çelik Hırdavat Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 800 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Ergin tarafından kuruldu.

Hanyap Metal Nalburiye Hırdavat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanyap Metal Nalburiye Hırdavat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Kamaç tarafından kuruldu.

Musas İnşaat Hırdavat Tekstil Kimya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Musas İnşaat Hırdavat Tekstil Kimya Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Musa Aşık tarafından kuruldu.

Fırst 34 İnşaat Metal Hırdavat Oto Yedek Parça Nakliyat Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırst 34 İnşaat Metal Hırdavat Oto Yedek Parça Nakliyat Hafriyat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Palaz tarafından kuruldu.

Dream Hırdavat Metal İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Dream Hırdavat Metal İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 600 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gezer tarafından kuruldu.

Güvence 34 İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvence 34 İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyamin Barak tarafından kuruldu.

Ersa Hırdavat Tesisat İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersa Hırdavat Tesisat İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Berk Aşkın tarafından kuruldu.

Uht Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Demir Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uht Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Demir Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Sevi tarafından kuruldu.

ÖA Hırdavat Demir Çelik Endüstriyel İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

ÖA Hırdavat Demir Çelik Endüstriyel İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

ÖA Hırdavat Demir Çelik Endüstriyel İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Özgür Kurtuluş Ar tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 24 Aralık'ta kuruldu. 


ÖA Hırdavat Demir Çelik Endüstriyel İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü kaba inşaat malzemeleri ince inşaat malzemeleri hırdavat sıhhi tesisat malzemeleri ile bu malzemelerin yanında kullanılan yardımcı mamullerin alımı satımı ithalatı ve ihracatını yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler


ÖA Hırdavat Demir Çelik Endüstriyel İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Avcılar, Merkez Mahallesi, Marmara Caddesi, Topçuoğlu İş Merkezi No:21...