26 / 07 / 2024

Oba Mahallesi

Oba Mahallesi

Alanya Belediye Meclisi, Oba Mahallesi'nde 8 kata onay verdi. Alanya Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlığında gerçekleştirildi. Meclisten geçen proje oy çokluğu ile kabul edildi.

Alanya'da 25 yıllık otel iş makinesiyle yıkıldı!

Alanya'da kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde Oba Mahallesi'nde bulunan 25 yıllık 6 katlı otel, iş makinesi yardımıyla yıkıldı.

Antalya Oba'ya 7 milyonluk yatırım!

Altyapı yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Oba Mahallesi’ne 30 kilometrelik kanalizasyon hattı kazandırıyor.

Alanya Oba Mahallesi'nin yolları asfaltlanıyor!

Alanya Belediyesi, son olarak Oba Kız Yurdu yanındaki Maki Sokak ve Atatürk Ortaokulu bahçesinde asfalt çalışması başlattı.

Alanya Belediyesi asfalt çalışması başlattı!

Alanya Belediyesi, Oba Mahallesinde asfalt çalışması başlattı. Alanya Belediyesi, Oba Mahallesi Maki Sokak ve Atatürk Ortaokulu bahçesinde asfalt çalışması başlattı.

Alanya Oba Kız Yurdu açılıyor!

Alanya Belediyesi’nin, merkeze uzak mahallerdeki öğrencilerin barınma sorununu çözmek için Oba Mahallesi’nde inşa ettiği Alanya Belediyesi Oba Kız Öğrenci Yurdu inşaatında sona gelindi.

Alanya Tepe mahallesine yeni yol!

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Sugözü,Bektaş,Büyükhasbahçe,Tepe ve Oba Mahallesi’nde Başkan Adem Murat Yücel’in talimatı ile başlatılan yol yapım ve altyapı çalışmasına devam ediyor.

Alanya'ya yeni futbol sahası!

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Oba Mahallesi’nde Sadullahoğlu Futbol Sahası’na 50x95 metre ebatlarında çim saha yapımı çalışmalarına başladı. Drenaj ve alt yapı çalışmalarının sürdüğü sahanın 15 gün içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Alanya Oba mahallesine yeni imar yolları!

Alanya Belediyesi tarafından geçtiğimiz ay Oba Mahallesi Karakocalı Caddesi TED Koleji çevresinde başlatılan imar yolları ve kavşak düzenleme çalışması tamamlandı.

Payallar Çok Programlı Anadolu Lisesi’nin temeli atılıyor!

Alanya Belediyesi, 8 Ekim Perşembe Günü saat 14.00’da Payallar Mahallesi’nde Çok Programlı Anadolu Lisesi’nin ve aynı gün saat 16.00’da Oba Mahallesi’nde Alanya Belediyesi Kız Öğrenci Yurdu’nun temelini atacak..

Alanya Şevki Uğur Çocuk Parkı onarılıyor!

Oba Mahallesi Esentepe Sokak'taki Şevki Uğur Çocuk Parkı'nda bakım çalışması yapan Park ve Bahçeler Müdürlüğü, parktaki mevcut oyun gruplarının, spor aletlerinin ve basketbol sahasının bakımını yaparken, kırılan ve bozulan oyun aletlerini tamir etti.

Alanya imar planıyla 8 kata onay çıktı!

Alanya Belediye Meclisi, Oba Mahallesi’nde 8 kata onay verdi. Alanya Belediyesi şubat ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlığında gerçekleştirildi.

Alanya'da imar planı için revizyon kararı!

Alanya Belediye Meclisi, Oba Mahallesi'nde 8 kata onay verdi. Alanya Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlığında gerçekleştirildi. Meclisten geçen proje oy çokluğu ile kabul edildi.

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar Mahallesi'nde başvuru için son 11 gün!

Bursa İnegöl Akhisar Mahallesi'nde hayata geçirilen TOKİ Bursa İnegöl Akhisar Mahallesi Alt Gelir Grubu projesi kapsamında satışa sunulan 764 daire için başvurular 17 Haziran'da başlıyor...

Oba Mahallesi Haberi

Oba Mahallesi

Mahallelerin birleşmesiyle her mahallede farklılık gösteren plan notlarının tip imar yönetmeliğine paralel olarak aynı çatı altında toplanması için 9 aydır süregelen çalışma tamamlandı. Plan ve Proje Müdürlüğü ile İmar Komisyonu tarafından yapılan ve Oba Mahalle'si'nde  izin veren çalışma Belediye Meclisi'nin onayına sunularak AK Parti'nin çekimser, CHP ve MHP'nin kabul oyları ile oy çokluğu ile kabul edildi. Meclis, 50 Metrelik Çevre - Yolu'nun kuzeyinde kalan bölgeye 8 kat verilmesini oy çokluğu ile kabul etti.


Türkiye...