05 / 05 / 2024

oba stadı yenileme

oba stadı yenileme

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Oba Stadyumu’nda yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Atatürk Olimpiyat Stadı yenileniyor!

2020 UEFA Şampiyonlar Ligi'ne ev sahipliği yapacak Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yenileme çalışmaları devam ediyor. Stadın kapasitesi 92 bin 208'e yükseltilecek.

Denizli Atatürk Stadı Ağustos'ta açılacak! 

Denizli Atatürk Stadı'nda yenileme ve kapasite artırma çalışmaları Ağustos'ta tamamlanacak. 

Denizli Atatürk Stadı'nda 17 milyon TL’lik yenileme!

Süper Lig’in ilk maçında FIFA standartlarına hazırlanması planlanan Denizli Atatürk Stadı'ndaki 17 milyon TL’lik yenileme çalışması 5 milyon TL’ye tamamlanıyor. İmece usulü yapılan hazırlıklarla, kapasite 3 bin 800 kişi artırılıp tüm tribünler kapatılacak.

Denizli Atatürk Stadı yenileniyor!

Denizli Atatürk Stadı yenileme çalışmalarına başlandı. Denizlispor Başkanı Ali Çetin, yeni stadın kapasitesinin 3 bin 500 kişilik olacağını söyledi.

Şile Stadı lig maçlarına yetişecek!

Şile Belediyesi ekipleri yenileme ve düzenleme çalışmalarının hızla sürdüğü Şile Stadını lig maçlarına yetiştirecek.

Yüksekova Şehir Stadı yenilendi!

Dağlıca yolu üzerinde bulunan Yüksekova Şehir Stadında yapılan yenileme çalışmaları sona erdi. Yapılan incelemeler sonucunda maçların oynanmasında herhangi bir eksiğin olmadığını belirtildi..

Alsancak Stadı yenileme çalışması Temmuz'da başlıyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 28 Nisan'da ihalesini yaptığı İzmir Alsancak Stadı'nın yenileme çalışmaları Temmuz ayında başlıyor...

Alemdağ Stadı yenileniyor!

Yıllardır Amatör lig müsabakalarına ev sahipliği yapan Alemdağ Stadı’nda yenileme çalışmaları başladı.

İzmir Alsancak Stadı 2018'de açılacak!

Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, İzmir'deki Alsancak Stadı'nın yenileme çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Ekmekçioğlu, tesisin 2018-19 sezonunda kapılarını açacağının müjdesini verdi.

Urla 12 Eylül Stadı yenileniyor!

Urla’nın 12 Eylül Stadı yenileme çalışmaları başladı. Urla Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda stat resmi müsabakalara kapılarını açmış olacak.

Alanya Aşağı Oba Kavşağı düzenleniyor!

Antalya’nın Alanya Belediyesi, Aşağı Oba Kavşağında yenileme ve düzenleme çalışması başlatıldı. Alanya Belediyesi şehir trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde başlattığı kavşak düzenleme ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Manisa 19 Mayıs Stadı iki kulübe kiralandı!

Manisa 19 Mayıs Stadı'nı 2 yıllığına Spor Toto Süper Lig takımı Akhisar Belediyespor ve Spor Toto 2. Lig ekibi Manisaspor kullanacak. Statta yenileme çalışması yapılıyor.

Gölcük Kavaklı Stadı yenilendi!

Gölcük amatör sporuna en çok ev sahipliği yapan spor tesislerinin başında gelen, Gölcük Kavaklı Stadı, amatör spor kulüplerine daha iyi hizmet vermek adına başlatılan zemin yenileme çalışmaları bitirildi.

oba stadı yenileme Haberi

oba stadı yenileme


Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Oba Stadyumu’nda yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi.


Tarihinde ilk kez Süper Lig’e yükselerek şehre büyük bir heyecan yaşatan Aytemiz Alanyaspor’un sahası Oba Stadyumu’nda yenileme ve bakım çalışmaları sürüyor. Oba Stadyumu’nda, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından istenen standartların yerine getirilmesi için yoğun bir çalışma yapılırken Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e çalışmaları yakından takip ediyor. Başkan Yücel, stadyumda yapılan çalışmaları yerinde inceledi.


YÜCEL: “STADYUMU EN KISA SÜREDE İSTENİLEN STANDARTLARA ÇIKARTACAĞIZ”


Başkan Yardımcısı Mehmet Kula ve Spor Müdürü Levent Uğur ile Oba Stadyumunda çalışmaları denetleyen Başkan Yücel, “Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig’e yükselerek bizlere büyük bir gurur yaşattı. Bizler de Türkiye Futbol Federasyonu’ndan istenilen standartları ve UEFA kriterlerini yerine getirmek için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Ekiplerimiz stadın bütün...