20 / 05 / 2024

Obahan Canbaz

Obahan Canbaz

Premium Konaklama Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Obahan Canbaz, Eren Canbaz tarafından 300 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Mart'ta Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi'nde kuruldu.

Ahem İş Makinaları Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahem İş Makinaları Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Ahmet Hakan Özkara ve Emine Canbaz ortaklığında kuruldu.

Bergama'daki kamulaştırmaya ev sahiplerinden tepki!

Antik Selinos Kanalı’nda yapılacak restorasyon sebebiyle o bölgede yaşayan vatandaşlar oldukça tedirgin. CHP Bergama İlçe Başkanı Mehmet Ecevit Canbaz ve CHP’li Bergama Belediye Meclis Üyesi Ali Bor, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Obahan Turizm Otelcilik Ve Kuyumculuk Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Obahan Turizm Otelcilik Ve Kuyumculuk Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Zafer Karaca ve Bekir Okur ortaklığında kuruldu. 

Kanal İstanbul'un etkileri için Meclis araştırması açılması talebi!

İstanbul Milletvekili Dilşat Canbaz Kaya ve 29 milletvekili, Kanal İstanbul'un etkileri için Meclis araştırması açılmasına ilişkin talepte bulundu..

Ckare İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ckare İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Lütfi Ozan Canbaz ve Sedef Canbaz ortaklığında kuruldu. 

Ayşegül Canbaz, Akmerkez GYO Mali İşler Müdürü oldu!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda Ayşegül Canbaz'ın Akmerkez GYO Mali İşler Müdürü olarak atandığını açıkladı.

Körfez Belediyesi meclis toplantısında arsa ve arazi konuşuldu!

Kocaeli Körfez Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısında gerginlik en üst düzeye çıktı. Muhalefet, Başkan Baran’a yapılan özelleştirmeleri sordu. Fevzi Canbaz’ın konuşması Başbakan’a hakaret olarak yorumlandı, CHP’li üyeler Baran’a yargıya gideceklerini söyledi.

Canso Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Canso Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Lütfi Ozan Canbaz Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Sedef Canbaz Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 300 bin TL sermaye ile 20 Ocak'ta Avcılar'da kuruldu.

Özortaklar Proje Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özortaklar Proje Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nazmi Canbaz, Turan Topal, Süleyman Memişoğlu ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Esenyurt, Mevlana Mahallesi'nde kuruldu.

Obahan Obaoğlu: Enerji yatırımları için verilen süre yeterli değil!

Elektrik Üreticileri Derneği Genel Sekreteri Obaoğlu, 7. Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı'nda yaptığı konuşmasında enerji yatırımlarında ön lisans için verilen sürenin yeterli olmadığını belirtti.

Premium Konaklama Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Premium Konaklama Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Obahan Canbaz, Eren Canbaz tarafından 300 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Mart'ta Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi'nde kuruldu.

Sultanada İnanlar İnşaat projesi!

İnanlar İnşaat'ın önerisiyle hazırlanan Sultanada projesi İstanbul Boğazı'ndan 8 kilometre açıkta bir yapay ada olarak tasarlandı. İnanlar Sultanada projesi Caner Canbaz Mimarlık ofisi tarafından hazırlandı...

İnanlar Sultanada projesinin ilk görselleri!

48 yıllık köklü geçmişinde, İstanbul’a 220’nin üzerinde yaşam projesi kazandıran İNANLAR, konsepti CANER CANBAZ mimarlık tarafından özel olarak hazırlanan yeni öneri projesi SULTANADA ile Türk mimarisinde çıtayı bir kez daha yükseltiyor...

Obahan Canbaz Haberi

Obahan Canbaz

Premium Konaklama Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Obahan Canbaz, Eren Canbaz tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 10 Mart'ta kuruldu. 


Premium Konaklama Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.  Turizme yönelik Otel, Motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller,yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak,işletmek,işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek b.       Konusu ile ilgili olarak turistik amaçlı restoranlar, kafeteryalar, güzellik ve spor salonları açmak, işletmek, kiralamak, satın almak, satmak, kiraya vermek. c.       Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. d.      Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş...