25 / 07 / 2024

Oceandesert Realty adresi

Oceandesert Realty adresi

Oceandesert Realty Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Fahad Ashraf, Walı A  Mohmand tarafından kuruldu.

Oceandesert Realty Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Oceandesert Realty Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Fahad Ashraf, Walı A  Mohmand tarafından kuruldu.

Anthaven Aspat: Huzurun yeni bir adresi!

Zorlu bir yaşam mücadelesinin ardından gelir çoğu kez; o da belki... Şimdi huzurun yeni bir adresi var: Anthaven Aspat.

Misk Realty Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Misk Realty Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rafat Alshantı tarafından kuruldu. 

Sonuç Realty Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sonuç Realty Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Arslanoğlu tarafından kuruldu. 

Realty-TR gayrimenkul sektörüne neler sunuyor?

Gayrimenkul sektöründe Türkiye'nin tek global markası olan ®Realty-TR, uzun yıllar süren ARGE çalışmaları sonucu kuruldu. Peki Realty-TR gayrimenkul sektörüne neler sunuyor?

Mh Realty İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mh Realty İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Hassan Mahmoudı, Badri Kouzary, Mehdi Mahmoodi ve Hossein Mahmoudi ortaklığında kuruldu. 

Mıllennıum Realty Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mıllennıum Realty Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullatıf Elsırhı ve Mohammed Alsarhı Najah ortaklığında kuruldu. 

Realty'den gayrimenkulde İngiltere açılımı!

Gayrimenkul sektöründe “İşletme Tipi Franchise Sistemi”ni uygulayan Realty Türk girişimciler için İngiltere’nin kapılarını araladığını açıkladı. 

Endeksa ve Realty World Türkiye'den işbirliği!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu endeksa.com ile dünyanın önde gelen gayrimenkul franchise şirketlerinden Realty World Türkiye işbirliği gerçekleştirdi..

İstanbul'da ucuz konutun adresi bu ilçe oldu!

İstanbul’un merkezi bölgelerinde konut fiyatları 500 bin lirayı aşınca hesaplı konut arayanların adresi Esenyurt oldu.

Seba Suites : Şehri yaşamanın yeni adresi!

Toplam 144 konut ve 23 ticari birimden meydana gelen Seba Suites projesi "Şehri yaşamanın yeni adresi!" sloganıyla basına tanıtılıyor. Projede fiyatlar metrekare bazında 8 bin TL'den başlıyor.

Realty TR, Avrupa ve ABD'de büyüyecek!

İşletme tipi franchise sistemini ilk kez gayrimenkule uyarlayan Fatih Elibol, Realty-TR markası ile 5 kıtada ve 47 ülkede gayrimenkul pazarlaması yapıyor. Elibol, Realty TR markasını Avrupa ve ABD'de büyütmeyi hedefliyor.

S Life Ekspres nerede? İşte açık adresi!

Toplam 184 daireden meydana gelen S Life Ekspres Evleri Si Yapı ve Sak Group ortaklığında inşa ediliyor. S Life Ekspres fiyatları 451 bin TL ile 785 bin TL arasında değişiyor. Peki S Life Ekspres nerede? İşte açık adresi!

Oceandesert Realty adresi Haberi

Oceandesert Realty adresi

Oceandesert Realty Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Fahad Ashraf, Walı A  Mohmand tarafından kuruldu.

Oceandesert Realty Danışmanlık Limited Şirketi konusu:
1) Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek 2) Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 3) Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. Sözleşmeler düzenlemek. 4) Sağlık hizmetleri vermek üzere gerekli izinleri almak koşulu ile özel hastaneler, poliklinikler, dispanserler, tıbbi laboratuvar, tahlil kurumları, tıp merkezi ,muayenehane,sağlık merkezleri ve tesisleri, sağlık kabinleri, doğumevleri, diş (ağız sağlığı) ve protez tedavi merkezleri, hastane bünyesinde olmak üzere tanı...