17 / 05 / 2024

Odakule binası yenilendi

Odakule binası yenilendi

Sanayi Odası (İSO) Meclisi'nin yer aldığı Tepebaşı'ndaki yenilenen Odakule binası hizmete açılıyor.

Sivrihisar'ın eski belediye binası müze oldu!

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde uzun zaman belediye hizmet binası olarak kullanılan 60 senelik iki katlı yapı, iki yıl süren çalışmayla yenilendi ve müzeye dönüştürüldü.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin amfileri yenilendi!

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi binasında, yapılan güçlendirmelerden sonra ders başladı. Eylül'de meydana gelen 5,8’lik depremin ardından hasar tespit edilen amfiler, yenilendi. 

Kocaeli Hacımazlı Köyü'ndeki eski okul binası yenilendi!

Geçtiğimiz yıllarda taşımalı eğitime geçen Kandıra Hacımazlı Köyü’nün eski okulu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla baştan aşağı yenilendi.

Osmangazi Hamitler Hizmet Binası’nda sona gelindi!

Bursa Osmangazi'de modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde eski muhtarlık ve spor kulübü binası, Osmangazi Belediyesi tarafından baştan aşağı yenilendi.

Bulgurlu Muhtarlık Binası yenilendi!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Üsküdar Belediyesi, Bulgurlu Muhtarlık Binası'nın yeniledi.

Halk GYO Konak binasının kira sözleşmesini yeniledi!

Halk GYO İzmir Konak 2 binasında kiracı konumunda bulunan T. Halk Bankası A.Ş. ve Halk Hayat Emeklilik A.Ş.'nin kira sözleşmelerini yenilendi.

Odakule binası yeniden açıldı!

Odakule binası, bir yıllık tadilat sürecinin ardından Başbakan Binali Yıldırım tarafından yeniden hizmete açıldı.

Odakule binası hizmete açılıyor!

Sanayi Odası (İSO) Meclisi'nin yer aldığı Tepebaşı'ndaki yenilenen Odakule binası hizmete açılıyor.

Mersin Akarca'daki imamevi ve muhtarlık binası yenilendi!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, merkezde yürüttüğü çalışmaları kırsalda da hız kesmeden sürdürüyor. Mezitli İlçesi Akarca Mahallesi’nde atıl vaziyette kaderine terkedilen imamevi ve muhtarlık binası, Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilendi.

Çıldır İlçe Müftülüğü hizmet binası yenilendi!

Yaklaşık üç ay önce dış cephesinin bakım ve onarımına başlanan Çıldır İlçe Müftülüğü hizmet binası tamamlanarak yeni görünümüne kavuştu.

Etiyopya'daki Osmanlı konsolosluğu binası yenilendi!

Etiyopya'nın Harar şehrindeki 100 yıllık Osmanlı konsolosluğu binası restorasyon sonrası bambaşka bir çehreye kavuştu.

Mardin Midyat Fahrettin Önen İlkokulu yenilendi!

Mardin'in Midyat İlçesi'nde, 25 yıldan bu yana hizmet veren Fahrettin Önen İlkokulu binası, Sodes Projesi sayesinde yenilendi. Projenin maliyetinin 184 bin TL olduğu belirtildi.

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi'nin binası yenilendi!

Aydın Didim Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin hizmet binası baştan aşağıya yenilendi. Kooperatifin başkanlığını 15 yıldır yapan Ali İhsan Kubaliç, "Her tarafı sıfırdan yeniledik'' dedi.

Odakule binası yenilendi Haberi

Odakule binası yenilendi

Sanayi Odası (İSO) Meclisi'nin yer aldığı Tepebaşı'ndaki Odakule binası hizmete açılıyor.  Yaklaşık bir buçuk yıl önce elektrik hattında çıkan yangın sonucu boşaltılan ve baştan aşağı yenilenen Odakule'de inşaat çalışmaları hemen hemen tamamlandı. Yenileme çalışmaları nedeniyle aylardır Akatlar'daki ISOV'da toplanan ISO Meclisi, Çarşamba günkü Haziran toplantısını Odakule'de yapacak. ISO'dan yapılan duyuruda "Üretim Ekonomisini Güçlendirme Sürecinde Sanayimizin Sergilediği Büyüme Başansını ve Vizyonunu Sürdürülebilir Kılmak İçin Önceliklerimiz" ana gündemiyle yapılacak toplantıya Başbakan Binali Yıldınm'ın da katılması bekleniyor. ISO, Odakule'yi 2014 yılında 33 yıllığına kiraya çıkarmış, ancak daha sonra bu karardan...