15 / 06 / 2024

Odakule ihale iptali

Odakule ihale iptali

İSO, Odakule ihalesini iptal etti. İstanbul Sanayi Odası ( İSO ), Odakule’nin üst kullanım hakkının 33 yıllığına devri ihalesini “rekabet ortamının oluşmaması” nedeniyle iptal etti.

Martı GYO'dan idari düzenlemenin iptali için ihalenin feshi davası!

Martı GYO, yargılaması devam eden idari düzenlemenin iptali davasının sonucu, yapılan ihale ile doğrudan ilgili olduğu ve diğer usuli eksiklikler sebebiyle şirket tarafından ihalenin feshi için dava açıldı. 

İSO Odakule ihalesini iptal etti!

İstanbul Sanayi Odası’nın, satışa çıkardığı Odakule binasına yeterli talep gelmemesi nedeni ile ihale iptal edildi. Odakule ile ilgili önümüzdeki dönemde yeni bir yol haritası belirlenecek.

Odakule ihalesi iptal oldu!

İSTANBUL Sanayi Odası’nın, satışa çıkardığı Odakule binasına yeterli talep gelmemesi nedeni ile ihale iptal edildi. Odakule ile ilgili önümüzdeki dönemde yeni bir yol haritası belirlenecek.

Emlak Konut GYO'dan ihale iptali!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada, "İstanbul Kartal Orhantepe Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesinin iptal edildiği belirtildi.

Odakule ihalesi için son teklifler 3 Aralık'ta kabul edilecek!

İstanbul , Beyoğlu’nda bulunan takribi 2.057 metrekare arsa üzerinde konumlu, “Odakule Binası” üst hakkının peşin bedelle 33 yıl süre için, kapalı zarf usulü teklif alma, pazarlık ve/veya açık arttırma usulü ile ihale edilecek...

Odakule ihalesiyle ilgilenenlerin sayısı yaklaşık 300’ü buldu!

Tarihi Pera bölgesinin en yüksek binası olarak nitelendiren ve bir süredir yerli-yabancı yatırımcısını arayan Odakule binasının ihale süreci için bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde bilgi odası açıldı...

Odakule 33 yıllığına kiralanacak!

İSO'nun sahibi olduğu Odakule Binası'nın 33 yıl süre ile üst hakkının ihale yoluyla devredilmesine ilişkin süreç başlıyor. Çıplak mülkiyeti İSO'da kalacak Odakule ihalesinde Bilgi Odası 22 Eylül Pazartesi günü açılıyor...

İSO Odakule ihalesinde Bilgi Odası 22 Eylül Pazartesi açılıyor!

Odakule yerli ve yabancı yatırımcısını arıyor. İSO'nun sahibi olduğu Odakule Binası'nın 33 yıl süre ile üst hakkının ihale yoluyla devredilmesine ilişkin süreç başlıyor. Odakule Binası için Bilgi Odası ise 22 Eylül Pazartesi günü açılacak.

İSO Odakule’nin ihale süreci başlıyor!

İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) 33 yıl süre ile üst hakkını devredeceği Odakule ihalesinde süreç başlıyor. Yerli ve yabancı yatırımcısını arayan Odakule Binası için Bilgi Odası 22 Eylül Pazartesi günü açılacak.

İSO Odakule ve Merkez Binasını 33 yıllığına devrediyor!

İstanbul Sanayi Odası Meclisi, 'Olağanüstü Meclis Toplantısı' ile bir araya gelerek halen faaliyet gösterdiği Odakule ve hizmet binalarının, İSO Yönetim Kurulu tarafından 33 yıllığına üst kullanım hakkının ihale yoluyla devredilmesini kabul etti.

Ağaçlı Yol'da gözler ihale iptali davasında!

İzmir Bornova 'da Ağaçlı Yol mevkiindeki 54 bin 181 metrekarelik Karayolları 2'nci Bölge Müdürlüğü'nün yer aldığı araziyle ilgili imar plan değişikliğinin yürütmesini durdurması üzerine, gözler satışın iptali davasına döndü.

Hüsnü Özyeğin'e şok: Swissotel'in satışı mahkemeden döndü!

CHP'li Meclis üyelerinin ihale iptali için açtıkları davayı İstanbul 7. İdare karara bağladı. Mahkeme satışın iptaline karar verdi

Rast Elektronik İnşaat Tarım'a 1 yıl ihale yasağı!

Kamu kuruluşları, ihale mevzuatı çerçevesinde  bazı kişi ve kuruluşlara ihalelere katılma yasağı getirdi. Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı Rast Elektronik İnşaat Tarım  Hayvancılık Taşımacılık Ticaret ve Sanayi Limited şžirketi'ne 1 yıl ihale

Odakule ihale iptali Haberi

Odakule ihale iptali

İSO açıklamasına göre, Oda yönetimi geçen eylül ayında başlattığı Odakule’nin üst kullanım hakkının 33 yıllığına devri ihalesini sonuçlandırdı. 


3 Aralık tarihine kadar alınan teklifleri bu hafta başında değerlendiren İSO Meclisi İhale Komisyonu şu açıklamayı yaptı:


"İhaleye teklif veren firma sayısının birden fazla olmaması ve rekabet ortamının oluşmaması nedeniyle, İSO Meclisi İhale Komisyonu ihaleyi iptal etme yetkisini kullanarak, Odakule’nin üst kullanım hakkının 33 yıllığına devri ihalesinin iptal edilerek sonlandırılmasına karar vermiştir."


İSO, Odakule ile ilgili ileriki dönemde nasıl bir tasarrufta bulunulacağına ilişkin olarak yeni bir yol haritası...