23 / 07 / 2024

odakule ihalesi iptali

odakule ihalesi iptali

İstanbul Sanayi Odası (İSO), Odakule'nin üst kullanım hakkının 33 yıllığına devri ihalesini "rekabet ortamının oluşmaması" nedeniyle iptal etti...

İSO Odakule ihalesini iptal etti!

İstanbul Sanayi Odası’nın, satışa çıkardığı Odakule binasına yeterli talep gelmemesi nedeni ile ihale iptal edildi. Odakule ile ilgili önümüzdeki dönemde yeni bir yol haritası belirlenecek.

Muhittin Böcek'ten Konyaaltı Sahili açıklaması!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Sahili işletme ihalesi iptali ile ilgili bir açıklama yaptı. Böcek, “Resmi olarak belediyemize yazı girmemiştir, yürütmeyi durdurma nihai bir karar değildir. Türk adaletine güvenimiz tamdır” diye konuştu.

Siteler-Karapürçek teleferik hattı yapım ihalesi iptal edildi!

Büytikşehir Belediyesi'nin Siteler-Karapürçek teleferik hattına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan değişikliklerinin mahkeme kararıyla iptali sonrası, teleferik hattı montaj ve yapım ihalesi de iptal edildi.

Odakule ihalesi iptal edildi!

Odakule’nin üst kullanım hakkının 33 yıllığına devri ihalesini sonuçlandırdı. İstanbul Sanayi Odası Odakule'nin üst kullanım hakkının 33 yıllığına devri ihalesini rekabet ortamının oluşmaması nedeniyle iptal etti.

Odakule ihalesi neden iptal edildi?

İstanbul Sanayi Odası (İSO), Odakule'nin üst kullanım hakkının 33 yıllığına devri ihalesini "rekabet ortamının oluşmaması" nedeniyle iptal etti...

Odakule ihalesi iptal oldu!

İSTANBUL Sanayi Odası’nın, satışa çıkardığı Odakule binasına yeterli talep gelmemesi nedeni ile ihale iptal edildi. Odakule ile ilgili önümüzdeki dönemde yeni bir yol haritası belirlenecek.

Cumhurbaşkanı'ndan Galataport ihalesi iptaline eleştiri!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul’da düzenlenen KADEM 1. Uluslararası Kadın ve Adalet Zirvesi'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı konuşmasında Galataport ihalesi iptali ile ilgili eleştiride bulundu.

Odakule ihalesi için son teklifler 3 Aralık'ta kabul edilecek!

İstanbul , Beyoğlu’nda bulunan takribi 2.057 metrekare arsa üzerinde konumlu, “Odakule Binası” üst hakkının peşin bedelle 33 yıl süre için, kapalı zarf usulü teklif alma, pazarlık ve/veya açık arttırma usulü ile ihale edilecek...

TOKİ Ankara Haymana'da yurt binası ihalesi bugün yapılıyor!

TOKİ Ankara Haymana'da yer alan yurt binasının ihalesi bugün saat 14.30'da yapılıyor...

TOKİ Kars Sarıkamış yurt ve sosyal tesis ihalesi bugün 14.00'te!

TOKİ tarafından Kars Sarıkamış'ta yer alan yurt binası ve sosyal tesisin ihalesi bugün yapılıyor...

TOKİ Kars Sarıkamış'ta yurt ve sosyal tesis ihalesi 5 Kasım'da!

TOKİ tarafından Kars Sarıkamış'ta yer alan yurt ve sosyal tesis binasının inşaat ve altyapı işinin ihalesi 5 Kasım 2012 tarihinde yapılıyor...

TOKİ Arnavutköy'de PTT Kargo Binası'nın ihalesi bugün yapılıyor!

TOKİ Arnavutköy'deki PTT Kargo İşleme Merkezi ve Kargo Lojistik Binası'nın ihalesi bugün saat 11.00'de yapılıyor...

TOKİ Arnavutköy'de PTT binası hizmet alım işi ihalesi yarın!

TOKİ Arnavutköy'de bulunan PTT Kargo İşleme Merkezi ve Kargo Lojistik Binası'nın ihalesi yarın saat 11.00'de yapılıyor...

TOKİ Bolu Mengen'de içme suyu deposu ve 80 konutun ihalesi bugün!

TOKİ Bolu Mengen'de 300 tonluk içme suyu deposu ve 80 konut ihalesi bugün saat 14.00'te yapılıyor...

odakule ihalesi iptali Haberi

odakule ihalesi iptali

İstanbul Sanayi Odası (İSO) açıklamasına göre, Oda yönetimi geçen eylül ayında başlattığı Odakule'nin üst kullanım hakkının 33 yıllığına devri ihalesini sonuçlandırdı.


3 Aralık tarihine kadar alınan teklifleri bu hafta başında değerlendiren İSO Meclisi İhale Komisyonu şu açıklamayı yaptı: "İhaleye teklif veren firma sayısının birden fazla olmaması ve rekabet ortamının oluşmaması nedeniyle, İSO Meclisi İhale Komisyonu ihaleyi iptal etme yetkisini kullanarak, Odakule'nin üst kullanım hakkının 33 yıllığına devri ihalesinin iptal edilerek sonlandırılmasına karar vermiştir."


İSO, Odakule ile ilgili ileriki dönemde nasıl bir tasarrufta bulunulacağına ilişkin olarak yeni bir yol haritası...