28 / 06 / 2024

odakule ihalesine kaç kişi başvurdu

odakule ihalesine kaç kişi başvurdu

Tarihi Pera bölgesinin en yüksek binası olarak nitelendiren ve bir süredir yerli-yabancı yatırımcısını arayan Odakule binasının ihale süreci için bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde bilgi odası açıldı...

EPP Kağıthane Arıcılar ihalesine 2 firma katıldı!

Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetim (EPP) tarafından ihalesi dün yapılan Kağıthane Merkez (Arıcılar) Mahallesi arsa satışı karşılığı gelir paylaşım işi ihalesine 2 firma katıldı.

EPP'den Kağıthane Arıcılar'a yeni proje ihalesi!

TOKİ iştiraki olan EPP Kağıthane Arıcılar'da yeni proje ihalesine hazırlanıyor. 6 Kasım'da ihalesi yapılacak arsanın emsale esas inşaat alanı 15 bin 989 metrekare, arsa alanı ise 8 bin 882 metrekare büyüklüğe sahip. 

Özak GYO, TOKİ Kağıthane ihalesine katıldı!

Özak GYO, TOKİ tarafından bugün yapılan İstanbul İli Kağıthane İlçesi Merkez Mahallesi Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesine teklif verdi.

Kaş Kasaba Kıbrıs Barajı istimlak sorunu TBMM'de!

Kaş Kasaba Kıbrıs Barajı ihalesine, işin başlama tarihine ve istimlak çalışmaları mecliste konu oldu. CHP Antalya Milletvekili Devrim Kök, konu hakkında soru önergesi hazırladı..

Tuzla Havaray proje ihalesine kaç firma başvurdu?

D-100 Karayolu ile Tuzla sahili arasında yaklaşık 5 kilometrelik hattı kapsayan Tuzla Havaray Projesi’nin proje ihalesine 11 firma başvurdu...

3.köprü bağlantı yolları ihalesine kaç firma talip oldu?

Son günlerde olumsuz hava şartları sebebiyle çalışmalar yavaşlasa da, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün ayak uzunluğu 332 metreye ulaştı. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün bağlantılı yolları için çıkılan ihalede 12 firma şartname aldı...

Odakule’ye kaç yatırımcı ilgi gösterdi?

İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) 33 yıl süre ile üst hakkını devredeceği Odakule ihalesinde süreç başladı. İhaleye ilgi beklentileri aşarken, bilgi alan yatırımcı sayısı 300'ü aştı.

İzmit'te kaçak yapı yıkım ihalesine katılan olmadı!

İmar mevzuatına aykırı yapılan bina, büfe, balkon, çatı, temel vb. yapıların yıkımı ile ilgili Fen İşleri Müdürlüğü’nde ihale yapıldı. Kaçak yapıların yıkılmasıyla ilgili ihaleye teklif veren çıkmayınca ihale iptal edildi...

İDO'ya kim kaç para verecek

Yavuz Semerci, Habertürk Gazetesi'ndeki bugünkü yazısında " İDO'ya kim kaç para verecek " başlıklı yazıyı kaleme aldı.  Semerci bugünkü yazısında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait İstanbul Deniz Otobüsleri ihalesine değiniyor...

TOKİ, Kaş'ta hastane yaptıracak!

TOKİ Antalya'nın Kaş İlçesine 50 yataklı hastane inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı yaptırılacak

TOKİ Kayabaşı'nda dokuzuncu gün kaç başvuru oldu?

TOKİ Kayabaşı projesinde ikinci etapta 24 Ağustos 2009 tarihinde satışa çıkarılan 7 bin 588 konuta bugün kaç başvuru yapıldı?

TOKİ Kayabaşı'nda sekizinci gün kaç başvuru oldu?

TOKİ Kayabaşı projesinde ikinci etapta 24 Ağustos 2009 tarihinde satışa çıkarılan 7 bin 588 konuta bugün kaç başvuru yapıldı?

TOKİ Kayabaşı'nda yedinci gün kaç başvuru oldu?

TOKİ Kayabaşı projesinde ikinci etapta 24 Ağustos 2009 tarihinde satışa çıkarılan 7 bin 588 konuta bugün kaç başvuru yapıldı?

odakule ihalesine kaç kişi başvurdu Haberi

odakule ihalesine kaç kişi başvurdu

İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) 33 yıl süre ile üst hakkını devredeceği Odakule ihalesinde süreç başladı.


Tarihi Pera bölgesinin en yüksek binası olarak nitelendiren ve bir süredir yerli-yabancı yatırımcısını arayan Odakule binasının ihale süreci için bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde bilgi odası açıldı.


Ekonomist'te yer alan habere göre, Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülen ihale için bilgi odasına bir haftada yapılan başvuru ise beklentileri aştı. Bireysel, kurumsal ve konsorsiyum kuran yerli ve yabancı yatırımcı adaylarının katılması beklenen Odakule ihalesiyle ilgilenenlerin sayısı yaklaşık 300’ü buldu. Alınan duyuma göre bir hafta içinde 300 yatırımcı bilgi odası üzerinden ihale koşullarını öğrenmek amacıyla Odakule’yi takibe aldı.


Odakule ihalesi, kapalı zarf usulü teklif toplama ve teklifler üzerinden açık arttırma veya pazarlık yöntemi ile yapılacak.


Sözkonusu süreç aralık ayında...