06 / 05 / 2024

Odeabank kayseri şubesi

Odeabank kayseri şubesi

Odeabank'tan yapılan açıklamaya göre geçen yıl ekim ayında faaliyetlerine başlayan banka şubeleşme sürecine Kayseri ile devam ediyor. Dün Melikgazi'de açılan şube bireysel kurumsal ve ticari bankacılık hizmetleri veriyor...

Emlak Katılım Bankası Kayseri'de şube açtı!

Türkiye Emlak Katılım Bankasının Kayseri şubesi hizmete açıldı. Genel Müdür Nevzat Bayraktar, Anadolu'nun kadim ticaret merkezi Kayseri'de, yeni şube açılışı gerçekleştirmekten mutlu olduklarını dile getirdi.

Mustafa Çelik Kayseri yatırımlarını anlattı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Pazar günü vesilesiyle MÜSİAD Kayseri Şubesi’ne üye iş adamlarıyla bir araya geldi. Başkan Çelik iş

Mehmet Özhaseki: Yılda 500 bin konutu yenilemeliyiz!

MÜSİAD Kayseri Şubesi ev sahipliğinde “Yeni İmar Yönetmeliği’nin İnşaat Sektörüne Etkileri ve Kentsel Dönüşüm” ana başlıklı Türkiye İstişare Toplantısı gerçekleştirildi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin de katıldığı toplantıda, yerli ve milli üretim ile inovasyon vurgusu yapıldı.

Moodbasic & Dresslove Kayseri'de açıldı!

Moodbasic & Dresslove Şubesi Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (KOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan’ın katılımlarıyla açıldı.

Vakıf Katılım'ın Kayseri şubesi açıldı!

Vakıf Katılım Genel Müdürü Göktaş: "Şubeleşme çalışmalarımızı sürdürerek 2016 sonunda en az 30 şubeye ve yaklaşık 500 çalışan sayısına ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.

Ali Özcan: İnşaat projeleri hızlandırılmalı!

Birlik ve beraberlik içinde Türkiye'nin daha iyi yerlere geleceğini belirten Arslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Kayseri Şubesi başkanı Ali Özcan,belediyelerin özellikle inşaat sektöründeki projeleri hızlandırmasını istedi.

Mimarlar Odası Kayseri şubesinde yeni yönetim belli oldu!

Mimarlar Odası Kayseri Şubesi Başkanı Eda Velibaşoğlu yaptığı basın toplantısında 13. dönem genel kurullarını yaptıklarını belirterek, yönetim listesini açıkladı.

Kayseri'ye devlet hastanesi inşa edilmeli!

2015 yılını geride bırakırken sağlıkta yaşananları Sağlık Sen Kayseri Şubesi Başkanı Mahmut Faruk Doğan ile konuşuldu. Doğan, şehir hastaneleri doğru bir tercih ama devlet hastaneleri de olması gerektiğini belitti.

Kayserili mimarlardan 'göç' toplantısı!

Mimarlar Odası Kayseri Şubesi’nin Kent Tartışmaları programına Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in yanı sıra Vali Yardımcısı Mehmet Emin Avcı, mimarlar, akademisyenler ve çok sayıda davetli katıldı.

Nail Olpak: TOKİ modeli sanayide de uygulansın!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kayseri Şubesi 21. Olağan Genel Kurul Toplantısında konuşan MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, yatırımlarda TOKİ modelinin sanayiye de uygulanması önerisini sundu..

Fenerbahçe'nin Kayseri şubesi açıldı!

Serçeönü Mahallesi Ahmet Paşa Caddesi'nde bir iş merkezindeki şubenin açılışına, kulüp başkanı Aziz Yıldırım, asbaşkan İlhan Ekşioğlu, yönetim kurulu üyesi Yalçın Haker, Kayseri Şube Başkanı Ahmet Ersin Yaşar, şube üyeleri ve taraftarlar katıldı.

Mimarlar Odası Kayseri Şubesi Kiçikapı Konağı'nda hizmet verecek!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Tarihe dokunarak Anadolu yapılarını onardıklarını ve günümüzün hizmetine sunduklarını böylece Anadolu’nun bu kültür mirasını gelecek nesillere de aktardıklarını söyledi...

TOKİ Kayseri Melikgazi Mimar Sinan Mahallesi kura sonucu!

“Kayseri Melikgazi Mimar Sinan Mah.”Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında inşa ettirilen 714 konut, 13 – 31 Ocak 2014 tarihleri arasında T.Halk Bankası A.Ş. Melikgazi Şubesi aracılığı ile başvurular kabul edildi...

Odeabank kayseri şubesi Haberi

Odeabank kayseri şubesi

Odeabank'tan yapılan açıklamaya göre, geçen yıl ekim ayında faaliyetlerine başlayan banka, şubeleşme sürecine Kayseri ile devam ediyor. Dün Melikgazi'de açılan şube, bireysel, kurumsal ve ticari bankacılık hizmetleri veriyor.


Açıklamaya göre Odeabank, yakında Kayseri'deki ikinci şubesini de açarak bölgedeki faaliyetlerini genişletecek. 15 yıl aradan sonra sıfırdan ticari bankacılık lisansı alarak faaliyetlerine başlayan banka, yıl sonuna kadar 32 şube ve 1000 çalışana ulaşmayı hedefliyor.



Anadolu...