13 / 05 / 2024

ödemiş emmioğlu toplu konut tapuları

ödemiş emmioğlu toplu konut tapuları

Ödemiş Belediyesi’nin kendi özkaynaklarıyla yaptığı Saracoğlu Toplu Konutları’ndaki daire sahipleri tapularına kavuşuyor. Belediye’den yapılan açıklamaya göre, konutlardaki dairelerin kat irtifakları tamamlanarak tapuları hak sahiplerine verilmeye başladı

İstanbul'da toplu ulaşıma zam sinyali! Ekrem İmamoğlu açıkladı: ÖTV ve KDV zamları yansıyacak! 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ÖTV ve KDV'deki yükselişe dikkat çekti ve toplu taşıma fiyatları için zam sinyalini verdi. İşte ayrıntılar...

Beyoğlu Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

81 ilde yeni millet bahçesi projeleri hayata geçiren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Beyoğlu Küçükpiyale Mahallesi Millet Bahçesi projesinin ihalesini 19 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Dulkadiroğlu alt gelir grubu projesi için başvurular başladı.

Keşan'da toplu konut projesi için çalışmalar başladı! 

Edirne Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan'da inşa edilecek toplu konut projeleri için çalışmalarının başladığını duyurdu. 

Ankara Saraçoğlu projesinde otopark tartışması!

Cumhuriyet'in ilk toplu konut projesi Saraçoğlu evlerinde, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın başlattığı restorasyon devam ediyor. Koruma Kurulu, otoparkı onaylamış. Otopark, otele dönüştürülecek alanın altına planlanıyor.

Burç Grup Yapı Teknoloji Maden Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Burç Grup Yapı Teknoloji Maden Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Şinasi Öniz, Sefer Gezer, Kadir Garıcı ve Mustafa Emmioğlu ortaklığında kuruldu

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara'nın ilk toplu konut projesi olan Saraçoğlu Mahallesi'nin ihya sürecini başlattı. İşte Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesi 10 soruda tüm detaylarıyla...

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesinde ihya süreci başlıyor!

Ankara’nın ilk toplu konut projesi olan Saraçoğlu Mahallesi’nde ihya süreci başladı. Saraçoğlu'nda yeni projeyle bağımsız birim sayısı 429 olacak. Bu bağımsız birimlerden 120’si konut, 92’si ticaret, 212’si ofis ve otel yapısı şeklinde restore edilecek.

Torbalı-Ödemiş-Çatal-Tire Demiryolu'nun yapımı TBMM'de!

Torbalı-Ödemiş-Çatal-Tire Demiryolu Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Osmanağaoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ali Seydi Karaoğlu vefat etti!

Bir dönem Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nda İstanbul Emlak Dairesi Başkanlığı'nı yürüten daha sonra ise OYAK Gayrimenkul Geliştirme Koordinatörlüğü yapan Ali Seydi Karaoğlu hayatını kaybetti.

TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Dulkadiroğlu projesinde yer alan 350 adet konutun kura çekimi bugün yapılacak.

İçişleri Bakanlığı'ndan Ekrem İmamoğlu'na açılan soruşturmayla ilgili açıklama!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında Beylikdüzü Belediye Başkanlığı yaptığı döneme ilişkin 27 ayrı soruşturma açılmıştı. Ekrem İmamoğlu, soruşturmalarla ilgili "Hukuki dayanaktan yoksun" demişti, İçişleri'nden o açıklamaya yanıt geldi...

TOKİ Konya Beyşehir Huğlu 2. Etap kura çekilişi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Beyşehir Huğlu 2. Etap projesinde yer alan konutların kura çekimi bugün yapılacak.

ödemiş emmioğlu toplu konut tapuları Haberi

ödemiş emmioğlu toplu konut tapuları


Ödemiş Belediyesi’nin kendi özkaynaklarıyla yaptığı Saracoğlu Toplu Konutları’ndaki daire sahipleri tapularına kavuşuyor. Belediye’den yapılan açıklamaya göre, konutlardaki dairelerin kat irtifakları tamamlanarak tapuları hak sahiplerine verilmeye başladı.


Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Emmioğlu ve Umurbey mahallelerini kapsayan projenin ilk etabı 18.920 m² alanda uygulanıyor. 11 bloğun yer alacağı ilk etaptaki blokların yapımı tamamlandıkça, noter huzurunda yapılan çekilişle daire sahipleri belirlenerek, tahsis ediliyor. Ramazan Bayramı'nda 20 daire, Kurban Bayramı'nda 20 daire ve yeni yılda da 14 daire olmak üzere bugüne kadar 54 aile konut sahibi olma sevinci yaşadı. Yeni yıl öncesi teslim edilen C bloktaki 14 dairenin Tapu Sicil Müdürlüğü’nce tapu işlemleri tamamlanarak, kat irtifak tapuları 3 Ocak Perşembe günü hak sahiplerine teslim edildi.”


Maraş...