13 / 05 / 2024

Ödemiş il olacakmı

Ödemiş il olacakmı

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem'in gündeme getirdiği Ödemiş'in il olması önerisine AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir de destek verdi. Demir, İlçenin il olmayı çoktan hak ettiğini belirtti.

O ilde 2 adet arazi ve 1 zeytin bahçesi satılıyor! Resmi Gazete'de yayımlandı! 

İzmir Ödemiş Belediyesi, İzmir ili, Ödemiş ilçesi, Seyrekli, Dolaylar ve Kurucuova mahallelerinde yer alan 2 adet arazi ile 1 zeytin bahçesini satıyor. İşte ayrıntılar...

İzmir Ödemiş'te 6 adet arazi satılıyor! 345 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

İzmir ili Ödemiş Belediyesi, İzmir ili, Ödemiş ilçesinde yer alan 6 adet araziyi satıyor. Gayrimenkul sahibi olmak isteyenler hemen baksın! İşte ayrıntılar...

İzmir Ödemiş ve Kiraz için acele kamulaştırma kararı!

İzmir ili, Ödemiş ve Kiraz ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

İzmir Ödemiş için acele kamulaştırma kararı!

İzmir ili, Ödemiş ilçesi sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

İzmir'in iki ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

İzmir ili, Menderes ve Ödemiş ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Ödemiş'te taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler mecliste!

2020 yılında İzmir'in Ödemiş ilçesinde taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ödemiş'te baraj havzasındaki iki mahalle taşınıyor!

İzmir'in Ödemiş ilçesi Derebebekler Mahallesi'nin bir kısmı ile Dereuzunyer Mahallesi'nin tamamı, yapımı süren Rahmanlar Barajı havzasında kaldığı için kamulaştırıldı. 

İzmir Lübbey'deki koruma amaçlı imar planı çalışmaları TBMM'de!

İzmir'in Ödemiş ilçesine bağlı Lübbey Mahallesi'nde koruma amaçlı imar planı ve restorasyon çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

TOKİ Ödemiş konutlarında çalışmalar hızlandı!

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem’in girişimleriyle TOKİ tarafından ilçede inşa edilecek konutlar için çalışmalara hız verildi. Ahrandı Tepesi eteklerinde yapılacak 500 konut için şantiye kuruldu.

Ödemiş'e TOKİ müjdesi!

İzmir Ödemiş Belediyesi ve TOKİ tarafından ilçeye 500 yeni konut inşa edilecek. Ahrandı tepesi batı eteklerinde yapılacak proje için şantiye kuruldu.

İzmir'in Lübbey Köyü SİT alanı ilan edildi!

İzmir'in Ödemiş ilçesi Lübbey köyü kentsel SİT alanı ilan edildi. Lübbey için Koruma Amaçlı İmar Planı yapılacak.

TOKİ Ödemiş Konutları 2019'da tamamlanacak!

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem’in girişimleriyle TOKİ ilçede yaklaşık 500 konut yapacak. AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli talep olursa bu sayının daha da arttırılacağını ifade etti.

TOKİ Ödemiş'te 500 konut yapacak!

İZMİR'in Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem'in girişimleriyle TOKİ ilçede, yaklaşık 500 konut yapacak. AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli talep olursa sayının arttırılacağını açıkladı.

Ödemiş il olacakmı Haberi

Ödemiş il olacakmı

Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir, "Ödemiş'e il olmak yakışır. Zaten bu yönde çok büyük bir talep var. Ödemiş il olması için tüm özellikleri taşıyor. Turizm üçgeni dediğimiz kayak merkezinin bulunduğu Bozdağ, tarihi güzelliklerin bulunduğu Birgi ve doğal güzelliklerin en üst düzeyde olduğu Gölcük, üçede yer alıyor. Ödemiş, çok eski yerleşim yerlerine sahip olmasının yanında gerek tarımsal anlamda, gerekse Türkiye'de süt üretiminin merkezi olması nedeniyle çok şanslı bir yere sahip. Ayrıca süs bitküerinin yüzde 90'ını üreterek temin eden bir üçe. Biz tüm bu avantajların farkındayız ve üçemizin bu potansiyelini daha da gelişmesi için ü olmasını istiyoruz. Bu konuda gerekli girişimlerde bulunacağız" dedi.


İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet açısından Ödemiş'e ayrımcılık yaptığım söyleyen Demir, "Köylere giden yollar malesef çok bozuk ve acilen yapılması...