05 / 05 / 2024

ODE\'nin Starflex

ODE\'nin Starflex

ODE Yalıtım, 2-6 Mayıs 2012 tarihleri arasında düzenlenen 35. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul’da her sene olduğu gibi bu sene de yerini aldı

İpragaz ve Ode Yalıtım tasarruf, verim ve zaman kazancı sunacak!

Türkiye’nin köklü enerji şirketleri arasında yer alan İpragaz ile yalıtım sektörünün öncü firması ODE Yalıtım arasında, yalıtım uygulamacılarının ihtiyaçlarına ideal çözüm sağlayan yeni bir iş birliğine imza atıldı.

İstanbul-İzmir Otoyolu'nda viyadük yalıtımında ODE imzası!

Türkiye’nin en büyük otoyol projesi olan İstanbul – İzmir otoyolunun birçok noktası ODE Viyadük Membran malzemesiyle kaplandı.

Şehir hastanelerinin yalıtımında ODE tercih ediliyor!

ODE Yalıtım, Türkiye’nin en büyük projeleri Ankara Bilkent, Adana, Kayseri, Eskişehir ve Bursa Ali Osman Sönmez hastanelerinin ısı ve su yalıtımında ODE ürünleri kullanılıyor.

Kayseri Şehir Hastanesi'nin yalıtımdaki tercihi ODE oldu!

Türkiye’nin ilk şehir hastanesi projesi Kayseri Şehir Hastanesi’nin yalıtımdaki tercihi ODE oldu

ODE Yalıtım, 2017'de inşaat ve yalıtımda yüzde 20 büyüyecek!

ODE Yalıtım’ın Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, 2017 yılında yüzde 20‘nin üzerinde büyümeyi hedeflediklerini söyledi.

Dubai Big 5 Show’da ODE Yalıtım’a büyük ilgi!

ODE, Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai kentinde bu yıl 38’si düzenlenen Dubai Big 5 Show Uluslararası Yapı ve Yapı Malzemeleri Fuarı’na katıldı. Yapı ve inşaat sektöründeki en önemli fuarlardan biri olan Dubai Big 5 Show’da ODE Yalıtım’ın standı ve ürünleri büyük ilgi gördü.

ODE Yalıtım, İtalyan L'ISOLANTE’nin tüm hisselerini devraldı!

Yalıtımda dünya markası olma vizyonu doğrultusunda her alandaki yatırımlarına ara vermeden devam eden ODE, kauçuk köpüğü üretimindeki İtalyan ortağı L'ISOLANTE’nin tüm hisselerini resmen devraldı.

Starflex ısı yalıtımında kuralları değiştiriyor!

ODE’nin, AR-GE ve yeni teknoloji yatırımlarıyla yenilediği yıldız ürünü Starflex, üstün Premium kalitesi ile ısı iletkenlik kat sayısını %33 azaltıyor…

ODE Yalıtım'ın ODE Starflex Camyünü Multipack sistemi ilgi gördü!

AR-GE çalışmaları sonucu yenilenen çevreci ürünlerini 21-25 Nisan tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen Yapı Fuarı’nda ziyaretçileriyle buluşturan ODE Yalıtım, en büyük ilgiyi ODE Starflex Camyünü Multipack paketleme sistemi ile gördü.

ODE İSO İkinci 500 büyük sanayi kuruluşu listesinde 102. sıraya yerleşti!

ODE, ISO İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesi’nde 102. sıraya yerleşti 2012-2013 yıllarında yüzde 60 büyüyen ODE, “Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” Listesi’nde 16 basamak yükseldi…

Bakü Olimpiyat Stadyumu Projesi’nin yalıtımında ODE ürünleri kullanıldı!

İlk kez Azerbaycan’da düzenlenecek Birinci Avrupa Olimpiyatları için 2015 yılı başında tamamlanması planlanan Bakü Olimpiyat Stadyumu Projesi’nin yalıtımında ODE ürünleri kullanılıyor.Proje, Azerbaycan petrol şirketi SOCAR tarafından finanse ediliyor.

Türkiye’nin LEED sertifikalı projelerinin tercihi ODE!

ODE, üniversiteden otele, alış veriş merkezinden yaşam alanlarına kadar birçok çevreci projenin teknik yalıtım, ısı yalıtımı ve su yalıtımındaki çözüm ortağı oldu...Türkiye’nin LEED sertifikalı projelerinin tercihi ODE...

ODE, İSO 500'de 102. sıraya yerleşti!

2012-2013 yıllarında yüzde 60 büyüyen ODE, “Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” Listesi’nde 16 basamak yükseldi. Türkiye’nin yüzde 100 yerli tek yalıtım üreticisi ODE, 102. sırada yerini aldı.

ODE\'nin Starflex Haberi

ODE\'nin Starflex

2-6  Mayıs 2012 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen ve Yapı Fuarları Turkeybuild’in 2012’deki ilk ve en önemli buluşması 35. Yapı Fuarı Turkey Build İstanbul’a katılan ODE Yalıtım, ürünlerini yurtiçi ve yurtdışından gelen çok sayıda ziyaretçi ile buluşturdu.


Bir dünya markası olma yolunda hızla ilerleyen  ODE Yalıtım, yaklaşık 100 bin kişinin ziyaret ettiği fuar süresince yurtiçinden ve yurtdışından çok sayıda müşterisini ağırladı.Yapı 2012’de ODE Starflex camyünü ürününü  ön plana çıkarttı. Starflex’in yanı sıra sergilediği ürünler arasında ODE Isıpan (extrüde polistren köpük ısı yalıtım malzemesi), ODE Sistem (Dış cephe mantolama paketi), ODE Membran (bitümlü su yalıtım örtüleri), ODE Rockflex (Taşyünü) de yer aldı. 


Pazarlama ve tanıtım faaliyetleri kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten ODE Yalıtım Satış Pazarlama Koordinatörü Ali Türker,“Yapı...