05 / 05 / 2024

ODTÜ Bulvarının yeni adı

ODTÜ Bulvarının yeni adı

Büyükşehir Belediye Meclisi, Ankara yapımı süren ve ay sonunda açılışı yapılması planlanan, "ODTÜ Bulvarı" olarak anılan yeni yolun "1071 Malazgirt Bulvarı" olarak isimlendirilmesini oy birliği ile kabul etti.

Kale Ofis Ankara'nın yeni kalesi!

Kale Ofis Ankara'nın yeni kalesi sloganıyla basına tanıtılıyor. Ankara Çukurambar'a bağlı Mevlana Bulvarı üzerinde hayata geçirilen Kale Ofis projesi 123 ofisten meydana geliyor.

Kağıthane, yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

Kentsel dönüşümle yapı stokunun yüzde 60'ı yenilenen ve sosyal donatıları güçlendirilen Kağıthane, yatırımcıların yeni gözdesi haline geldi.

Vakıfbank'ın yeni spor salonu açıldı!

Vakıfbank'ın yeni spor salonu düzenlenen törenle açıldı. Üsküdar'da yapılan açılışa Başbakan Yardımcıları Numan Kurtulmuş ve Mehmet Şimşek, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İstanbul Valisi Vasip Şahin de katıldı.

Düzce Ela Bahriye Oral Bulvarı'nın devamı açılıyor!

Düzce’nin güney bölümünde Kuyumcuzade bulvarının Aydınpınar caddesi ile bağlantısını sağlayan Ela Bahriye Oral bulvarının devamı da açılıyor.

Ankara Keçiören Bulvarı'nın yüzde 75'i tamamlandı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Fatih Köprüsü'ne alternatif olarak yapılan yeni Keçiören Bulvarı'nın yüzde 75 oranında tamamlandığını söyledi.

Düzce Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı'nın alt yapısı tamamlanıyor!

Düzce Belediyesi tarafından başlatılan bulvarların asfaltlama çalışmaları kapsamında Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı'nın alt yapısı tamamlanıyor. Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Kuyumcuzade, Atatürk ve Mehmet Akif Bulvarlarında yürütülen bazalt asfalt serme çalışmaları ise tamamlandı.

Çorlu Bülent Ecevit Bulvarı'nın son etabı asfaltlandı!

Çorlu Belediyesi’nce önemli projeler arasında gösterilen ve Marmara Bölgesi'nde belediye imkanları ile yapılan en uzun bulvar yolu olarak nitelenen Bülent Ecevit Bulvarı'nın son etabı da asfaltlandı.

Suat Dolu, FU Gayrimenkul’ün yeni Genel Müdür Yardımcısı oldu!

PwC Türkiye’de üst düzey yöneticilik ve Sarl Sofibay şirketinde yönetici – ortak olarak uzun yıllar görev yapan Suat Dolu, FU Gayrimenkul’ün yeni Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

Adana Kenan Evren Bulvarı’nın adı değişti!

Adana'da Kenan Evren Bulvarı'nın adı Devlet Bahçeli Bulvarı olarak değiştirildi. Kenan Evren yazan levhalar söküldü, yerine yenileri monte edildi.

Kayseri Gültepe Bulvarı'nın temeli atıldı!

Büyükşehir Belediyesi şehrin doğu-batı aksında önemli bir rol üstlenecek Gültepe Bulvarı'nın temelini attı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Gültepe Bulvarı'nın 45 milyon TL'lik bir yatırım olduğunu açıkladı.

Kayseri Gültepe Bulvarı'nın temeli atılıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi doğu-batı aksındaki trafiği büyük ölçüde rahatlatacak olan Gültepe Bulvarı'nın temelini atıyor.

Kayseri Gültepe Bulvarı'nın temel atma töreni 16 Temmuz'da!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi doğu-batı aksındaki trafiği büyük ölçüde rahatlatacak olan yeni bir bulvar açıyor. Gültepe Bulvarı'nın temeli 16 Temmuz Cumartesi günü törenle atılacak.

Tokat GOP Bulvarı için yeni yapılacak binalar geriye çekilecek!

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, GOP Bulvarı’nın genişletilmesi amacıyla yeni yapılacak olan binaların 2-3 metre geriye çekilerek yapılması için çalışma başlattıkların ifade etti.

ODTÜ Bulvarının yeni adı Haberi

ODTÜ Bulvarının yeni adı


Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, bu ayın sonunda açılması beklenen ve kamuoyunda "ODTÜ Yolu" olarak bilinen yolu "1071 Malazgirt Bulvarı" olarak isimlendirdi. 


Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi aylık olağan toplantılarının son gününde Ali İhsan Ölmez'in başkanlığında toplandı ve gündemde yer alan maddeleri görüştü. Büyükşehir Belediye Meclisi, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından büyük bir hızla yapımı sürdürülen ve ay sonunda açılışı yapılması planlanan, "ODTÜ Bulvarı" olarak anılan yeni yolun "1071 Malazgirt Bulvarı" olarak isimlendirilmesini oy birliği ile kabul etti. 


Ankara İl...