14 / 05 / 2024

ODTÜ Kampüsü mimarlar odası

ODTÜ Kampüsü mimarlar odası

ODTÜ'nün talebi üzerine Mimarlar Odası Ankara Şubesi, ODTÜ Kampüsü'nde tüm binaları ve yolları engellilerin dolaşımına uygun hale getirmek için proje hazırladı.

ODTÜ kampüsünün imar planları değişti!

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Ankara Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü’nde 7 Eylül’de Yalıncak Mahallesi ODTÜ yerleşkesi içerisinde yer alan 821, 822, 828, 829, 832, 833, 834, 835, 840, 841, 842, 843, 846, 851 numaralı parsellerin olduğu alana ait parselasyon planının askıya çıktığını belirtti...

ODTÜ Kampüsü'nün binaları için proje hazır!

ODTÜ'nün talebi üzerine Mimarlar Odası Ankara Şubesi, ODTÜ Kampüsü'nde tüm binaları ve yolları engellilerin dolaşımına uygun hale getirmek için proje hazırladı.

AGÜ Sümer Kampüsü'ne Mimarlar Odası'ndan ödül!

TMMOB 15. Ulusal Mimarlık Ödülleri sahiplerini buldu. Mimarlar Odası, Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Sümer Kampüsü'nü Türkiye'nin en iyi yapılarından biri olarak seçti.

Milli Eğitim Bakanlığı kampüsünü Beşevler’e taşıyor!

MEB'in Beşevler’de tarihi binaların bulunduğu alana taşınmasını öngören kampüs projesi, Belediye Meclisi’nde onaylandı. Proje, bölgeye aşırı bir trafik yükü getireceği gerekçesiyle eleştirilirken, Mimarlar Odası da imar değişikliğini yargıya taşıdı.

ODTÜ Solar Kampüs Projeleri ile enerjisini güneşten alacak!

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Solar Kampüs Projeleri Koordinatörü Doç. Dr. Çetin Göksu, "ODTÜ uzun vadede ulaşım dahil enerjinin tamamen güneşten elde edildiği 30 bin kişilik kent haline gelecek" dedi.

Premier Kampüs Ofis ödeme!

Ofis teslimlerinin 2015 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülen Premier Kampüs Ofis ödeme bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor...

Fer Yapı Kampüs Ofis fiyatlar!

Fer Yapı Kampüs Ofis fiyatlar haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor...

Fer Yapı Kampüs Ofis Projesi!

Fer Yapı Kampüs Ofis Projesi kapsamında ofislerin fiyatları ve tüm detaylı bilgisi haberimizde yer alıyor

Kampüs Ofis ödemeleri!

Kampüs Ofis ödemeleri haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor...

Kağıthane Kampüs Ofis ödeme planı!

Kağıthane Kampüs Ofis ödeme planı kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor...

Premier Ofis Kampüs satış!

Premier Ofis Kampüs satış fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Premier Ofis Kampüs Kağıthane Belediyesi'nin karşısında yer alıyor...

Aydın'da iki eğitim kampüsü kurulacak!

Aydın'daki liseler, kentte oluşturulacak iki eğitim kampüsünde bir çatı altında birleştirilecek. Çeştepe ve Kardeşköy'de kurulacak iki eğitim kampüsünde yurtlar, ortak laboratuvar alanları ile konferans salonları da bulunacak.

Premier Ofis Kampüs satılık!

Premier Ofis Kampüs satılık ofis fiyatları haberimizde detaylı bir şekilde yer alıyor

ODTÜ Kampüsü mimarlar odası Haberi

ODTÜ Kampüsü mimarlar odası

ODTÜ Kampüsü Genel Engelsiz Dolamış Projesi'nin tanıtımı, Dünya Mimarlık Günü etkinlikleri kapsamında yapıldı. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan. "Mimarlık haftası kapsamında kentsel yaşamda herkesin kent hizmetlerinden eşit yararlanmasını mekansal boyutuyla da engellerin de bu süreçte aşılmasını önemsiyoruz. Erişebilirlik mesleki bilimsel çalışma kurulumuzda bu konuda çalışmalar yaparak, kentlerin ve mekanların engellilerin kullanıma yönelik çözümler ve toplumsal farkındalık ettik." oluşturmayı hedefliyor. Mimarlık haftası kapsamında ODTÜ Kampüsü Genelinde Engelsiz Mimarlık Projesi"nin sunumu ile birlikte bu konuya bir kez daha dikkat çekmek istedik" dedi. Sunumu yapan mimarlardan Anıl Eren İpek, projeye ilişkin şu ' bilgileri verdi: "ODTÜ kampüsü çok değerli yapılara sahip, tarihi yapıların olduğu bir yer bu yüzden işimiz daha da zordu. Gerçekten çok geniş kapsamlı...