23 / 05 / 2024

ODTÜ yol bağlantı proje ihalesi

ODTÜ yol bağlantı proje ihalesi

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, Ankara'daki bazı büyük projelerin ihalelerine ilişkin yazılı soru önergesi hazırladı..

Çekmeköy Kuzey Marmara Otoyolu Yan Yol Bağlantısı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Kuzey Marmara Otoyolu Yan Yol Bağlantısı 1/5000 ölçekli İlave Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli İlave Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Kanal İstanbul için bağlantı yoluna kredi bulmak için Bakanlık kefil olacak iddiası!

CHP Genel Başkan Yardımcı Ahmet Akın, Kanal İstanbul ile yol bağlantısının yapılacağı Kuzey Marmara Otoyolu kapsamındaki Nakkaş-Başakşehir kesimi ihalesine dış kredi sağlanması için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın ilk kez kefil olacağını belirtti. 

Cendere Yolu TEM Otoyolu Bağlantısı imar planı tadilatı askıda!

Sarıyer İlçesi, Seyrantepe, Cendere Yolu TEM Otoyolu Bağlantısı ve Cendere Vadisi Yol, Kavşak Uygulama Projesi Revize Projesine ilişkin imar planı tadilatı askıya çıktı..

Altunizade İstasyonu Yaya Bağlantı Yol Projesi imar planı askıda!

Altunizade İstasyonu Yaya Bağlantı Yol Projesine ilişkin 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı bugün askıya çıktı..

ODTÜ Tünel Yol Bağlantısı imar planı askıda!

Ankara Çankaya İlçesi, Bilkent Şehir Hastanesi-Eskişehir Yolu-ODTÜ Tünel Yol Bağlantısına ilişkin koruma amaçlı nazım ve uygulama imar planları askıya çıkarıldı...

Niğde bağlantılı yollara ilişkin 4 soru mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Bakan Arslan'a Niğde bağlantılı bazı yolların duble yol olarak yapılıp yapılmayacağını sordu..

Rize Karma Kullanım Projesi'nin yol bağlantısı sorunu TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Rize Müftü Mahallesi'nde yapılacak Rize Karma Kullanım Projesi'nin yol bağlantısı için istimlak edilen konutlara, alternatif güzergahlara ve istimlak bedeline ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ordu Fatsa'da Oluklu-Hatipli bağlantısı yenileniyor!

Ordu Fatsa'nın Oluklu-Hatipli bağlantı yollarında ulaşım kolaylaşıyor. Yol güzergahında 2,5 kilometre asfalt çalışmasına başlandı.

İzmir Menemen Plastik İhtisas OSB, bağlantı yolu istiyor!

İzmir Menemen'de parselleri satılan Menemen Plastik İhtisas OSB'de fabrikaların inşaatları sürüyor. Yönetim, OSB'nin ana ulaşım yollarına bağlantısının yetersiz olduğunu belirterek yol talebinde bulundu.

Şanlıurfa Devteşti -Bozova bağlantı yolunda çalışmalar başladı!

Kent merkezi ve ilçelerde yol yapım çalışmaları için tüm ekiplerini seferber eden Büyükşehir Belediyesi, son olarak Devteşti -Bozova bağlantı yolunda bakım ve onarım çalışması başlattı.

Şanlıurfa Devteşti-Bozova bağlantı yolu onarılıyor!

Kent merkezi ve ilçelerde yol yapım çalışmaları için tüm ekiplerini seferber eden Büyükşehir Belediyesi, son olarak Devteşti -Bozova bağlantı yolunda bakım ve onarım çalışması başlattı.

Sapanca Otoban Caddesi'ne bağlantılı yeni sokaklar açılıyor!

Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yol İşleri Şefliği Güldibi Mahallesi Otoban Caddesi’ne bağlantılı 300 metre uzunlukta ve 10 metre genişlikte yeni sokaklar açıyor. İşte ayrıntılar...

Erzurum Köprüköy'de bağlantı yollarına asfalt dökümü yapıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Köprüköy ilçesine 4 bin 32 ton asfalt döktü. Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Yapım Şube Müdürlüğü Ekipleri, Köprüköy ilçesi Cumhuriyet Caddesi ve bağlantı yollarını asfaltladı.

ODTÜ yol bağlantı proje ihalesi Haberi

ODTÜ yol bağlantı proje ihalesi

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, Ankara'daki bazı büyük projelerin ihalelerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanrıkulu hazırladığı 5 sorusunu Başbakan Yıldırım'a sordu.

1- Ankara Büyükşehir Belediye Başkanının istifasından bir hafta önce, başta Kanal Ankara, Anka Park ve ODTÜ yol bağlantı proje ihaleleri hangi firmalara hangi şartlara verilmiştir?

2- ODTÜ tünel yolu finansman ayağının, yapımcı firmayla ortaklandırılan, ODTÜ konut kooperatifi olarak yakın çevrede ayrılan bir arazinin, imar rantının bir kısım hisseleriyle ile trampa yapılacağı iddiaları doğru mudur?

3- Belediye ihale süreçleri Sayıştay Denetim Raporları kamuoyuyla paylaşılacak mıdır?

4- Gazi Üniversitesi Rektörlüğüne, Ankara Ulaşım Ana Planı 2038 hizmet alım sözleşmesi gereği, 2014 yılında, toplamda, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından ne kadar ödeme yapılmıştır?

5- Bu döner sermaye proje çalışması hakkında teknik ve bilimsel tutarlık açısından...