06 / 05 / 2024

odtü yolu asfalt serim çalışması

odtü yolu asfalt serim çalışması

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Anadolu Bulvarı Konya Yolu bağlantısının ODTÜ'nün içinden geçen bölümünde asfalt serim çalışması başlandı. Toplamda 100 iş makinesi ile çalışmalar devam ediyor..

Bağcılar imar yolu ön projesine ilişkin imar planı tadilatı askıda!

Bağcılar İlçesi, İnönü Caddesi ile Bağcılar Asfaltı Caddesi arası imar yolu ön projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıda...

ODTÜ Tünel Yol Bağlantısı imar planı askıda!

Ankara Çankaya İlçesi, Bilkent Şehir Hastanesi-Eskişehir Yolu-ODTÜ Tünel Yol Bağlantısına ilişkin koruma amaçlı nazım ve uygulama imar planları askıya çıkarıldı...

Ordu Çevre Yolu projesinde son durum!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Çevre Yolu projesi kapsamında Yeni Sanayi Kavşağı'nda yürütülen sıcak asfalt çalışmalarını inceledi.

Ataşehir Ercüment Batanay Caddesi'nde çalışmalar başladı!

Ataşehir Belediyesi, Ercüment Batanay Caddesi üzerinde kaldırım, bisiklet yolu, asfalt ve ağaçlandırma işlemlerini tamamlayacak.

Antalya Kepez'deki eski Kandıra yolu asfaltlandı!

Kepez Belediyesi, eski Kındıra yolu olarak bilinen Varsak Kirişçiler Yolu’nun bin 700 metrelik bölümünün alt yapısının ardından, asfaltını da yeniledi.

Ankara Gölbaşı'nda asfalt çalışmaları tamamlandı!

Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Eymir Mahallesi TOKİ Yolu üzerinde asfalt yama çalışmalarını tamamladı.Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt yamalarını tamamlamaya devam ediyor.

Manisa Sazoba – Beyoba Yolu'na sıcak asfalt!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesi Sazoba - Beyoba Mahallesi arasındaki 8 buçuk kilometrelik yolda sıcak asfalt öncesi temel çalışmasına başladı.

Antalya Gaziler Mahallesi’ne sıcak asfalt!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya’yı Isparta karayoluna bağlayan Gaziler Mahallesi Grup Yolu’nda sıcak asfalt çalışması yapıyor.

Ordu Kızılelma-Çayıralan grup yolu asfalta kavuşuyor!

752 kilometre Sıcak Asfalt Yol İhalesi kapsamında Akkuş ilçesine 84 km sıcak asfalt yapacak olan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kızılelma-Çayıralan grup yolu çalışmasına başladı.

Kuzuluk yolu çalışmaları devam ediyor!

Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi ekiplerince Kuzuluk yolu üzerinde başlatılan yol genişletme ve asfalt yama çalışmaları ara vermeden sürüyor.

Antalya Doğanca’daki asfalt çalışmaları tamamlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa’nın Doğanca Grup Yolu’na dökülecek olan 7 kilometrelik sıcak asfaltın startını verdi. Bu bölümün de asfaltlanmasıyla 29 kilometrelik grup yolundaki çalışmalar tamamlanmış olacak.

Trabzon Yavuz Selim Bulvarı 2 milyon TL'ye mal olacak!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Yavuz Selim Bulvarı’ndaki (Tanjant Yolu) asfalt yenileme çalışmalarına mesai menfumu gözetmeksizin gece gündüz devam ediyor.

Kahramanmaraş Göllü Yolu asfaltlandı!

Sıcak asfalt serim çalışmalarına aralıksız olarak devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Göllü Yolu asfalt çalışmalarını da tamamladı.

odtü yolu asfalt serim çalışması Haberi

odtü yolu asfalt serim çalışması

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi tarafından yapımı devam eden Anadolu Bulvarı Konya Yolu bağlantısının ODTÜ'nün içinden geçen bölümünde asfalt serim çalışması başlandı. 

Anadolu Bulvarı'nın devamı olan ve bir bölümü ODTÜ arazisi içinde kalan yolun yapımı için gece gündüz çalışan Büyiikşehir Belediyesi toplam bin 500 personel, 350 kamyon ve 100 iş makinesi ile çalışmalarını sürdürüyor. 

Biiyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapımı hızla devam eden bulvarın ODTÜ arazisi içinde kalan kısmında bir taraftan yol açım çalışmaları devam ederken, diğer taraftan asfalt öncesi yol alt temel çalışması ve mekanik çalışmaları da sürdürülüyor. 

Çalışmalar hakkında bilgi veren Fen İşleri Daire Başkanı Vedat Üçpınar, "Yapımı devam eden bulvarın ODTÜ arazisi içinde kalan iki kilometrelik bölümünde bir taraftan yeni yol açım, yol alt temel, mekanik çalışmaları devam ederken asfalt...