05 / 05 / 2024

ODTÜ yurdu inşaatı

ODTÜ yurdu inşaatı

ODTÜ mezunları kampüs için inşa edilen planlanan yurdun öğrencilerin 20 yıllık barınma ihtiyacını kökünden çözeceğini belirtildi. Mezunlar 122 milyon liralık yatırımın ODTÜ bir fırsat olduğunu kaydetti.

Ankara Atatürk Kız Öğrenci Yurdu inşaatında son durum!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve  Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara'nın Mamak ilçesinde yapımı süren 2 bin 500 kişilik Atatürk Kız Öğrenci Yurdu inşaatında incelemelerde bulundu.

TOBB'un, Kırşehir'de yaptırdığı kız öğrenci yurdunun inşaatı tamamlandı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Kırşehir'de inşa ettirilen kız öğrenci yurdu binasının inşaatı tamamlandı.

Kocaeli karantina bölgesindeki inşaat devam ediyor!

Kocaeli’nde karantina bölgesi olarak belirlenen Umuttepe'deki Şerife Gelin Öğrenci Yurdu'nun yanındaki inşaatın çalışmaları devam ediyor…

ODTÜ yönetimi yurt inşaatını gözden geçirmeye karar verdi!

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Yönetim Kurulu, kavaklık alana yapılması planlanan KYK yurt inşaatının gözden geçirileceğini duyurdu...

Çankaya Belediyesi: ODTÜ'de kaçak inşaat yapılmayacak!

Ankara Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, ruhsat alınmayarak ODTÜ’de kaçak inşaat yapılamayacağını söyledi. Taşdelen, "Belediyemiz görevini yaparak ruhsatsız şantiye binaları hakkında bugün tarihli zabıt tutmuştur" diye konuştu.

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden 3 milyonluk arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Hatay İli İskenderun İlçesi Şevre Mahallesi'nde 2 milyon 977 bin muhammen bedel karşılığında özel öğrenci yurdu yapılması şartıyla arsa karşılığı inşaat ihalesi gerçekleştirecek.

Hitit Üniversitesi MYO kampüsünün inşaatı 9 ayda bitirilecek!

Çorum Sungurlu’ya gelen Vali Mustafa Çiftçi, KYK Yurdu ziyaretinden sonra, Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu Kampüs inşaatını inceledi. Vali Çiftçi, inşaatın 9 aya kadar biteceğini söyledi.

İnşaat sektöründe dijital dönüşüm konuşuldu!

ODTÜ öğretim üyelerinin katkılarıyla düzenlenen ‘BIM ve Ötesi: İnşaat Sektöründe Dijital Dönüşüm’ sempozyumu düzenlendi. Sempozyumda, Türkiye’de inşaat sektöründe dijital dönüşüm ele alındı.

Şanlıurfa Ceylanpınar Öğrenci Yurdu'nun inşaatı tamamlanıyor!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde inşa edilen kız öğrenci yurdunun inşaatında sona gelindi. Belediye Başkanı Menderes Atilla, 200 kişilik yurdun inşaat çalışmalarını inceledi.

Arda Turan'ın Beyoğlu'ndaki inşaatının imar planına ulaşılamıyor!

Arda Turan'ın Beyoğlu'nda bulunan öğrenci yurdu inşaatının bulunduğu parsel ticaret alanı olarak görülüyor. Turan’ın inşaatının bulunduğu imar planı, uygulama kapsamında bulunamıyor.

Altındağ'da 14.3 milyon TL'lik öğrenci yurdu inşaat ihalesi!

Altındağ Belediye Başkanlığı tarafından Gültepe Mahallesinde bulunan arsa üzerinde kat karşılığı inşaat ihalesi düzenleniyor. İhale 3 Ocak 2018 tarihinde yapılacak..

Kilis'te öğrenci yurdu inşaatı proje işi ihale ediliyor!

Kilis İli, Merkez İlçesi, Deveciler Mahallesi'nde ğrenci yurdu inşaatı yapımı için imar durumuna uygun proje yapımı ihalesi düzenleniyor..

Sakarya Geyve Öğrenci Yurdu'nun inşaatı tamamlandı!

Geyve’de Sarıgazi mahallesi yolunda Mayıs 2015 tarihinde yapımına başlanan 200 ortaöğrenim öğrencisine hizmet edecek öğrenci yurdu inşaatı tamamlanarak yeni eğitim öğretim sezonunda hazır hale getirildi.

ODTÜ yurdu inşaatı Haberi

ODTÜ yurdu inşaatı

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mezunları Birliği Vakfı'ndan (ODTÜ MEBİVA), ODTÜ'de KYK yurdu yapılmasına yönelik plana ilişkin, "Yurt projesinin, ODTÜ'lü öğrencilerin barınma ihtiyaçlarını kampüs içinde gelecek 20 yıllık dönem için kökünden çözeceğini ve ODTÜ için büyük bir fırsat olduğunu düşünüyoruz" açıklamasında bulunuldu.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; ODTÜ MEBİVA'dan yapılan yazılı açıklamada, ODTÜ'de Kredi Yurtlar Kurumu yurdu yapılması planlanan kavaklık bölgede, ağaçların kesilmesinin protesto edilmesiyle başlayan süreç, öğrenciler üzerinden siyasi, ideolojik, kurumsal hatta makam fırsatçılığı olarak belirtildi. Açıklamada şunlar kaydedildi:

''Bazı siyasi ve marjinal grupların da bu durumu kendileri açısından bir fırsata dönüştürme çabası içinde olduklarını gözlemliyoruz. Yaptığımız araştırmalar neticesinde KYK tarafından yapılacak olan yurt projesinin ODTÜ'lü öğrencilerin barınma ihtiyaçlarını kampüs içinde gelecek 20 yıllık dönem için kökünden çözeceği ve ODTÜ...