30 / 04 / 2024

Kocaeli karantina bölgesindeki inşaat devam ediyor!

Kocaeli karantina bölgesindeki inşaat devam ediyor!

Kocaeli’nde karantina bölgesi olarak belirlenen Umuttepe'deki Şerife Gelin Öğrenci Yurdu'nun yanındaki inşaatın çalışmaları devam ediyor…



Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını için tedbirler alınmaya devam ederken, Umuttepe'deki Şerife Gelin Öğrenci Yurdu'nun hemen yanında bulunan inşaatta çalışmalara ara verilmeden devam edildi.

Kocaeli Denge’de yer alan habere göre; Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyaya yayılan koronavirüse karşı Umuttepe'deki Şerife Gelin Öğrenci Yurdu karantina bölgesi olarak belirlendi.

Yurt dışından gelen vatandaşlar bir süre bu yurtta karantina altında alınacak

Ali Fuat Cebesoy Yurdu'nda 354 kişi, Şerife Gelin Yurdu'nda 200 kişi, Canfeda Hatun Yurdu'nda 191 kişi, Gazi Süleyman Paşa Yurdu'nda 114 kişi olmak üzere toplam 859 vatandaş karantina altına alındı.

KARANTİNA BÖLGESİNDE İNŞAAT

Tüm bu önlemlere ve alınan tedbirlere rağmen ilginç bir detay görenleri şaşırttı. Şerife Gelin Öğrenci Yurdu'nun hemen yanındaki inşaat hiçbir şey olmamış gibi çalışmalarına devam etti. Hemen 10 metre yanda 200 kişi karantina altında bulunmasına rağmen işçilerin inşaatta çalışmaya devam etmesi sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Sakarya'da 3 hastane inşaatını yarım bırakan firmaya ceza!


Geri Dön