04 / 05 / 2024

ODTÜ yurt bakım onarım işi ihalesi

ODTÜ yurt bakım onarım işi ihalesi

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı; yurt bakım onarım işini 9 Mart 2015 tarihinde saat 10.00 'da ihaleye çıkarıyor.

ODTÜ yurt bakım onarım işi ihalesi 9 Mart'ta!

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı; yurt bakım onarım işini 9 Mart 2015 tarihinde saat 10.00 'da ihaleye çıkarıyor.

Asansör bakımını kim öder?

Bir binada asansör bulunması halinde, yıllık olarak bakım ve onarımlarının yapılması gerekiyor. Peki, asansör bakım yönetmeliği gereğince asansör bakımını kim öder? Asansör bakım bedelinin ödenmesi ile ilgili esaslar...

Asansör bakımı ne kadar sürede yapılmalı?

Asansör Yönetmeliği kapsamında monte edilmiş asansörleri ve aynı Yönetmeliğin yürürlüğe girmesinden önce monte edilmiş ve halen faal olan asansörleri kapsayan asansör bakımı ve işletmesi yönetmeliği gereğince, asansör bakımı ne kadar sürede yapılmalı?

Asansör bakım sözleşmesi örneği!

Asansör bakım sözleşmesi, asansörün bakımı için apartman yöneticisi ve yüklenici firma arasında imzalanan sözleşme olarak karşımıza çıkıyor. Peki, asansör bakım sözleşmesi nasıl yapılır? Asansör bakım sözleşmesi örneği..

Asansör bakım sözleşmesi nasıl yapılır?

Asansör bakım yönetmeliği gereğince, asansörü monte eden veya onun yetkili servisi, monte edilen asansör için garanti süresi boyunca aylık bakım ve servis hizmetlerini vermek zorunda oluyor. Peki, asansör bakım sözleşmesi nasıl yapılır?

Ulaşlı Mezarlık alanında bakım çalışması gerçekleştirildi!

Gölcük Belediyesi Mezarlık işleri Müdürlüğü ekipleri bir süre önce başlattıkları genel bakım ve temizlik çalışmalarını başarıyla sürdürüyor. Bu yönde yapılan çalışmaların bir yenisi Gölcük Belediyesi Ulaşlı Mezarlığında gerçekleştirildi.

Boğaziçi Yönetim Site Müdürleri asansör bakımı gündemi ile toplandı!

Marmara Bölgesinde yönetim hizmeti sunulan tüm sitelerim her ay mali ve idari işlerinin görüşüldüğü site müdürler toplantısında bu ay Asansör Bakımı ve Kontrolleri masaya yatırıldı.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki sahaların bakım ihalesi 26 Eylül'de!

İstanbul Olimpiyat Oyunları Hazırlık ve Düzenleme Kurulu; Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki ana saha, ek stadyum ve antrenman sahalarındaki 14 bin 500 metrekarelik alandaki bakım işini ihaleye çıkarıyor.

Sulhi Dönmezer Eğitim Merkezi bakım onarım işi ihaleye çıkıyor!

İKN Ceza İnfaz Kurumları Sulhi Dönmezer Eğitim Merkezi'nde tadilat ve bakım onarım işi projelerinin hazırlanması işini 22 Eylül 2014 tarihinde saat 09.00'da ihaleye çıkarıyor.

İbrahim Mart: İş yeri asansörlerine günlük bakım yapılmalı!

İbrahim Mart "Vinç tipi dediğimiz, asansörler, konutta kullandığımızdan farklı makinalar. İnşaattaki makina, ekipmanların çok daha sıklıkla kontrol edilmesi ve bakımının mutlaka düzenli olarak yapılması gerekiyor" dedi.

Hatay Havalimanı bina bakım onarım işi ihalesi iptal edildi!

Hatay Havalimanı Müdürlüğü bina bakım onarım işi Devlet Hava Meydanları işletmesi Genel Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkmıştı. İhale için 29 Ağustos 2014 tarihinde iptal kararı alındı.

Airfel, indirimli bakım kampanyası başlattı!

Airfel, "Kombi Bakım Kampanyası"na imza attı. Airfel, Auer, C&M ve Weili markalı kombi ürünlerine sahip kullanıcılar, kampanya süresince indirimli bakım hizmetinin yanı sıra indirimli yedek parça avantajından da yararlanabilecek.

Elektrikte bakım kesintisi sona erecek!

TEİAŞ Ekipleri Ankara'da elektriği kesmeden bakım yapmayı başardı. Elektrik iletim hattı canlı bakım ekibi 380 kV iletim hattında ilk defa potansiyele girme ve iletkene dokunma çalışması yaptı.

ODTÜ yurt bakım onarım işi ihalesi Haberi

ODTÜ yurt bakım onarım işi ihalesi

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı; yurt bakım onarım işini ihaleye çıkarıyor. Söz konusu işe sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 7 gün içinde başlanacak ve iş 60 takvim gününde tamamlanacak. 


İhalesi; 9 Mart 2015 tarihinde saat 10.00'da ODTÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Merkez Mühendislik Binası'nda açık ihale usulü ile gerçekleştirilecek. 



İHALE İLANI:


BİNA BAKIM- ONARIM VE TADİLAT İŞİ YAPTIRILACAKTIR

ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI 


ODTÜ 6 Yurt Bakım Onarım ve Tadilat Yapım İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler 


aşağıda yer almaktadır. 

İhale Kayıt Numarası : 2015/18344

1-İdarenin

a) Adresi : Dumlupınar Bulvarı, Üniversiteler Mah. No:1 06800 Çankaya/ANKARA

b) Telefon...