15 / 05 / 2024

odunpazarı aliya izzetbegoviç parkı

odunpazarı aliya izzetbegoviç parkı

Bosna-Hersek' in kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Aliya İzzetbegoviç' in ölümünün 10. yıl dönümü anma etkinlikleri kapsamında adı, Eskişehir merkez Odunpazarı ilçesinde bir parka verildi...

Osmangazi Aliya İzzetbegoviç İmam Hatip Ortaokulu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi tarafından tadilatı tamamlanan Aliya İzzetbegoviç İmam Hatip Ortaokulu, düzenlenen törenle açıldı.

Düzce'deki Aliya İzzetbegoviç Öğrenci Yurdu binası kimin?

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Düzce'deki Aliya İzzetbegoviç Öğrenci Yurdu binasının kime ait olduğunu Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'a sordu..

Aliya İzzetbegoviç Rekreasyon Alanı açıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Aliya İzzetbegoviç Rekreasyon Alanı’nın 1. Etabındaki çalışmalar tamamlanarak alan hizmete açıldı.

Eskişehir Odunpazarı'na ARIKÖY Merkezi inşa edilecek!

Odunpazarı Belediyesi, Eskişehir İli Arı Yetiştiricileri Birliği’nin düzenlemiş olduğu “Arıcılıkta Başarının Yolları” konulu konferansa Kurşunlu Külliyesinde ev sahipliği yaptı.

Odunpazarı Kızılyer'in planları 8 aydır bekletiliyor!

Eskişehir Anadolu Gazetesi köşe yazarı olan Sadi Seda bugünkü yazısında Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un Sanayi Çarşısı projesindeki açıklamalarını ve Kızılyer'in planlarını anlattı. İşte o yazı...

Odunpazarı'nda Küçük Sanayi Dönüşüm Projesi toplantısı yapıldı!

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, "Küçük Sanayi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi" ile ilgili Meclis Salonu'nda basın toplantısı düzenledi.Kurt, "Edindiğim izlenim AKPliler bunu kabul etmeyecek" dedi.

Odunpazarı Küçük Sanayi Sitesi'nin dönüşüm çalışmaları mecliste görüşüldü!

Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (TÜM BEL SEN) Şube Başkanı Ergün Uzun, Büyükşehir ve Odunpazarı Belediye Meclisi üyelerine, küçük sanayi sitesi projesine destek vermeye davet etti.

TOKİ Eskişehir Odunpazar Karapınar başvuru süresi!

TOKİ Eskişehir Odunpazar Karapınar başvuru süresi bugün başlıyor. Dairelerin 3+1 olarak tasarlandığı projede yüzde 10 peşinatta kalan bedel için 96 ay vade uygulanıyor.

Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ Konutları başvuruları başladı!

Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ Konutları başvuruları başladı. 16 bin 290 TL peşinatla daire sahibi olunabilen projede başvurular 31 Mart 2016 tarihine kadar devam edecek.

Odunpazarı Küçük Sanayi Sitesi'ndeki imar tadilatının yüzde 40'ı tamam!

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Teksan Sanayi Sitesi'nin esnafıyla bir araya geldi. Kurt, Sanayi Çarşısında yapılacak proje ile şehir merkezinin buraya taşınacağını söyledi.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvuru dönemi!

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvuru dönemi 28 Ocak 2016 tarihinde başlıyor. 120 aya kadar vade yapılan projede daire fiyatları 162 bin 905 TL'den başlıyor.

Uğur Mumcu Parkı, Eskişehir Odunpazarı'nda törenle açıldı!

Ankara'daki evinin önünde 24 Ocak 1993'te otomobiline konulan bombanın patlaması sonucu hayatını kaybeden gazeteci-yazar Uğur Mumcu için Eskişehir'de merkez Odunpazarı İlçe Belediyesi tarafından yaptırılan park, törenle açıldı.

Emlak Konut İzmir Karşıyaka ve Eskişehir Odunpazarı değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir Karşıyaka ve Eskişehir Odunpazarı Değerleme Raporları Kamu Aydınlatma Platformunda yayınlandı.

odunpazarı aliya izzetbegoviç parkı Haberi

odunpazarı aliya izzetbegoviç parkı

Parkın ve İzzetbegoviç'in büstünün açılış törenine Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı Genel Sekreter Yardımcısı Mahmut Akkuş, İzzetbegoviç'in kızı Leyla Akşamiya, Odunpazarı Belediye Başkan Yardımcısı İlhami Atik ve davetliler katıldı.


Akkuş, programda yaptığı konuşmada Bosna-Hersek'in kuruluşunda halkına liderlik etmiş büyük liderin adının parka verilerek yaşatılmasını istediklerini söyledi.


Konuşmaların ardından parkın ve İzzetbegoviç'in büstünün açılışı...