29 / 04 / 2024

odunpazarı belediyesi ödül

odunpazarı belediyesi ödül

İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen ödül töreninde Tarihî Odunpazan Bölgesini kapsayan "961 ada kentsel tasarım projesi" ile bölge özel ödülünü kazanan Odunpazan Belediyesi, ödül koleksiyonuna bir ödül daha ekledi.

İzmir Konak Belediyesi'ne mimarlık yarışmasından 4 ödül!

İzmir'e bağlı Konak Belediyesi, 'The International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) mimarlık proje yarışmasında dört ödülün sahibi oldu. 

Bursa'da İHA ile kaçak yapı tespitine ödül!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin İHA ile kaçak yapı tespiti uygulaması Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması’na Sağlıklı Şehir Planlaması kategorisinde jüri özel ödülüne  layık görüldü.

İHA ile kaçak yapı tespitine ödül!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin İHA ile kaçak yapı tespiti uygulaması, Sağlıklı Şehir Planlaması kategorisinde jüri özel ödülünü aldı.

İzmir'e 'En İyi Kentsel Tasarım' ödülü!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Portakal Vadisi Rekreasyon Alanı projesi “Sign of the City Awards 2019”da Kent ve Mimarlık kategorisinde En İyi Kentsel Tasarım ödülü aldı.

Gaziantep Belediyesi İstasyon Mahallesi Projesi'ne dönüşüm ödülü!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne, İstasyon Mahallesi kentsel dönüşüm uygulamasıyla, "6. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi"nde, "En İyi Sanayinin Uzaklaştırılması Dönüşüm Projesi Geliştiren ve Uygulayan Belediye" ödülü takdim edildi...

Ümraniye- Ataşehir- Göztepe Metrosu'na uluslararası ödül!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ümraniye- Ataşehir- Göztepe Metrosu, dünyanın önemli mimarlık yarışmalarından olan AEC Excellence Awards’da ödül kazandı.

İzmir projeleri uluslararası dört ödül kazandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin; Portakal Vadisi, İzmirdeniz, Gürçeşme Doğa Parkı ve Sasalı Araştırma Enstitüsü projeleri sürdürülebilirlik dalında uluslararası dört ödülün sahibi oldu.

Gölcük Yalı Evleri'ne ödül!

Gölcük Belediyesi üyesi olduğu Tarihi Kentler Birliği´nden "Uygulama Dalında Başarı Ödülü" aldı.

ASKİ Atatürk Spor Salonu'na En iyi Sosyokültürel Yapı Ödülü!

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Türkiye’nin ilk LEED Gold sertifikasına sahip, çevre dostu, FIBA standartlarına uygun, 2 bin 500 seyirci kapasiteli ASKİ Atatürk Spor Salonu, ‘En iyi Sosyokültürel Yapı Ödülü’nü aldı.

Bartın Belediyesi'ne kentsel tasarım ödülü!

Bartın Belediyesi Özelkalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri'nde, Kentsel Tasarım Ödülü’nün sahibi oldu.

Ege Bölgesi restorasyon projelerine ödül yağdı!

Tarihi Kentler Birliği (TKB) Kültürel Mirası Koruma ve Özendirme Yarışması'nın sonuçları belli oldu. Jüri Özel Ödülü,  vizyonel bakış açısı ve güçlü işbirlikleriyle Kula Belediyesi’nin oldu

Denizli Merkezefendi'nin kütüphane projesine özel ödül!

Denizli Merkezefendi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Merkez Kütüphanesi projesi Sign Of The City Awards'tan 'En İyi Hizmet Yapıları' kategorisinde, 'Devam Eden En İyi Sosyo-Kültürel Yapı' dalında, Jüri Özel Ödülü'nün sahibi oldu.

Yıldırım Belediyesi, Sign Of The City Awards’da ödül aldı!

Yıldırım’ı yarınlara hazırlayan projelerini nitelikli sosyal yapılarla destekleyen Yıldırım Belediyesi, Sign Of The City Awards’da ödül aldı.

odunpazarı belediyesi ödül Haberi

odunpazarı belediyesi ödül


Odunpazarı'na bir ödül daha verildi Odunpazarı Belediyesi, Odunpazan Evleri Yaşatma Projesi ile SKALİTE 13Turizmde Kalite Ödülleri bölge özel ödülüne lâyık görüldü. 


İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen ve büyük ilgi ile takip edilen ödül töreninde Tarihî Odunpazan Bölgesini kapsayan "961 ada kentsel tasarım projesi" ile bölge özel ödülünü kazanan Odunpazan Belediyesi, ödül koleksiyonuna bir ödül daha ekledi. Odunpazan Belediye Başkam Burhan Sakallı'nın adına katılan 0dunpazan Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Ekşi, ödülü Skal Eskişehir Başkam Hatice Yıldınm'ın elinden alarak, Odunpazan'nın bir kültür ve turizm markası haline gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ettiğini ifade etti.


Türkiye...