25 / 07 / 2024

Odunpazarı Belediyesi sosyal tesis ihalesi

Odunpazarı Belediyesi sosyal tesis ihalesi

Odunpazarı Belediyesi, Karapınar Mahallesi'nde bulunan arsanın üzerinde yap-işlet-devret modeli ile Çankaya Sosyal Tesisleri ve nikah salonunu yaptıracak. İnşaatın yapım bedeli: 4 milyon 605 bin 300 TL olarak belirlendi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi sosyal destekleri: İBB Halk Süt başvurusu nasıl yapılır? İşte yanıtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından başlatılan Halk Süt Projesi, ihtiyaç sahibi, muhtaç ve dar gelirli ailelere çocuklarının süt ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla büyük bir destek sağlıyor. Peki, İBB Halk Süt'e nasıl başvurulur? İşte ayrıntılar...

Odunpazarı Belediyesi Yap-İşlet-Devret modeliyle spor tesisi yaptıracak! İhalesi 4 Temmuz'da!

Eskişehir İli Odunpazarı Belediye Başkanlığı, Eskişehir'de spor tesisi yaptıracak. Söz konusu ihale 4 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi 3 işçi alıyor! Başvuru koşulları nelerdir?

Türkiye İş Kurumu'nadan (İŞKUR) yayımlanan ilana göre, Eskişehir Odunpazarı Belediyesi'ne, sanat galerisi ve müze işçisi 3 personel alacağı bildirildi. İlana göre son başvuru tarihi ise 25 Nisan 2022.

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi'nin kira gelirleri düştü!

Pandemide belediye gelirlerinin düştüğünü belirten Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, 2020'de 266 milyon TL gelir, 226 milyon TL giderimiz oldu, 40 milyon TL bütçe fazlası verdik” dedi.

Eskişehir Odunpazarı'nda metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

Eskişehir'e bağlı Odunpazarı Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yer alan metruk binaları ortadan kaldırmaya devam ediyor. 

Keşan Belediyesi'nden esnafa kira desteği!

Çalışmalarına devam eden Keşan Belediyesi sosyal yardım kapsamında esnafa toplam 5 milyon lira destek sağlayacak.

İnegöl Belediyesi, asılsız imar paylaşımları için harekete geçti!

Bursa İnegöl Belediyesi, sosyal medya üzerinden yapılan Çevre Yolunda İmara Açılması An Meselesi’’ başlıklı arsa ilanı hakkında işlem başlattı.

Hakkari'de sosyal hayatın geliştirilmesi için yeni tesisler kuruluyor!

İçişleri Bakanlığı'nca görevlendirilen Hakkari Belediyesi, sosyal etkinliklerin yapılabileceği alanların artırılması için Gola Züryan Göletini ıslah ederek etrafında bisiklet ve yürüyüş yolu, kafe ve dinlenme alanın yer alacağı sosyal tesis kuracak.

Hakkari'de Gola Züryan Göleti'ne sosyal tesis yapılacak!

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Hakkari Belediyesi, sosyal etkinliklerin yapılabileceği alanların çoğaltılması için Gola Züryan Göletine sosyal tesis kuracak...

Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün yeni binası yükseliyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yapımına başlanan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün yeni binası hızla yükseliyor.

Maltepe Sosyal Yasam Merkezi açıldı!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Maltepe Belediyesi, Sosyal Yasam Merkezi'ni 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’nde hizmete açtı. Merkezde ücretsiz meslek edindirme kursları verilecek.

Odunpazarı Belediyesi'nden 15 milyon TL'ye kiralık 2 iş yeri!

Odunpazarı Belediye Başkanlığı tarafından 2 adet iş yeri 10 yıllığına 15 milyon TL'ye kiraya verilecek.

Gaziantep Şahintepe'ye yeni sosyal tesis!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, sosyal tesis zincirlerine bir halka daha ekledi.

Odunpazarı Belediyesi sosyal tesis ihalesi Haberi

Odunpazarı Belediyesi sosyal tesis ihalesi

YAP İŞLET DEVRET MODELİ İLE ÇANKAYA SOSYAL TESİSLERİ VE NİKÂH SALONU İŞİ YAPTIRILACAKTIR


Odunpazarı Belediyesinden:


Madde 1. İhalenin Konusu Ve Şekli İle İşin Niteliği, Nevi Ve Miktarı:

1.1-Odunpazarı Belediye Başkanlığı’nın mülkiyetinde bulunan Tapunun, Karapınar Mahallesi 19-N-1-C pafta, 2863 ada, 1 parsel adresinde bulunan 1.899,01 m2 yüzölçümlü arsanın üzerinde müteşebbis tarafından inşa edilecek, Odunpazarı Belediyesi Meclisinin 4/58 karar sayısı ile Yap İşlet Devret modeli ile yaptırılacak Çankaya Sosyal Tesisleri ve Nikah Salonu yapım işi, ihale şartnamesi hükümlerine göre ayni hak tesisi kurularak 15 (on beş) yıl süre ile müteşebbis tarafından işletilmesi ve bu sürenin sonunda Odunpazarı Belediyesi’ne devredilmesi işleri; 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35. Maddesi (a) bendi gereğince kapalı teklif usulü ile yıllık tespit edilen muhammen bedel (yıllık kira bedeli) 141.676,30 TL+KDV...