05 / 05 / 2024

Odunpazarı Gündoğdulu Mahallesi kentsel dönüşüm

Odunpazarı Gündoğdulu Mahallesi kentsel dönüşüm

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Gündoğdulu vatandaşlarla buluştu. Gündoğdu Mahallesi’ne 7 yıldır çivi bile çakılamadığını belirten Başkan Kurt, dönüşüm talebinde bulundu.

Nidapark Gündoğan’da bayram fırsatı! Son üç villa 1 milyon TL indirimle satışta!

Müstakil yaşamın en ayrıcalıklı hali Nidapark Gündoğan'da bayrama özel, son üç villa 1 milyon TL indirimle satılıyor. Nidapark Gündoğan projesi nerede? Nidapark Gündoğan projesi ile ilgili ayrıntılar..

Esenler Güngören Mahallesi Rezerv Yapı Alanı imar uygulaması askıda!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Güngören Mahallesi Rezerv Yapı Alanında yer alan taşınmazların bulunduğu Alana İlişkin 1/1000 Ölçekli UİP göre 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'nun arsalarına imar piyangosu vurdu! 

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'ya ait olan yaklaşık 16 dönümlük arsalara imar piyangosu vurdu. Söz konusu arsalara 2007 yılında 74 daire inşa edilebilecekken şimdi ise 130 konut inşa edilebilecek.

Beykoz Gümüşsuyu Mahallesi imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Beykoz İlçesi Gümüşsuyu Mahallesi 1970 ada 1 ila 7 nolu parseller, 1882 ada 34 Nolu Parsel, 1893 Ada 14, 15 Nolu Parsellere İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulaması Askı Tutanağı yayımlandı.

Beykoz Gümüşsuyu Mahallesi imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Beykoz İlçesi Gümüşsuyu Mahallesi Muhtelif Parsellere İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulaması Askı Tutanağı yayımlandı.

Beykoz Gümüşsuyu Mahallesi imar uygulaması askıya çıkarıldı!

Paylaşılan son dakika detaylarına göre, İstanbul İli Beykoz İlçesi Gümüşsuyu Mahallesi 1829, 1848, 1851, 1882, 1883, 1884 ve 1893 Adalar Muhtelif Parsellere İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu 18. Madde Uygulaması askıya çıkarıldı.

Gündoğumu Paslanmaz İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Kimya Temizlik Oto.Loj.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Gündoğumu Paslanmaz İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Kimya Temizlik Oto.Loj.San.Tic.Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Naim Özbay tarafından kuruldu.

Gündoğan Makine Yapı Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gündoğan Makine Yapı Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Gündoğan ve Erdem Gündoğan ortaklığında kuruldu.

Yazıcı Gündoğan Bodrum'da 1,5 milyon Euro'dan başlayan fiyatlarla 4+1 villa! Eylül'de teslim!

Yazıcı Gündoğan projesi Bodrum'da hayata geçiriliyor. Müstakil villaların yer aldığı projede satış süreci devam ediyor.

Gündoğdu Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdu Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Gündoğdu tarafından kuruldu.

Gündoğan Durak kimdir? 

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Gündoğan Durak kimdir? Gündoğan Durak hangi görevlerde bulundu? 

Gündoğdum Hafriyat İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdum Hafriyat İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gündoğdu tarafından kuruldu.

Nidapark Gündoğan konut fiyatları Ekim 2022! 

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tahincioğlu Gayrimenkul'ün Nidapark Gündoğan projesi merakla araştırılıyor. Peki Nidapark Gündoğan konut fiyatları ne kadar? İşte Nidapark Gündoğan fiyat! 

Odunpazarı Gündoğdulu Mahallesi kentsel dönüşüm Haberi

Odunpazarı Gündoğdulu Mahallesi kentsel dönüşüm

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Gündoğdulu vatandaşlarla bir araya geldi. Kurt, mahallede yaşanan imar soruna dair açıklamalar yaptı. 

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre, Gündoğdu Mahallesi’nde 7 yıldır çivi bile çakılamadığını belirten Başkan Kurt, bu nedenle vatandaşların huzurlu bir yaşam süremediğini açıkladı. 

Başkan Kazım Kurt, kentsel Dönüşüm Projesi’nin ne zaman uygulanmaya başlayacağının belli olmadığı Gündoğdu Mahallesi’nde büyük yatırımlar yapamadıklarını vurguladı. Kurt, “Çünkü kentsel dönüşüm uygulaması başladığı zaman, her şey yıkılacak. Dolayısıyla yapılan her şey boşuna masraf olur. Biz, kentsel dönüşümü yapmayı istedik.
Gündoğdu Mahallesi’ni tanıdığımız; Eskişehir’i, Gündoğduluların ihtiyaçlarını bildiğimiz için biz yapalım istedik. Yetki almak istedik, ama alamadık. Odunpazarı Belediyesi olarak o 60 hektarlık bölümde inşaat tamirine bile karışma hakkımız yok, tamamen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yetkisinde. Mahallenin girişi...