27 / 04 / 2024

odunpazarı Sanayi Sitesi

odunpazarı Sanayi Sitesi

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Odunpazarı Belediyesi tarafından kurulan “Küçük Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm Ofisi”nde sanayi esnafıyla buluştu.Projeleri hayata geçirmek için sizlerle tek tek oturacağız, konuşacağız dedi...

Kazım Kurt: Sanayi sitesi için düğmeye bastık!

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Odunpazarı Belediyesi tarafından kurulan “Küçük Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm Ofisi”nde sanayi esnafıyla buluştu.Projeleri hayata geçirmek için sizlerle tek tek oturacağız, konuşacağız dedi...

Eskişehir Küçük Sanayi Sitesi'nde dönüşüm çalışmaları başladı!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi Küçük Sanayi Sitesi'nde zemin etüdü çalışmaların başladı. Küçük Sanayi Sitesi'nde çalışmalar, 64 hektarlık alanı kapsıyor. Projede kapsamında bulunan tüm yapıların yıkılarak bölgenin modern bir bölge olması hedefleniyor.

Eskişehir Küçük Sanayi Sitesi için Bakanlık'la görüşüldü!

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, göreve gelmelerinin üzerinden geçen 2 yılı değerlendirdi. Kurt, yılan hikayesine dönen Küçük sanayi sitesi için Çevre ve Şehircilik Bakanı ile görüştüğünü ve taleplerini ilettiğini aktardı.

Nazım Dölekçekiç, Küçük Sanayi Sitesi'nin taşınmasını eleştirdi!

Demokrat Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Nazım Dölekçekiç yaptığı basın açıklamasında gündemi değerlendirdi. Küçük Sanayi Sitesi'nin taşınması konusuna dikkat çeken Dölekçekiç, "Olan, Eskişehir Halkı'na olmaktadır" dedi.

Odunpazarı Küçük Sanayi Sitesi'nin imar planı değişikliğine ret!

Ak Parti Meclis Üyesi Mustafa Birsen, Anadolu Gazetesi köşe yazarı Cihan Yıldırım ile konuştu. Birsen, Odunpazarı'ndaki Küçük Sanayi Sitesi'nin imar planı değişikliğine neden ret oyu verdiğine açıklık getirdi. İşte Yıldırım ile Birsen'in konuşmaları....

Odunpazarı Küçük Sanayi Sitesi Dönüşüm Projesi sürüyor!

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Küçük Sanayi Sitesi’nin dönüşümü ile ilgili bilgilendirme çalışmalarına devam ediyor. Çalışmaların yüzde 40'ının tamamlandığı, daha da hızlandırılacağı ifade edildi.

Odunpazarı Küçük Sanayi Sitesi'nin dönüşüm çalışmaları mecliste görüşüldü!

Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (TÜM BEL SEN) Şube Başkanı Ergün Uzun, Büyükşehir ve Odunpazarı Belediye Meclisi üyelerine, küçük sanayi sitesi projesine destek vermeye davet etti.

Odunpazarı Küçük Sanayi Sitesi'ndeki imar tadilatının yüzde 40'ı tamam!

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Teksan Sanayi Sitesi'nin esnafıyla bir araya geldi. Kurt, Sanayi Çarşısında yapılacak proje ile şehir merkezinin buraya taşınacağını söyledi.

Karşıyaka Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı!

Adana Oto Tamirciler Esnaf Odası ile Adana Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası tarafından yaptırılan Yüreğir Karşıyaka Sanayi Sitesi’nin temeli törenle atıldı.

Yüreğir Karşıyaka Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı!

Adana ESOB'a bağlı Adana Oto Tamirciler Esnaf Odası ile Adana Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası tarafından Yeşil İnşaat'a yaptırılan Yüreğir Karşıyaka Sanayi Sitesi'nin temeli törenle atıldı.

Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi'ne 934 adet iş yeri yapılacak!

Aksaray Belediyesi ve TOKİ işbirliği dahilinde yapılması planlanan Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi’nde 100, 200, 300, 400 ve 500 metrekarelik A, B, C, D, E tipi modülünde ilk etapta bin 934 adet iş yeri yapılacak.

Aksaray'ın yeni Sanayi Sitesi Projesi tamamlandı!

Aksaray Belediyesi’nin mevcut sanayi sitesinin taşınması ile ilgili yaptığı girişimler sonrasında baştan sona tamamen yenilerek hazırlanan yeni Sanayi Sitesi Projesi tamamlandı.

Büyük Sanayi Sitesi'nin altyapı temeli atıldı!

Bursa'da şehir içinde dağınık olarak faaliyet gösteren küçük esnafın kent dışında bir çatı altında toplanmasını amaçlayan Kestel Çataltepe Mevkii'ndeki BESOB Büyük Sanayi Sitesi'nin altyapısını kapsayan 77 milyonluk yatırınım temeli atıldı.

Bursa Büyük Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı!

Bursa'da şehir içinde dağınık olarak faaliyet gösteren küçük esnafın kent dışında bir çatı altında toplanmasını amaçlayan Kestel Çataltepe Mevkii'ndeki BESOB Büyük Sanayi Sitesi'nin altyapısını kapsayan 77 milyonluk yatırımın temeli atıldı.

odunpazarı Sanayi Sitesi Haberi

odunpazarı Sanayi Sitesi

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Odurıpazarı Belediyesi tarafından kurulan "Küçük Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm Ofisi"nde sanayi esnafıyla buluştu. 


Küçük Sanayi Sitesini kaldırmak için düğmeye basan Başkan Kurt, esnaf ile bire bir görüşme fırsatı buldu. Oluşturulan ofiste esnaf ile bir araya gelen Başkan Kurt konuşmasında şunları söyledi: "Yapacağımız proje doğru bir proje olmalı, iyi bir proje çıkarmalıyız ve bunun sonucunda vatandaş zarar etmemeli. Esas hedefimiz vatandaşın zarar etmemesi Burada bir rant olacaksa o rant vatandaşın cebine girmeli." 


PROJEYİ BİRLİKTE YAPACAĞIZ 


Uzlaşma sürecinin yılbaşına kadar bitmesi gerektiğine vurgu yapan Başkan Kurt; "Çok güzel projeler, çok güzel fikirler geliyor fhkat uygulanabilirliğini araştırmamız lazım Bu projeleri hayata geçirmek için sizlerle tek tek oturacağız, konuşacağız ve birbirimizi ikııa ederek uzlaşacağız. Bu süreci ne kadar kısa tutarsak...