28 / 06 / 2024

of belediyesi

of belediyesi

Of Belediyesi şiddetli yağmurlar sonucu oluşan hasarı onarmaya başladı. Belediye Başkanı Sarıalioğlu, Of-Çaykarayolu, Of-Rize yolu, Kıyıboyu Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi gibi birçok semtte çalışmaları yerinde inceledi.

Ehliyeti olanlara müjde! Muğla Büyükşehir Belediyesi KPSS şartsız şoför alımı yapacak!

Muğla Büyükşehir Belediyesi yayımladığı ilanla 39 yeni personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Personelleri çeşitli kadrolarda istihdam edileceği ve farklı ilçelerde görevlendireceğini öğrenildi.

Ehliyeti olanlara müjde! İBB rekor sayıda şoför alımı yapacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, (İBB) yüzlerce şoför alımı yapacağını duyurdu. İBB tarafından yapılan açıklamada istihdam edilecek personellerin en az ilkokul mezunu olması ve SRC belgesine sahip olması gerektiği paylaşıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi rekor sayıda şoför alımı yapacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli! Son gün 2 Nisan!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığınca İŞKUR resmi internet sitesinde yayımlanan ilan doğrultusunda en az ilkokul mezunu 100 şoför alımı gerçekleştirileceği öğrenildi. Başvuracak adaylarda aranan başvuru koşulları ve detaylar da belli oldu. Peki, son başvuru tarihi ne zaman, başvuru şartları neler

O belediye KPSS şartı olmadan lise mezunu şoför alımı yapacak! Acele eden işi kapacak!

Bolu’ya bağlı Yeniçağa Belediyesi, 13-20 Şubat tarihlerinde en az lise mezunu şoför alımı yapacağını duyurdu.

İzmir Büyükşehir Sign of the City'den iki ödülle döndü!

"Sürdürülebilir Ulaşım" ve "İzmir Tarih" projeleri ile Sign of the City yarışmasında iki ödüle birden sahip olan İzmir Büyükşehir Belediyesi, aynı zamanda yarışmada en çok ödül alan yerel yönetim oldu.

Yıldırım Belediyesi, Sign Of The City Awards’da ödül aldı!

Yıldırım’ı yarınlara hazırlayan projelerini nitelikli sosyal yapılarla destekleyen Yıldırım Belediyesi, Sign Of The City Awards’da ödül aldı.

Mall of İstanbul 2.etap imar planı askıda!

Başakşehir Mall of İstanbul 2.etap imar planı tadilatı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından askıya çıkarıldı...

Trabzon Of'ta yollar onarılıyor!

Of Belediyesi, yolları yenileme ve genişletme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekipler, bölgenin dört bir yanındaki çalışmalarıyla ilçeyi adeta şantiye alanına çevirdi.

KİPTAŞ, Sign of the City Awards'ta ödül aldı!

Türk gayrimenkul ve inşaat sektöründe en iyilerin belirlendiği ‘Sign of the City Awards’ ödül gecesinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi kuruluşu KİPTAŞ’ta ödül aldı.

Eskişehir'de otobüs şoförleri için sosyal tesis inşa edildi!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, ‘Yeni Seyir’ projesinin ilk icraatı olarak, otobüs şoförlerinden gelen yoğun talep üzerine Eskişehir Osmangazi Üniversitesi içerisinde bulunan son durağa sosyal tesis inşa etti.

Diamond of İstanbul'un yüksekliği 191 metreye indirildi!

İSTANBUL Maslak’ta, yüksekliği 235 metre olarak planlanarak inşaatına 2003’de başlanan Hema Endüstri A.Ş’ye ait ‘Diamond of İstanbul’, Büyükşehir Belediyesi İmar Müdürlüğü’nün ‘Diğer gökdelenlerden yüksek olmasın’ talebi üzerine 191 metreye indirildi.

Pendik Belediyesi İş Makinesi Operatörleri alacak!

Pendik Belediyesi, İş Makinesi Operatörleri iş ilanı bugün belediyenin internet sitesi www.pendik.bel.tr'de yayınlandı. İşte Pendik Belediyesi'nin kamyon şoförü, paletli dozer operatörü, TIR low bed şoförü ve vinç operatörü adaylarında aradığı şartlar...

ESHOT şoförleri eyleme hazırlanıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin aktarmalı toplu ulaşım düzenlemesi sonrasında yaşanan kriz, personeli vurdu. Artan çalışma saatleri sonrasında mağduriyet yaşadığını ileri süren otobüs şoförleri “Bir sabah ansızın” iş bırakmaya hazırlanıyor

of belediyesi Haberi

of belediyesi


Trabzon'un Of İlçesi,19 Eylül tarihinde son 120 yılın en şiddetli yağmurunu gördü. Yağmur sonucu şehir merkezi ve mahallelerdeki alt ve üst yapılarda büyük zarar meydana geldi. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'nun başkanlığında oluşturulan mobil kriz masasıyla olaylara anında müdahale edildi. Ekiplerin tespitleri ve Vatandaşlardan gelen ihbarlar değerlendirilerek alınan önlemler sonucu olası felaketlerin önüne geçildi. 


FELAKETE ANINDA MÜDAHALE ETTİK 


Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu afet konusunda yaptığı basın toplantısında. "19 Eylül 2014 tarihinde ilçemizde sağanak yağışlar neticesinde merkez ve mahallelerimizde büyük hasarlar meydana geldi. Felaketin eşiğinden dönen ilçemizde gerek belediye ekiplerimiz, gerekse büyükşehir ekiplerimizle anında müdahale edilerek zararın ve hasarın daha fazla olmasının önüne geçmek için bütün girişimler yapıldı. Bunun neticesinde de ilçemize bu yağmurların getirmiş olduğu sellerle birlikte gelen...