23 / 06 / 2024

Of Belediyesi şiddetli yağmurlardan oluşan hasarı onarmaya başladı!

Of Belediyesi şiddetli yağmurlardan oluşan hasarı onarmaya başladı!

Of Belediyesi şiddetli yağmurlar sonucu oluşan hasarı onarmaya başladı. Belediye Başkanı Sarıalioğlu, Of-Çaykarayolu, Of-Rize yolu, Kıyıboyu Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi gibi birçok semtte çalışmaları yerinde inceledi.




Trabzon'un Of İlçesi,19 Eylül tarihinde son 120 yılın en şiddetli yağmurunu gördü. Yağmur sonucu şehir merkezi ve mahallelerdeki alt ve üst yapılarda büyük zarar meydana geldi. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'nun başkanlığında oluşturulan mobil kriz masasıyla olaylara anında müdahale edildi. Ekiplerin tespitleri ve Vatandaşlardan gelen ihbarlar değerlendirilerek alınan önlemler sonucu olası felaketlerin önüne geçildi. 


FELAKETE ANINDA MÜDAHALE ETTİK 


Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu afet konusunda yaptığı basın toplantısında. "19 Eylül 2014 tarihinde ilçemizde sağanak yağışlar neticesinde merkez ve mahallelerimizde büyük hasarlar meydana geldi. Felaketin eşiğinden dönen ilçemizde gerek belediye ekiplerimiz, gerekse büyükşehir ekiplerimizle anında müdahale edilerek zararın ve hasarın daha fazla olmasının önüne geçmek için bütün girişimler yapıldı. Bunun neticesinde de ilçemize bu yağmurların getirmiş olduğu sellerle birlikte gelen çamurlar temizletildi. İlçe merkezimizde cezaevi, hastane,  TOKİ  Konutları, Kız Kur-an Kursumuz, Okullar Caddemiz ve Cumhuriyet Caddesi 2. kısımdaki bütün okullarımızın alt kısımları ve toplum sağlık merkezinin bahçesiyle birlikte bütün temizliği yapıldı" dedi. Bu sıkıntılı suretçe Ofluların hep yanında olan eski belediye başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekilimiz Oktay Saral'a çok teşekkür eden Başkan Sarıailoğlu, ayrıca basın mensuplarına bu zorluklarla geçen suretçe Of'a gösterdikleri duyarlılık ve ilgiye ayrıca teşekkür etti. 


Akşam


Geri Dön