27 / 04 / 2024

Migros'ta beyaz peynir 69, piliç baget 68, pastırma 55 TL! Yüzde 36'ya varan dev indirim bugün başladı! 

Migros'ta beyaz peynir 69, piliç baget 68, pastırma 55 TL! Yüzde 36'ya varan dev indirim bugün başladı! 

Migros'ta yüzleri güldüren Birlikten Berekete indirimleri peş peşe açıklandı. Beyaz peynir 69, piliç baget 68, pastırma 55 TL! Yüzde 36'ya varan dev indirim bugün başladı! İşte 14 Nisan 2023 fiyat listesi...



Migros Market, Birlikten Berekete indirimleriyle düşük fiyatla ürünleri satışa sunuyor ve alıcıların yüzünü güldürüyor. Bu kapsamda 14 - 18 Nisan tarihleri arasında geçerli olacak Birlikten Berekete kampanyasında yüzde 36'ya varan indirimler sağlanıyor. 

Migros'ta yüzde 36'ya varan indirim fırsatı sunulan Birlikten Berekete kampanyası, Money Kart ya da Money Bonus ile yapılan alışverişlerde geçerli tutuluyor. Kampanya kapsamında ürünler için uygulanan indirim oranları yüzde 5 ile yüzde 36 arasında değişiklik gösteriyor. 

Migros ta beyaz peynir 69, piliç baget 68, pastırma 55 TL! Yüzde 36 ya varan dev indirim bugün başladı! 

Birlikten Berekete kampanyası kapsamında peynirden yoğurda, piliç bagetten pastırmaya, yemeklik dana kaburgadan pirince kadar pek çok farklı üründe indirim fırsatı sunuluyor. 

Migros Birlikten Berekete kampanyası kapsamında, farklı ürünlerde farklı indirim oranları sağlanıyor ve ürünler de stoklarla sınırlı tutuluyor. Bu kapsamda, stokların anlık şekilde değişiklik göstermesi nedeniyle alışverişlerde kampanya şartlarının sağlandığı ölçüde indirimden yararlanılabiliyor. 

Peki Migros Birlikten Berekete kampanyasında hangi ürün ne kadar indirime girdi, fiyatı kaç lira oldu? Migros'ta beyaz peynir 69, piliç baget 68, pastırma 55 TL! Yüzde 36'ya varan dev indirim bugün başladı! İşte 14 Nisan 2023 fiyat listesi...


Geri Dön