06 / 07 / 2024

Ofis 10 projesi nerede

Ofis 10 projesi nerede

Yatırım değeri sürekli yükselen ve hızla gelişen yeni kent merkezi diye adlandırılan Bayraklı'da, yılların deneyimi Avcılar İnşaat Ofis 10 adında yepyeni bir projeye başlıyor.

Bizim Evler 10 projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Bizim Evler 10 projesinin detayları açıklandı. Bizim Evler 10 projesinin bütün detaylarını haberimizde derledik. İşte Bizim Evler 9 projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10'la Avcılar'a 703 yeni konut geliyor! Yeni proje!

İhlas Holding imzasıyla hayata geçirilecek olan Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 projesi 15 Ocak'ta satışa çıkıyor.

Ankara-Çankaya Projesi'nde aylık 10 bin 331 TL'ye ofis kiralandı!

Yapı Kredi Koray GYO, Ankara-Çankaya Projesi Ticaret Merkezi A Blok'ta yer alan, 5 nolu bağımsız bölümün, 6 yıl süre ile 10.331 TL kira bedeline ve her yıl bir önceki yılın 12 (oniki) aylık ÜFE+TÜFE ortalaması ile artış uygulamak suretiyle kiraya verilmesine karar verdi. 

Fuzul Yapı Başakşehir'deki 10. projesi için düğmeye bastı!

Yeni proje yatırımlarına hız kesmeden devam eden Fuzul Yapı ve Fuzul Gayrimenkul, Başakşehir'de 48 bin 674 metrekarelik alanda bölgedeki 10'uncu projesine başlıyor. 

Teknofor İnşaat konkordato talep etti!

Mali anlamda sıkıntılı süreç geçiren Teknofor İnşaat Taahhüt konkordato talebinde bulundu. Şirketin çalışmaları devam eden 10 projesi bulunuyor..

Liv Marmara'da 0,98 kredi oranıyla!

Liv Yapı tarafından hayata geçirilen Liv Marmara projesinde 495 daire, 34 ofis, 10 cadde mağazası yer alıyor. Liv Marmara'da 0,98 kredi oranıyla ödemeler yapılıyor. 

İdeal Ofis İzmir Projesi ofis fiyatları!

İzmir'de Yücesoy Mühendislik tarafından hayata geçirilen İdeal Ofis projesinde fiyatlar 399 bin TL'den başlıyor. Proejdeki ofisler 2018 yılının sonunda teslim edilecek...

İdeal Ofis İzmir ofis fiyatları ne kadar?

"Balkonu olan ideal ofis" sloganıyla basına tanıtılan İdeal Ofis İzmir projesi toplam 102 adet ofisten meydana geliyor. Peki İdeal Ofis İzmir ofis fiyatları ne kadar?

Yücesoy Mühendislik İdeal Ofis İzmir fiyatları!

"Balkonu olan ideal ofis" sloganıyla basına tanıtılan Yücesoy İdeal Ofis İzmir projesi 102 adet ofisten meydana geliyor. Yücesoy Mühendislik İdeal Ofis İzmir fiyatları 399 bin TL'den başlıyor.

Yücesoy İdeal Ofis fiyatları!

Yücesoy İdeal Ofis İzmir projesi 102 adet ofisten meydana geliyor. Proje 14 Temmuz Cuma basına tanıtılacak. İşte Yücesoy İdeal Ofis fiyatları..

Plaza Romania Ofis projesine En İyi Ofis ödülü!

Fiba Commercial Properties’in AVM ile birleşik nizamda kurgulayarak yenilediği ofis binası projesi ‘Plaza Romania Ofis’, Forbes Romanya tarafından ‘En İyi Ofis’ ödülüne layık görüldü.

Bakırköy Ofis Karat kimin?

Ön satışların başladığı Bakırköy Ofis Karat projesi Emlak Konut'un dün başlattığı "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" isimli konut satış kampanyasına katıldı. Peki Bakırköy Ofis Karat kimin?

Bakırköy Ofis Karat ödeme şekli!

Ön talep döneminin başladığı Bakırköy Ofis Karat Projesi'nde fiyat listesi ve ödeme planı gibi detaylar henüz netleşmedi. İşte, Bakırköy Ofis Karat ödeme şekli..

Ofis 10 projesi nerede Haberi

Ofis 10 projesi nerede

İnşaat sektörünün öncü şirketleri arasında yer alan Avcılar, yeni projesiyle dikkat çekiyor. Konsept proje olan Ofis 10, Bayraklı'nın ihtiyaçlarına yönelik olarak tasarlandı. Yatırım değeri sürekli yükselen ve hızla gelişen yeni kent merkezi diye adlandırılan Bayraklı'da yepyeni bir projeye başlıyor. Şehrin potansiyeli de ön planda tutularak konsept bir çalışma hayata geçirildi. 


ÖNEMLİ LOKASYON 


Türkiye'nin Avrupa'ya açılan penceresi İzmir'in gözbebeği haline gelen, toplu ulaşıma yakınlığı, stres kaynağı olan trafik çilesinden uzak rahat bir nefes alınacak yer olarak bilinen Bayraklı ilçesinde bu projenin içinde ofis, çarşı ve hastane yer alacak. Yıllardır bu bölgede ve birçok yerde inşaat yapan Avcılar, Türkiye'nin üçüncü büyük şehri İzmir'in en gelişen bölgesinde, yatırım uzmanlarının ilgi odağı, Bayraklı Bölgesi'nin tam kalbinde yer alacak bu projenin konumu nedeniyle de doğru bir...