29 / 04 / 2024

ofis fiyatları ne kadar arttı

ofis fiyatları ne kadar arttı

İstanbul genelinde 2014 yılı içerisinde Beşiktaş - Bebek, Kadıköy - Bahariye, Sarıyer - Rumelihisarı ve Sarıyer -İstinye haricinde tüm bölgelerde işyeri metrekare fiyatları, konut fiyatlarının üzerinde bir hızla artıyor.

Dükkan ve ofis fiyatları ne kadar arttı? Merkez Bankası ilk kez ticari gayrimenkul fiyat endeksini açıkladı

Merkez Bankası tarafından ilk kez açıklanan Ticari Gayrimenkul Fiyat Endeksi'ne göre Dükkan Fiyat Endeksi, 2023'ün son çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 13,1; Ofis Fiyat Endeksi yüzde 9 arttı. İşte o rakamlar...

Büyük şehirlerde ofis fiyatları ne oldu? 

Pandemi ile beraber uzaktan çalışma hayatı yaygınlaşınca ofisler boş kaldı. Peki, bu durum ofis fiyatlarını nasıl etkiledi?

Taksim 360 daire ve ofis fiyatları!

Taksim 360 projesi Çalık Gayrimenkul ve Gap İnşaat tarafından İstanbul Beyoğlu Tarlabaşı'da inşa ediliyor. Taksim 360 daire ve ofis fiyatları ne kadar?

Deluxia Park Business ofis fiyatları ne kadar?

Toplam 400 adet ofisten meydana gelen Deluxia Park Business projesinde satışlara başladı. Proje "İş hayatına bir tık önde başlayın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Peki Deluxia Park Business ofis fiyatları ne kadar?

2017 AND Pastel ev fiyatları ne kadar? 

AND Gayrimenkul tarafından inşa edilen AND Pastel projesi 2 etap şeklinde tasarlanıyor. Proje 1.200 konut, ofis ve ticari üniteden meydana geliyor. Peki 2017 AND Pastel ev fiyatları ne kadar? 

Mahall Bomonti ev fiyatları ne kadar?

İzmir Konak'ta konumlandırılan Mahall Bomonti projesi 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari üniteden meydana geliyor. Peki Mahall Bomonti ev fiyatları ne kadar?

Nidapark Küçükyalı konut fiyatları ne kadar?

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Küçükyalı projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe-Küçükyalı bölgesinde yükseliyor. Proje 1.159 daire, 769 ofis ve 82 ticari birimden meydana geliyor. Peki Nidapark Küçükyalı konut fiyatları ne kadar?

Nidapark Bomonti daire fiyatları ne kadar?

Toplam 536 konut, 102 ofis ve 12 mağazadan meydana gelen Nidapark Bomonti projesi Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Peki Nidapark Bomonti daire fiyatları ne kadar?

Kordon İstanbul Kağıthane ev fiyatları ne kadar?

Toplam 559 konut, ofis ve ticari birime yer verilen Kordon İstanbul projesi Ege Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Peki Kordon İstanbul Kağıthane ev fiyatları ne kadar?

İdeal Ofis İzmir ofis fiyatları ne kadar?

"Balkonu olan ideal ofis" sloganıyla basına tanıtılan İdeal Ofis İzmir projesi toplam 102 adet ofisten meydana geliyor. Peki İdeal Ofis İzmir ofis fiyatları ne kadar?

Ankara Kale Ofis fiyatları ne kadar?

Kocamanlar Alüminyum A.Ş imzasıyla hayata geçirilen Ankara Kale Ofis projesi 123 adet ofisten meydana geliyor. Peki Ankara Kale Ofis fiyatları ne kadar?

Ege Yapı Kordon İstanbul ev fiyatları ne kadar?

Toplam 559 daire, ofis ve ticari birimlerden meydana gelen Kordon İstanbul projesi Haziran 2020 yılında teslim edilmeye hazırlanıyor. Peki Ege Yapı Kordon İstanbul ev fiyatları ne kadar?

Kordon İstanbul ev fiyatları ne kadar?

Toplam 559 konut, ofis ve ticari birimlerden meydana gelen Kordon İstanbul projesi Ege Yapı tarafından inşa ediliyor. Peki Kordon İstanbul ev fiyatları ne kadar?

ofis fiyatları ne kadar arttı Haberi

ofis fiyatları ne kadar arttı


İstanbul'da konut ve işyerlerinde 2013 ve 2014 yılları arasında metrekare başına düşen fiyat değişimine ait veriler açıklandı. İstanbul genelinde 2014 yılı içerisinde Beşiktaş-Bebek, Kadıköy-Bahariye, Sarıyer-Rumelihisarı ve Sarıyer-İstinye haricinde tüm bölgelerde işyeri metrekare fiyatları, konut fiyatlarının üzerinde bir hızla artıyor. Hem konut hem de iş yerinde fiyat artışına göre değeri en çok artan bölge ise ŞişliHarbiye. istanbul'da konutta en pahalı bölge ise metrekareye ortalama 21 bin 666 TL ile Beşiktaş'ın sahil şeridinde bulunan Bebek semti. 2014 verilerine göre, en fazla değerlenen semtler ise Sarıyer Merkez, Harbiye, Ayazağa, Mecidiyeköy ve Balmumcu olarak göze çarpıyor. Şişli'ye bağlı Harbiye konutta yüzde 93, işyerinde ise yüzde 96 artışla, hem konut hem de işyerinde en fazla artışın görüldüğü bölge durumunda bulunuyor. 



Yeni...