02 / 05 / 2024

Ofis geliştirme danışmanlığı

Ofis geliştirme danışmanlığı

Ofis geliştirme danışmanlığı, ofis satış ve kiralama konularında hizmet veren TNL Gayrimenkul Geliştirme Kurucu Ortağı Emre Yazıcı, 2 yıl içinde İstanbul ofis piyasasında ciddi bir talep olacağını söyledi.

Akruya Gayrimenkul Geliştirme Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Akruya Gayrimenkul Geliştirme Ve Danışmanlık Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bara Badenjki tarafından kuruldu.

Sarphun Project Marketing Emlak Danışmanlığı Proje Geliştirme Paz.İnş.Taahhüt San.Ve Tic.A.Ş. kuruldu!

Sarphun Project Marketing Emlak Danışmanlığı Proje Geliştirme Paz.İnş.Taahhüt San.Ve Tic.A.Ş. bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Onur Atalay tarafından kuruldu.

Gelişime İnşaat Yatırım Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gelişime İnşaat Yatırım Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Hafez tarafından kuruldu.

Ftg Emlak Geliştirme Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ftg Emlak Geliştirme Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hermann Wıeser tarafından kuruldu.

Koçuklar İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Koçuklar İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Koçuk ve Ramazan Koçuk ortaklığında kuruldu.

Kunter İnşaat Danışmanlık Metal Reklam Ofis Malzemeleri Oto Lojistik Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kunter İnşaat Danışmanlık Metal Reklam Ofis Malzemeleri Oto Lojistik Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Maltepe'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Yılmaz tarafından kuruldu.

Backıng Gayrimenkul Geliştirme Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Backıng Gayrimenkul Geliştirme Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Aşkaleli tarafından kuruldu.

Bosslord Ofis Yönetimi Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Bosslord Ofis Yönetimi Danışmanlık Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ercin tarafından kuruldu.

Pratibha Proje Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Pratibha Proje Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Enis Mirhan tarafından kuruldu.

Nege Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Nege Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de Atilla Mete Nacar ve Emre Güler ortaklığında kuruldu!

Rebus Proje Geliştirme Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rebus Proje Geliştirme Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Murat Baran Korukluoğlu tarafından kuruldu.

Panorama İnvest Gayrimenkul Geliştirme Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Panorama İnvest Gayrimenkul Geliştirme Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Hasan Kahraman Erturgut tarafından kuruldu.

Arn Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arn Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Mehmet Selçuk Aran tarafından kuruldu.

Ofis geliştirme danışmanlığı Haberi

Ofis geliştirme danışmanlığı
Ofis geliştirme danışmanlığı, ofis satış ve kiralama konularında hizmet veren TNL Gayrimenkul Geliştirme Kurucu Ortağı Emre Yazıcı, 2 yıl içinde İstanbul ofis piyasasında ciddi bir talep olacağını söyledi. Emre Yazıcı, İstanbul ofis piyasası ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Yazıcı, "3,5 milyon metrekare A-B sınıfı ofis stoku var. 2 yıl içinde A sınıfı yeni ofis projeleriyle stok minimum 4,5 milyon metrekareyi bulacak. Bu yıl sonuna kadar ise İstanbul'da takribi 330 bin metrekare ofis stoku devreye girecek"...