03 / 05 / 2024

Ofis Gökçadır iletişim

Ofis Gökçadır iletişim

Toplam 38 ofisten oluşan Ofis Gökçadır projesi Nilüfer 23 Nisan Mahallesi'nde OSB'nin yanıbaşında kuruluyor. Gökçadır İnşaat Genel Koordinatörü Alper Gökçadır ayrıntılarıyla aktardı.

Ofis Gökçadır adres bilgileri!

Ofis Gökçadır projesi Gökçadır İnşaat imzasıyla yükseliyor. Projede toplam 38 adet ofis ve 6 adet dükkan yer alıyor. Ofis Gökçadır adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Gök Börü Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gök Börü Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi buıgün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Gökboru tarafından kuruldu.

Onursal Adıgüzel'den Özel İletişim Vergisi kaldırılsın teklifi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, Özel İletişim Vergisi'nin kaldırılması teklifini sundu...

İstanbul'da konut satışları yüzde 100 arttı!

Bu yıl 1,5 milyon konut satılacağını belirten İMSİAD Başkanı Adil Gökçadır, İstanbul'da son bir ayda konut satışlarında yüzde 100 artış olduğunu söyledi.

Kentsel dönüşümde düğümler çözülmeli!

BURSA İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD) Başkanı Adil Gökçadır, Bursa’da kentsel dönüşümün hızlanması gerektiğini açıkladı.

Bursa'da 350 bin konut yıkılmalı!

Natamam Konut Kredileri Kentsel Dönüşüm Finansman Modeli Bilgilendirme Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan İMSİAD Başkanı Adil Gökçadır, '350 bin civarı konutun yıkılıp yeniden yapılması gerektiğini söyledi.

Gökorman Sinpaş Ümraniye iletişim!

Gökorman Sinpaş Ümraniye iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Sinpaş Gökorman projesinde satışlar 29 Nisan'da başlıyor...

İnşaat sektörü gücünü Bursa'da gösterdi!

Bursa İnşaat ve Rising City Gayrimenkul Fuarı 30 ülkeden 52 bin 225 kişinin katılımıyla gerçekleşti. İMSİAD Başkanı Adil Gökçadır, fuar ve sektörle ilgili görüşlerini paylaştı.

İnşaat sektörünün ticaret hacmi 7.2 milyar dolara ulaşacak!

BTSO İnşaat Konseyi Başkanı Ali Tuğcu, İMSİAD Başkanı Adil Gökçadır ve BEMO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Çelebi Bursa'daki kentsel dönüşümü ve inşaat sektörünü değerlendirdi.

Kentsel dönüşümde amaç rant olmamalı!

'Nasıl bir kentsel dönüşüm' başlıklı forum hakkında basın toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan İMSİAD Başkanı Adil Gökçadır, kentsel dönüşümde amacın sadece rant olmaması gerektiğini belirtti.

Bursa'da gündem kentsel dönüşüm!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gökçadır ile bir araya geldi ve Bursa'daki dönüşüm projelerini konuştu.

Adil Gökçadır: Bursa depreme hazır değil!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Adil Gökçadır, 1-7 Mart Deprem Haftası nedeniyle yayınladığı açıklamada kentsel dönüşümün önemine vurgu yaptı.

İnşaat sektörü durgun ekonomiyi canlandıracak!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gökçadır, inşaat sektörünü 2017 yılında destekleyecek unsurlar olduğu belirtti. Gökçeadır, konut kampanyalarının sürdürülmesinin sektörü hareketlendireceğini söyledi.

Gökçadır İnşaat ofis yapımına yöneldi!

Gökçadır İnşaat, ofis yapımına yöneldi. Bursa'da faaliyet gösteren şirket ofislerde hem yasama sevincini hem de teknolojiyi hedefledi.

Ofis Gökçadır iletişim Haberi

Ofis Gökçadır iletişim

Toplam 38 ofisten oluşan Ofis Gökçadır projesi Nilüfer 23 Nisan Mahallesi'nde OSB'nin yanıbaşında kuruluyor. Bahçeli ofis seçeneklerinden çatı katı işyerlerine kadar oldukça yenilikçi bir bakış açısı ile tasarlanan projeyi Gökçadır İnşaat Genel Koordinatörü Alper Gökçadır ayrıntılarıyla aktardı.


Bursa hızla İstanbul ile bütünleşen büyük bir metropole doğru çevriliyor. Bir anlamda İstanbul'un yeni yüzünde ikinci kalan birçok yaşamsal organizasyonun şehrimize yöneleceği açıkça görülmekte. Özellikle iş alanında, İstanbul'a çok yakın olan şehrimizin ülke kalkınmasında daha çok rol alacağı kesin. Örneğin bazı büyük şirketlerin bölge müdürlükleri, şimdiden daha ekonomik ve ulaşımın daha rahat olduğu Bursa'ya alınmaya başladı bile. 


Gökçadır İnşaat Genel Koordinatörü Alper Gökçadır çağdaş bir bakış açısı ile planlanan ve inşaatı da aynı vizyonla sürdürülen Ofis Gökçadır hakkında ayrıntılı bilgi verdi: "Kentin hızla gelişen...