30 / 04 / 2024

Ofis Kafe Kozyatağı

Ofis Kafe Kozyatağı

Workinton CEO’su Gökhan Beydoğan, Türkiye’de 2012’de başlattıkları ofis kafe zinciri Urban Station’ların Workinton İyi Çalışanlar Ülkesi adıyla yeniden yapılandırıldığını söyledi.

Mesa Koz'da ofis fiyatları 49 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Anadolu Yakası Kozyatağı’nda inşa edilen Mesa Koz projesinde ofis fiyatları 49 bin TL'den başlıyor. 12 ay ödemesiz satışa sunulan projede 0,64 vade oranı fırsatı sunuluyor.

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Sapphire Workinton şubesi açıldı! 

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Sapphire Workinton şubesi bugün Kağıthane'de 6 milyon 522 bin 360 TL'ye açıldı. 

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Balance Güneşli şubesi açıldı! 

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Balance Güneşli şubesi bugün Bağcılar'da 6 milyon 522 bin 360 TL'ye açıldı. 

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Isg Workınton Şubesi açıldı!

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Isg Workınton Şubesi bugün Pendik'te 6 milyon 6 milyon 522 bin 360 TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Allianz Tower Şubesi açıldı!

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Allianz Tower Şubesi bugün Ataşehir'de 6 milyon 522 bin 360 TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Gs Workinton Şubesi açıldı!

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Gs Workinton Şubesi 31 Temmuz 2017 tarihinde açıldı. Şirket 652 milyar 236 bin TL sermaye bedeline sahip.

AND Kozyatağı: Türkiye’nin ilk ve tek 5 yıldızlı ofis binası!

Sekiz uluslararası ödülü ve kısa sürede ulaştığı yüzde 60 doluluk oranı ile iş dünyasının yeni adresi olan AND Kozyatağı’nın iş güvenliği ve sağlığı alanındaki başarısı küresel çapta tescillendi.

İşte İstanbul'un en iyi 20 ofis binası!

İstanbul'un en iyi ofis binaları açıklandı. 20 plaza arasından Maslak Orijin Plaza ve Kozyatağı'nda bulunan AND eşit puanlar aldı. İşte İstanbul'un en iyi ofis binaları...

Ofisraporu.com İstanbul’un en iyi ofis binalarını puanladı!

Ofisraporu.com İstanbul’un en iyi ofis binalarını seçti. Puanlama sistemiyle İstanbul Avrupa Yakası’nın en iyi ofis binası Orijin Plaza-Maslak, İstanbul Anadolu Yakası’nın en iyi ofis binası AND-Kozyatağı olarak belirlendi.

İstanbul'da A sınıfı ofis arzı 3.16 milyon metrekareye ulaştı!

2016 üçüncü çeyreğinde A sınıfı ofis arzı, İstanbul’da ana ofis bölgelerinde 3,16 milyon metrekareye ulaştı. Geçen yılın aynı dönemine göre pazara giren yeni arz kısıtlı olurken, Kozyatağı-Ataşehir yeni arzın eklendiği tek bölge oldu.

Sultan Ofis Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultan Ofis Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Orhan Akgeedik ve Rasool Jalal Rasool Rasool ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 10 Mayıs'ta Kozyatağı, İnönü Caddesi, Turaboğlu Sokak'ta kuruldu.

A sınıfı ofis arzı 3 milyon metrekareyi geçti!

2015 üçüncü çeyreğinde, A sınıfı ofis arzı, İstanbul’da ana ofis bölgelerinde 3 milyon m2’yi geçti. Avrupa Yakası’nda Maslak, Asya Yakası’nda Kozyatağı ise ofis arzının arttığı bölgeler oldu.

Ofis Kafe Kozyatağı'nda açılacak!

Workinton CEO’su Gökhan Beydoğan, Türkiye’de 2012’de başlattıkları ofis kafe zinciri Urban Station’ların Workinton İyi Çalışanlar Ülkesi adıyla yeniden yapılandırıldığını söyledi.

Ofis Kafe Kozyatağı Haberi

Ofis Kafe Kozyatağı

Sayısı 10 milyona varan mobil çalışanlar için oluşturulan ofis kafe zinciri Workinton kapılarını açtı.


Workinton CEO’su Gökhan Beydoğan, Türkiye’de 2012’de başlattıkları ofis kafe zinciri Urban Station’ların Workinton  İyi Çalışanlar Ülkesi adıyla yeniden yapılandırıldığını söyledi. Beydoğan, şöyle konuştu:


“Şu anda Levent 199’da ve Nişantaşı  Maçka’da 10 katlı bir binada hizmete başlayan İyi Çalışanlar Ülkesi, Urban Station şubelerini de Workinton’a dönüştürerek 11 şubeye ulaşacak. Esentepe Astoria AVM ve Anadolu yakasında Kozyatağı AND Plaza’daki şubelerini de aralıkta...