30 / 04 / 2024

Ofis Kafe nedir

Ofis Kafe nedir

Workinton CEO’su Gökhan Beydoğan, Türkiye’de 2012’de başlattıkları ofis kafe zinciri Urban Station’ların Workinton İyi Çalışanlar Ülkesi adıyla yeniden yapılandırıldığını söyledi.

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Sapphire Workinton şubesi açıldı! 

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Sapphire Workinton şubesi bugün Kağıthane'de 6 milyon 522 bin 360 TL'ye açıldı. 

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Balance Güneşli şubesi açıldı! 

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Balance Güneşli şubesi bugün Bağcılar'da 6 milyon 522 bin 360 TL'ye açıldı. 

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Isg Workınton Şubesi açıldı!

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Isg Workınton Şubesi bugün Pendik'te 6 milyon 6 milyon 522 bin 360 TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Allianz Tower Şubesi açıldı!

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Allianz Tower Şubesi bugün Ataşehir'de 6 milyon 522 bin 360 TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Gs Workinton Şubesi açıldı!

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Gs Workinton Şubesi 31 Temmuz 2017 tarihinde açıldı. Şirket 652 milyar 236 bin TL sermaye bedeline sahip.

Ofis Kafe Kozyatağı'nda açılacak!

Workinton CEO’su Gökhan Beydoğan, Türkiye’de 2012’de başlattıkları ofis kafe zinciri Urban Station’ların Workinton İyi Çalışanlar Ülkesi adıyla yeniden yapılandırıldığını söyledi.

Urban Statıon Kafe ve Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi Astorıa Şişli Şubesi açıldı!

Urban Statıon Kafe ve Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi Astorıa Şişli Şubesi, Efem Esi ve Gökdoğan Beydoğan Şube Müdürlüğü'nde 4 milyon 22 bin 360 TL sermaye ile 30 Ekim'de Şişli'de açıldı.

Home ofis KDV oranı nedir?

KDV oranının tespitinde taşınmazların yapı ruhsatı ile tapu kayıtlarında ne şekilde gösterildiğinden çok, fiilen ne amaçla kullanıldığı/kullanılacağı hususuna bakılıyor. Peki, buna göre home ofis KDV oranı nedir?

Koza Park Center projesi Güneydoğu'nun prestijli iş merkezi olacak!

Koza Park Center'ın Çukurova ve Güneydoğu'nun prestijli ve en büyük iş merkezi olduğunu belirten KIZA inşaat Genel Koordinatörü Atilla Şerbetçi projede 990 ofis, kafe ve restorantın yer aldığını söyledi.

Mermerler Plaza Kozyatağı ofis satış ve kira fiyatları ne kadar?

Mermerler Plaza, Kılıçoğlu Group tarafından İstanbul Kadıköy'de Kozyatağı'nda hayata geçiriliyor. Peki Mermerler Plaza'da ofislerin satış fiyat aralığı ne kadar? Mermerler Plaza ofis kiralamasında metrekare fiyatı nedir? İşte cevaplar...

Home ofis daire özellikleri nelerdir?

Bugün inşa edilen birçok gayrimenkul projesinde yerini alan home ofis nedir? Home ofis daire özellikleri nelerdir? Bir home ofiste neler olmalı? İşte home ofis özellikleri...

Maslak No 1 Ofis Plaza teslim için gün sayıyor!

Maslakno/1 Ofis Plaza, her katında tek bir firma için tek kat ofis olma özelliğiyle, ofis katlarını 2014 yılının ilk çeyreğinde teslim ediyor. Yaşam katında toplantı salonları, kafe, sağlık merkezi gibi yiyecek ve ek hizmetler sunuluyor...

Home ofis nedir?

Home ofis nedir? Günümüzde yeni bir trend haline gelmiş hem ev hem ofis ortamı dizayn şekli olan home ofis konusu hakkında detaylı bilgi edinmek istiyorsanız haberimizi inceleyebilirsiniz..

Ofis Kafe nedir Haberi

Ofis Kafe nedir

Sayısı 10 milyona varan mobil çalışanlar için oluşturulan ofis kafe zinciri Workinton kapılarını açtı.


Workinton CEO’su Gökhan Beydoğan, Türkiye’de 2012’de başlattıkları ofis kafe zinciri Urban Station’ların Workinton  İyi Çalışanlar Ülkesi adıyla yeniden yapılandırıldığını söyledi. Beydoğan, şöyle konuştu:


“Şu anda Levent 199’da ve Nişantaşı  Maçka’da 10 katlı bir binada hizmete başlayan İyi Çalışanlar Ülkesi, Urban Station şubelerini de Workinton’a dönüştürerek 11 şubeye ulaşacak. Esentepe Astoria AVM ve Anadolu yakasında Kozyatağı AND Plaza’daki şubelerini de aralıkta...