30 / 04 / 2024

Ofis Kafe şubeleri

Ofis Kafe şubeleri

Workinton CEO’su Gökhan Beydoğan, Türkiye’de 2012’de başlattıkları ofis kafe zinciri Urban Station’ların Workinton İyi Çalışanlar Ülkesi adıyla yeniden yapılandırıldığını söyledi.

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Sapphire Workinton şubesi açıldı! 

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Sapphire Workinton şubesi bugün Kağıthane'de 6 milyon 522 bin 360 TL'ye açıldı. 

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Balance Güneşli şubesi açıldı! 

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Balance Güneşli şubesi bugün Bağcılar'da 6 milyon 522 bin 360 TL'ye açıldı. 

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Isg Workınton Şubesi açıldı!

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Isg Workınton Şubesi bugün Pendik'te 6 milyon 6 milyon 522 bin 360 TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Allianz Tower Şubesi açıldı!

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Allianz Tower Şubesi bugün Ataşehir'de 6 milyon 522 bin 360 TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Gs Workinton Şubesi açıldı!

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Gs Workinton Şubesi 31 Temmuz 2017 tarihinde açıldı. Şirket 652 milyar 236 bin TL sermaye bedeline sahip.

Ofis Kafe Kozyatağı'nda açılacak!

Workinton CEO’su Gökhan Beydoğan, Türkiye’de 2012’de başlattıkları ofis kafe zinciri Urban Station’ların Workinton İyi Çalışanlar Ülkesi adıyla yeniden yapılandırıldığını söyledi.

Urban Statıon Kafe ve Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi Astorıa Şişli Şubesi açıldı!

Urban Statıon Kafe ve Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi Astorıa Şişli Şubesi, Efem Esi ve Gökdoğan Beydoğan Şube Müdürlüğü'nde 4 milyon 22 bin 360 TL sermaye ile 30 Ekim'de Şişli'de açıldı.

Koza Park Center projesi Güneydoğu'nun prestijli iş merkezi olacak!

Koza Park Center'ın Çukurova ve Güneydoğu'nun prestijli ve en büyük iş merkezi olduğunu belirten KIZA inşaat Genel Koordinatörü Atilla Şerbetçi projede 990 ofis, kafe ve restorantın yer aldığını söyledi.

Maslak No 1 Ofis Plaza teslim için gün sayıyor!

Maslakno/1 Ofis Plaza, her katında tek bir firma için tek kat ofis olma özelliğiyle, ofis katlarını 2014 yılının ilk çeyreğinde teslim ediyor. Yaşam katında toplantı salonları, kafe, sağlık merkezi gibi yiyecek ve ek hizmetler sunuluyor...

Ofis kafe zinciri Urban Station Galata'ya şube açtı!

Ofis kafe zinciri Urban Station, Maslak'tan sonra şimdi de Galata'da şube açtı...

Türk yatırımcı ABD'de ofis arayışında!

ABD'de yaşayan Türk girişimci Nevin Sanlı, Avrupalı ve Türk girişimcilerden oluşan Astrum isimli bir fon kurarak ABD'deki ofis projeleri başta olmak üzere ticari gayrimenkullere ortak arıyor...

Galata'da blogger'lar için kafe açıldı!

Merve Özaytekin, Posta Gazetesi'ndeki bugünkü yazısında " Bu da bloggerlar için kafe " başlıklı yazıyı kaleme aldı. Özaytekin, Mansur Forutan ve girişimci Tolga Ankan blogger'lar için bir kafe açmalarını konu alan yazıyı kaleme aldı...  

Marmara Royalde 1.163 TL taksitle ofis! Kira garantili!

Marmara Royalde 55 metrekare ofisler 120 bin TL ile 211 bin TL arasında; 73 metrekare ofisler ise 147 bin TL ile 224 bin TL arasında değişen fiyatlarla müşterilerine sunuluyor. Minimum yüzde 25 peşinat verilerekte ofis sahibi olunabiliyor...

Ofis Kafe şubeleri Haberi

Ofis Kafe şubeleri

Sayısı 10 milyona varan mobil çalışanlar için oluşturulan ofis kafe zinciri Workinton kapılarını açtı.


Workinton CEO’su Gökhan Beydoğan, Türkiye’de 2012’de başlattıkları ofis kafe zinciri Urban Station’ların Workinton  İyi Çalışanlar Ülkesi adıyla yeniden yapılandırıldığını söyledi. Beydoğan, şöyle konuştu:


“Şu anda Levent 199’da ve Nişantaşı  Maçka’da 10 katlı bir binada hizmete başlayan İyi Çalışanlar Ülkesi, Urban Station şubelerini de Workinton’a dönüştürerek 11 şubeye ulaşacak. Esentepe Astoria AVM ve Anadolu yakasında Kozyatağı AND Plaza’daki şubelerini de aralıkta...