03 / 05 / 2024

ofisadres.com ezgi berberoğlu

ofisadres.com ezgi berberoğlu

OfisAdres.com, İstanbul Anadolu Yakası’nın en işlek ve merkezi lokasyonunda açtığı sanal ofis ile girişimcilere hizmet vermeye başladı...

3m Şehircilik Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Şehircilik Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Berberoğlu tarafından kuruldu.

Emlakkulisi.com Sosyal Medya Uzmanı Şerife Şişoğlu'nun dedesi vefat etti!

Emlakkulisi.com Sosyal Medya Uzmanı Şerife Şişoğlu'nun dedesi Hacı Satı Aydın hayatını kaybetti...

Ezgi Eyüboğlu-Oğulcan Engin Acarkent'ten ev kiraladı!

2020 Mart ayından bu yana birlikte olan Ezgi Eyüboğlu- Oğulcan Engin, evlilik yolunda ilk adımı atarak lüks bir sitede ev kiraladı. 

Marmaris'teki ruhsatsız işletme için çağrı!

Marmaris'te ruhsatı olmadığı nedeniyle 7 defa mühürlenmesi karşısında faaliyetine devam eden go kart işletmesinin kapatılması için mahalle sakinlerinden Deniz Berberoğlu açık grevi başladı. 

A Plus Taşınmaz Değerleme ve Sportif Organizasyonları Limited Şirketi kuruldu!

A Plus Taşınmaz Değerleme ve Sportif Organizasyonları Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Berberoğlu tarafından kuruldu.

Godea Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Godea Tasarım Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ezgi Mucuroğlu Eren ve Ümit Eren ortaklığıyla kuruldu. 

Royal Marmaris Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Royal Marmaris Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Onur Berberoğlu ve Maxımılıan Lange ortaklığında kuruldu.

Dng Proje İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dng Proje İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kayhan Berberoğlu tarafından kuruldu.

Emlakkulisi.com Editörü Ezgi Delibeyoğlu evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'un editörü Ezgi Delibeyoğlu ile Tolga Sezer dün gerçekleştirilen törenle dünya evine girdi...

Emlakkulisi.com Editörü Ezgi Delibeyoğlu nişanlandı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'un editörü Ezgi Delibeyoğlu ile Tolga Sezer dün gerçekleştirilen törenle nişanlandı.

İşte Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım'ın Acarkent'teki evi!

Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım, Acarkent’teki dairelerini InStyle Home Mart sayısına açtı. Ezgi Eyüboğlu, "Günlük hayatımda sade seçimler yaparım. Bu dekorasyon zevkime de yansıyor" dedi.

Gök-Su İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gök-Su İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi 25 bin TL sermaye ile bugün İsmet Berberoğlu imzasıyla kuruldu.

Karadeniz Vinç İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadeniz Vinç İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Turgut Berberoğlu tarafından 400 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı'nda kuruldu.

ofisadres.com ezgi berberoğlu Haberi

ofisadres.com ezgi berberoğlu

Sekreterlik hizmetinden, kiralık eğitim ve toplantı odasına kadar ofis hayatında ihtiyaç duyulan her alanda hizmet verecek olan OfisAdres.Com, hem teknoloji donanımlı ofisleri ortak kullanarak maliyetleri azaltma hem de prestijli bir ofisten faydalanma fırsatı sunuyor.


Türkiye’de son yıllarda hızla artan evden çalışma, danışmanlık hizmeti, freelance modelleri beraberinde alternatif ofis ihtiyaçlarını getiriyor. OfisAdres.Com da bu ihtiyaca cevap verebilmek adına daha prestijli bir adres ve daha prestijli bir ofis arayışında olan ve daha kurumsal bir sese sahip olmak isteyen tüm girişimcilere bu hizmeti uygun bedellere sunmak adına kuruldu.


Bir sanal ofis sistemi olarak kurulan OfisAdres.Com, sekreterlik hizmetinden kiralık eğitim ve toplantı odasına kadar ofis hayatında ihtiyaç duyulan her alanda, sürekli bir ofis tuttuğunuzda sadece 1 ayda oluşacak maliyetin çok daha azına bir yıl boyunca...