31 / 08 / 2024

ofislerde lokasyon özellikleri

ofislerde lokasyon özellikleri

Çalışma performansını arttırmaya yönelik detaylarla zenginleşen ofislerin değeri her geçen gün artıyor. Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, doğru ofis konumlanmaları sayesinde sektörlerin birbirleriyle kolay iletişim kurduğunu belirtti.

West Side İstanbul'da 0 peşinatla 120 ay vade imkanı!

“0 peşinat, 0.79 faiz ve 120 ay vade gibi satış avantajları sunan West Side İstanbul, lokasyon özellikleri de göz önüne alındığında değerlendirilmesi gereken bir proje… “

Karadeniz'deki illerin mimari özellikleri belirlendi!

Doğu Karadeniz Projesi (DOKAP) Bölge Kalkınma İdaresince yapılan çalışmayla, Karadeniz Bölgesinde 8 ilin mimari özellikleri tespit edildi. Yüce, "Bu çalışmaların projelerini ve fizibilitelerini yaptırmalarıyla ilgili girişimleri başlattık. " dedi.

Vadiyaka Başakşehir lokasyon!

Toplam 18 bin metrekare alan üzerine inşa edilen projede daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Vadiyaka Başakşehir lokasyon bilgisi kapsamında Botanik Parkı’na 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Vadiyaka Başakşehir Evleri lokasyon bilgileri!

Daire tiplerinin 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı projede 361 adet daire ve 56 ticari ünite bulunuyor. Vadiyaka Başakşehir Evleri lokasyon bilgileri kapsamında Botanik Parkı’na 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Manzara Adalar lokasyon bilgileri!

Teslimlerin 2018 yılı Nisan ayında yapılması planlanan projede daireler 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Manzara Adalar lokasyon bilgileri kapsamında Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Fuzul Yapı Vadiyaka lokasyon!

18 bin metrekare alan üzerine inşa edilen projede daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Fuzul Yapı Vadiyaka lokasyon bilgisi kapsamında Botanik Parkı’na 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

DKY Kartal Soğanlık lokasyon!

Ödemelere göre 10 bin TL peşinat uygulanan proje daire tipleri 2+1.5'dan 6+1.5'a kadar farklılık gösteriyor. DKY Kartal Soğanlık lokasyon bilgileri kapsamında FSM Köprüsü’ne 25 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Babacan Premium lokasyon bilgileri!

Toplam 1.400 adet daire ve 115 ticari ünitenin bulunduğu proje 2 etap şeklinde tasarlandı. Babacan Premium lokasyon bilgileri kapsamında Atatürk Havalimanı’na 15 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Manzara Adalar Yakacık lokasyon bilgileri!

Teslimlerin 2018 yılı Nisan ayında yapılması planlanan projede daire tipleri 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Manzara Adalar Yakacık lokasyon bilgileri kapsamında Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Levent Ferko Signature lokasyon bilgileri!

Blokların 6 ve 30 kat şeklinde yükseldiği proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Levent Ferko Signature lokasyon bilgileri kapsamında Taksim 'e 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

DKY Kartal DKY İnşaat lokasyon!

Toplam 331 adet dairenin yer aldığı proje 220 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. DKY Kartal DKY İnşaat lokasyon bilgisi kapsamında FSM Köprüsü’ne 25 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Elysium Dolapdere lokasyon!

Ofton İnşaat imzası taşıyan proje toplam 225 adet bağımsız birimden meydana geliyor. Elysium Dolapdere lokasyon bilgisine göre Taksim ’e 3 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor.

Esenyurt Babacan Premium lokasyon!

İnşa çalışmalarına bu ay başlanan projede daire tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösteriyor. Esenyurt Babacan Premium lokasyon bilgisi kapsamında E5’e 100 metre kadar uzaklıkta yükseliyor.

ofislerde lokasyon özellikleri Haberi

ofislerde lokasyon özellikleri

Çalışma performansını arttırmaya yönelik detaylarla zenginleşen ofislerin değeri her geçen gün artıyor. Başkent'te kamu ile işbirliği içerisinde olan özel sektör temsilcileri son aylarda ofis seçimi için yeni Başbakanlık binasına da oldukça yakın olan Çukurambar, Söğütözü ve Konya Yolu üçgenini tercih ediyor. Bölgede Besa Kuleyi hayata geçiren Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, doğru ofis konumlanmaları sayesinde sektörlerin birbirleriyle kolay iletişim kurduğunu belirtti. Söz konusu lokasyonun hem iş dünyası hem de bürokrasi anlamında Ankara'nın kalbi olduğunu ifade eden Bezci, Besa Kule iş Merkezi'ndeki firmaların, yeni Başbakanlık binası, Ankara Ticaret Odası, bakanlıklar ve çok sayıda kamu kurum ve kuruluşuna "komşu" olacaklarını...