27 / 07 / 2024

ofislerde yenilikler

ofislerde yenilikler

İş yapma biçimimiz sebebiyle yakın zamana kadar bir masaya ve belli saatlere bağımlıydık. Ancak teknolojinin gelişmesiyle çalışanlar daha mobil hale gelirken "hareket temelli" iş yapmaya olanak sağlayan ofisler doğuyor.

Ofislerde dönüşüm hız kesmiyor!

Yeni açılan şirketlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Pandemi ile birlikte devam eden belirsizlik nedeniyle ofislerde değişim yaşanmaya devam ediyor. 

Ofislerde yeni dönem! Akıllı teknolojiler kullanılacak!

PEAKUP CEO’su Ahmet Toprakçı, çalışan sağlığının korunması için ofise dönüşte pek çok sürecin yeniden tanımlanacağını anlattı. Ofislerde çalışanların iş sürekliliğinin sağlanması için gerekli akıllı teknolojiler kullanılacak.

Koronavirüsle ofislerde neler değişecek?

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla ofislerde neler değişecek? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Perakendeci caddelere dönüyor, ofislerde ortak kullanım artıyor!

Koronavirüs gayrimenkul sektöründe iki yeni trendi ortaya çıkardı. Perakendeci caddelere geri dönüyor ve ofislerde ortak kullanım artıyor.

Endüstri bölgeleri yönetmeliğiyle gelen yenilikler!

Dünya Gazetesi'nden Avukat Hatice Zümbül bugün köşesinde "Endüstri bölgeleri yönetmeliğiyle gelen yenilikler" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları;

AVM’lerdeki kiralık ofislerde korsan dershaneler olacak!

Gazeteci Pervin Kaplan, özel okullar ve dershanelerin kapatılmasıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kaplan, ''AVM’lerdeki kiralık ofislerde korsan dershaneler olacak'' diye konuştu.

İmar barışında getirilen yenilikler!

"Yapı Kayıt Belgesi Verilmesine İlişkin Usul ve Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Usul ve Esaslar" tebliği ile imar barışında getirilen yenilikler...

Ofislerde 4 yeni trend!

Ofis sektöründe de yeni akımlar kendini göstermeye başladı. TSKB Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Seda Güler, ofislerde değişen trendleri değerlendirdi.

Sarıkamış'ı bekleyen yatırımlar ve yenilikler neler?

Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy 2016 yılında Sarıkamış'ı bekleyen yatırımlar ve yenilikler hakkında açıklamalarda bulundu. İşte Göksal Toksoy'un açıklamaları...

Torba yasada neler var?

Yasalaşan Torba Yasa'da emlak piyasasını ilgilendiren bazı değişiklikler yapıldı. Bunların başında İmar Kanunu ve Kentsel Dönüşüm Kanunu'nda yapılan değişiklik ve yenilikler yer alıyor. Peki, Torba yasada neler var?

GNYAPI, 5. Usta Konferansı'nı düzenledi!

5. Usta Konferansı'nı düzenleyen GNYAPI, ısı yalıtım sektöründe yaşanan gelişme ve yenilikleri yalıtım ustaları ile paylaştı. GNYAPI, tüketicileri ve yalıtım ustalarını sektördeki yenilikler ve tüketici beklentileri ile ilgili bilgilendirdi.

Tasarruflu ampüllerle konutta yüzde 80 daha az enerji harcayın!

Küresel ısınma ve iklim değişikliği sorunu son dönemde dünyanın gündeminde. Ulusal ve uluslararası kuruluşların iklim değişikliğini önleme faaliyetlerinin yanı sna konut projelerinden de enerji tasarrufu hakkında birbiri ardına yenilikler geliyor.

Dumankaya Ritim İstanbul kule ve cadde ofislerde 60 ay 0 faiz!

“Sadece 3234 TL+KDV’den başlayan taksit fırsatları” ve “Peşin Alımlarda +%3 İndirimine ek olarak size özel (*) VIP Yeni Yıl Kampanyası” ile yeni yılı yeni ofisinde yaşamak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

ofislerde yenilikler Haberi

ofislerde yenilikler

İş yapma biçimi, yakın zamana kadar bir masaya ve belli saatlere bağımlı olduğunuz bir nitelikteydi. Makinelerin, aletlerin, kabloların ve hepsinin ortasında bir kâğıt kalabalığının arasında iş yapmak zorundaydık ve bunları bir yerden bir yere götürmek neredeyse imkânsızdı; dolayısıyla masaya bağımlı durumdaydık. Ama şimdi teknolojinin gelişmesi, masaüstü bilgisayarların dizüstü bilgisayarlara, hatta akıllı cihazlara çok hızlı bir biçimde dönüşmesi ve kablosuz sistemlerin yaygınlaşması ile mobilite imkânına sahibiz; bu da bize "hareket temelli çalışma"ya olanak sağlayan ofisler yaratma imkânı sunuyor. İş yapma biçimi işte burada değişiyor. Masalara ve kablolara bağlı olmadığımızdan çok çeşitli mekânlar ve buralarda çok farklı çalışma biçimleri yaratabiliyoruz. İnsan doğasında sekiz saat boyunca aynı koltukta oturup çalışmak yok. Bu ne ergonomi açısından, ne de psikoloji açısından doğru... Dolayısıyla gün...