18 / 05 / 2024

Ofişleşmede teknoloji

Ofişleşmede teknoloji

Emlak İstasyonu Franchise Dikertörü Dilara Kılınç, “ofisleşirken aynı oranda teknolojininde gelişmesi gerekli” diyerek teknolojik alt yapıya vurgu yaptı.

YAÜ, Teknoloji Geliştirme Bölgesi ile sanayiciye nefes olacak!

Cumhurbaşkanlığının Yalova Üniversitesi (YAÜ) kampüs yerleşkesindeki yaklaşık 50 dönüm arazide "Teknoloji Geliştirme Bölgesi" kurulması yönündeki kararı, sevinçle karşılandı.

Şişecam Bilim ve Teknoloji Merkezi En İyi Ar-Ge Merkezi seçildi!

Cam sektörünün global oyuncusu Şişecam Topluluğu, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından iki önemli ödüle layık görüldü. Şişecam Bilim ve Teknoloji Merkezi “En İyi Ar-Ge Merkezi” seçildi.

Fikri Işık öğle yemeğini Pakpen işçileri ile yedi!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Konya Organize Sanayi Bölgesi’nde (KOSB) faaliyet gösteren Pakpen AŞ’yi ziyaret etti. Fikri Işık öğle yemeğini Pakpen işçileri ile yedi!

Şırnak'ta teknoloji mağazası açıldı!

Teknoloji mağazası açılışına katılan Şırnak Belediye Başkan Vekili Faik Saltan, böyle iş yerlerinin Şırnak’ta açılmasından dolayı mutlu olduklarını kaydetti. Konuşmaların ardından teknoloji mağazasının açılışı yapıldı...

GFF, KOBİ'lere konut sitelerine kullandıracağı teknik danışman kredi için Altensis'le anlaştı!

Green for Growth Fund ( GGF ) Türkiye'de Şekerbank kanalıyla K0Bî'lere, gayrimenkul projelerine, konut sitelerine kullandıracağı kredi için teknik danışman olarak Altensis'le anlaştı. Serkan Emin, fonun kredilerine aracılık edeceklerini belirtti.

Vefa, Teknopark İstanbul’da inovasyon ve teknoloji geliştirme şirketi kurdu!

Prefabrike ve çelik yapı sektörünün yenilikçi markası olan Vefa, Teknopark İstanbul’da inovasyon ve teknoloji şirketi kurdu. İnovasyon ve Teknoloji Geliştirme Birimi’ni şirkete dönüştürerek kurumsal bir yapıya kavuşturduklarını kaydetti.

Gözde Girişim Penta Teknoloji'nin yüzde 54.3'ünü satın aldı!

Gözde Girişim teknolojik ürün dağıtım şirketi Penta Teknoloji' nin yüzde 54.3'ünü 27.9 milyon liraya Yıldız Holding'den aldı. Açıklama Gözde Girişim tarafından KAP'a yapıldı...

Vefa, Teknopark İstanbul'da inovasyon ve teknoloji şirketi kurdu!

Prefabrike ve çelik yapı sektöründe yer alan Vefa, Teknopark İstanbul'da inovasyon ve teknoloji şirketi kurdu. Orhan Güner, İnovasyon ve Teknoloji Geliştirme Birimi'ni şirkete dönüştürerek kurumsal bir yapıya kavuşturduklarını kaydetti.

Kastamonu'da tarihi 3 katlı ev küle döndü!

Kastamonu'da henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangında, tarihi 3 katlı ev küle döndü.Kastamonu'nun Aktekke Mahallesi 23 Ağustos Sokak üzerinde Suat Azaklı'ya ait 3 katlı tarihi ahşap binada henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Eclipse Maslak Business'ta yatay mimari ve teknoloji buluşuyor!

Eclipse Maslak Business, iş ve finans dünyasının merkezi Maslak’ta köprü bağlantılarına, metroya ve şehrin 7/24 canlı merkezlerine yakınlığıyla güçlü bir konuma sahip. Eclipse Maslak Business'ta yatay mimari ve teknoloji buluşuyor.

Vefa, Teknopark İstanbul’da inovasyon ve teknoloji geliştirme şirketi kurdu!

Prefabrike ve çelik yapı sektörünün yenilikçi markası olan Vefa, Teknopark İstanbul’da inovasyon ve teknoloji şirketi kurdu. İnovasyon ve Teknoloji Geliştirme Birimi’ni şirkete dönüştürerek kurumsal bir yapıya kavuşturduklarını kaydetti.

Ankitech Teknoloji Mühendislik İnşaat ve Elektrik Lojistik Turizm Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ankitech Teknoloji Mühendislik İnşaat ve Elektrik Lojistik Turizm Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Alper Sürücü, Deniz Nazım Sürücü tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Mart'ta kuruldu.

Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi hizmete açıldı!

Büyükşehirlerden başlanarak tüm illerde Bilim Merkezleri inşa edilecek. Bursa’da inşa edilen Bilim ve Teknoloji Merkezi (BTM), Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın katıldığı törenle hizmete açıldı...

Ofişleşmede teknoloji Haberi

Ofişleşmede teknoloji

Emlak İstasyonu Franchise Dikertörü Dilara Kılınç, “ofisleşirken aynı oranda teknolojininde gelişmesi gerekli” diyerek teknolojik alt yapıya vurgu yaptı.Emlak Sektöründe faaliyet gösteren Franchise Markaları her gün ağlarına ekledikleri yeni ofislerle bir yandan büyürken bir yandan da bu ağı yönetmek ve başarıya taşımak için bilgi teknolojilerine yatırım yapıyorlar. Emlak İstasyonu Franchise Direktörü Dilara Kılınç, “ofisleşirken aynı oranda teknolojininde gelişmesi gerekli” diyerek teknolojik alt yapıya vurgu yaptı.

Ülkemizde son dönemde emlak denildiğinde bir yanda projeler, bir yanda bireysel emlakçılar, bir yanda sanal emlakçılar ve diğer yanda ise hızla büyüyüp gelişen markalı franchise emlak ofisleri akla geliyor.


2013 ile birlikte franchise markaların ofisleşme ve pazar hakimiyetini genişletme stratejileri doğrultusunda ofis sayıları artmaya ve bu ağların yönetilmesi zorlaşmaya başladı. Bu durum şirketlerin bu güne kadar göz...