19 / 07 / 2024

Ofka International Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Ofka International Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Ofka International Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

İnternational Madeni Değerler İnşaat Reklam Nakliye Ve Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

İnternational Madeni Değerler İnşaat Reklam Nakliye Ve Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. İnternational Madeni Değerler İnşaat Reklam Nakliye Ve Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkezi Güngören'de yapıldı.

Veo İnternational İnşaat Mühendi Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Veo İnternational İnşaat Mühendis Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Veo İnternational İnşaat Mühendis Anonim Şirketi’nin merkez nakli Bakırköy’de yapıldı. 

Vm Desing İnternational Yapı Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vm Desing İnternational Yapı Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Veysel Mezir tarafından kuruldu.

Ege Yapı, Uluslararası İş Güvenliği Ödülü’nün sahibi oldu!

Teknolojik gelişmeleri projelerine taşıyan Ege Yapı, Uluslararası İş Güvenliği Ödülü’nün (International Safety Awards) yeni sahibi oldu.

Geri Dönüştürülebilir TUNEX yapı malzemeleri kategorisinde birinci!

Geri Dönüştürülebilir TUNEX / DKM Uluslararası Sürdürülebilir Yapılar Sempozyumu'nda (International Sustainable Buildings Symposium-ISBS) birinci seçildi.

Türk-İş binasının yapımını AID karşıladı!

Türk-İş’in bugün halen kullandığı genel merkez binasının yapımında harcanan 3.6 milyon liralık bölümünün, 2 milyon lirası ABD’de bir devlet örgütü olan Agency for International (AID) tarafından verildi.

Aydın-Denizli Otoyolu ihalesi yapıldı!

Yap-işlet-devlet (YİD) modeliyle ihalesi gerçekleştirilen Aydın-Denizli Otoyolu Projesi için Powerchina International Group Limited, Powerchina Road Bridge Group Co. Ltd, Özgün İnşaat Taah. San. ve Tic. Ltd. Şti. iş ortaklığından teklif geldi.

KLK Yapı'nın Valle Lacus projesi "Yüksek Övgü Ödülü" aldı!

KLK Yapı tarafından Büyükçekmece Gölü kıyısında geliştirilen ‘ValleLacus’ projesi ‘International Property Awards’dan ödülle döndü.

KLK Yapı ValleLacus projesi İngiltere'den ödülle döndü!

KLK Yapı tarafından Büyükçekmece Gölü kıyısında inşa edilen ‘ValleLacus’ projesi, ‘International Property’den ödülle döndü. İngiltere’de düzenlenen törende‘Yüksek Övgü Ödülü’ almaya hak kazanan ‘ValleLacus’,44 lüks villadan oluşuyor.

DAP Yapı’ya yeni bir ödül daha geldi!

DAP Yapı’nın İstMarina projesi, dünyanın en önemli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen ‘International Property Awards’da, ‘2014-2015 Yapı Geliştirme’ kategorisinde ‘Dünya’nın En İyi Projesi’ seçildi. DAP Yapı’ya yeni bir ödül daha geldi

Dap Yapı İstmarina 'dünya'nın en iyi projesi' seçildi!

DAP Yapı'nın TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO ile birlikte İstanbul Kartal'da hayata geçirdiği İstMarina projesi, 'International Property Awards'da, '2014-2015 Yapı Geliştirme' kategorisinde 'Dünya'nın En İyi Projesi' seçildi.

İstMarina’ya ‘dünyanın en iyi yapı projesi’ ödülü!

Kartal sahilinde yükselen İstMarina projesi, dünyanın en önemli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen “International Property Awards”da, “2014 - 2015 Yapı Geliştirme” kategorisinde “Dünya’nın En İyi Projesi” seçildi.

İstmarina Dünyanın En İyi Yapı Geliştirme Projesi seçildi!

İstmarina Dünyanın En İyi Yapı Geliştirme Projesi seçildi. İstMarina, Dünya’nın en önemli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen “International Property Awards”da, “2014-2015 Yapı Geliştirme” kategorisinde “Dünya’nın En İyi Projesi” seçildi.

Ofka International Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Ofka International Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi


Ofka International Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ayman Elsayed Ibrahim Elkasrawı, Halit Kasımoğlu, Mahmoud Abdou Elshennawi Elshennaw, Mahmoud Gomaa Mansour Ibrahim, Marwan Ahmet Hassan Gaber, Namık Kasımoğlu ve S.Ibrahim Hassan Abdelrahman tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 7 Mart'ta kurulan Ofka International Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;gayrimenkul alım satım kiralama kiraya verme elde tutma işletme faaliyetleri..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Ofka International Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Merter, M. Nezih Özmen Mahallesi, Çam Sokak, No:15...