17 / 05 / 2024

Oflaz İnşaat Le Kule projesi

Oflaz İnşaat Le Kule projesi

Dairelerin 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildiği Lekule projesinde yüzde 10 ön satış indirimi uygulanıyor. Projede daire fiyatları 337 bin liradan başlıyor...

Le Kule Residence'ta fiyatlar 337 bin liradan başlıyor!

Daire teslimlerinin 12 ay sonra yapılması planlanan Oflaz İnşaat Le Kule projesinde daire fiyatları 337 bin liradan başlıyor. Projede yüzde 10 ön satış indirimi uygulanıyor...

TOKİ Antalya Aksu hükümet konağı inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Antalya İli Aksu İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün yapılacak...

TOKİ Hakkari Gupsi 297 Konut ihalesi yarın!

TOKİ Hakkari İli, Merkez İlçesi, Gazi Mahallesi Gupsi Mevkiinde 297 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yarın ihale edilecek...

TOKİ Ahmet Yesevi Üniversitesi Binası ihalesi yarın!

Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanlığı Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Adana Çukurova Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Adana İli Çukurova İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Tarsus Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Mersin İli Tarsus İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Bingöl Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Bingöl İli Merkez Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Mersin Mezitli Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Mersin İli Mezitli İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saaat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa Akhisar Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Manisa İli Akhisar İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Çorum Alaca Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Çorum İli Alaca İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 13 Ağustos 2018 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Aydın Çine Hükümet Konağı ihalesi 27 Ağustos'ta!

Aydın İli Çine İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 27 Ağustos tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Ordu Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Ordu İli Gürgentepe İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Mersin Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Mersin İli Yenişehir İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Diyarbakır 178 dükkan ihalesi yarın!

Diyarbakır İli Bağlar İlçesi Alipınar Mahallesi Sur Toptancılar Sitesi Sanayi Projesi 178 Adet Dükkan ve 1 Adet Camii-Abdasthane , 1 Adet Nizamiye Binası ve 1 Adet Su Deposu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Oflaz İnşaat Le Kule projesi Haberi

Oflaz İnşaat Le Kule projesi

Tapu teslimlerinin hemen gerçekleştiği Lekule projesi İstanbul Anadolu yakasında Kartal'da yer alıyor. Oflaz İnşaat imzası taşıyan proje 18 katlı tek blok halinde yükseliyor.


Oflaz Lekule Kartal ödeme koşulları kapsamında yüzde 10 ön satış indirimi uygulanıyor. Banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunulan Kartal Lekule ev fiyatları 337 bin liradan başlıyor.


Lekule projesi 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. Oflaz Lekule Evleri'nde daire alanları 81 metrekare ile 132 metrekare arasında değişiyor.


Kartal Lekule Evleri sosyal olanakları arasında fitness center, yüzme havuzu, oyun alanları, kafeler, otopark ve güvenlik bulunuyor. Le Kule Kartal ne zaman teslim 12 ay sonra yanıtı veriliyor.


Oflaz İnşaat Le Kule projesi Aydos Ormanı'na 5 dakika, Kartal Metro İstasyonuna 2 dakika, Tem Samandıra bağlantısına 1 dakika,...