19 / 05 / 2024

Ofton Barbekü Partisi

Ofton Barbekü Partisi

Ofton İnşaat, projelerine ilgi gösteren dostlarıyla, Elysium “Serene” Kandilli’de her hafta sonu düzenlenen “Ofton Barbekü Partisi” nde bir araya geliyor. Bir süre daha devam edecek olan ve son derece samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmalarda herkes hem

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler barbekü partisi 3-4 Ekim'de!

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler için etkinlik düzenleniyor. Nidapark Küçükyalı satış ofisinde 3-4 Ekim tarihlerinde barbekü partisi gerçekleştirilecek.

Park Mozaik'te yaşama derinlik katan 9 meydan açıldı!

Bir mahalle dokusu oluşturacak şekilde inşa edilen Park Mozaik projesi sonbaharı düzenlediği barbekü partisi ile karşıladı. Sağlam ve güvenilir bir yatırım yapma şansı veren projede tam 9 ayrı tematik meydan yer alıyor...

Park Mozaik'te yaz etkinlikleri devam ediyor!

TEPE ve MESA tarafından inşa edilen Park Mozaik'te “yaza merhaba” partisi ile başlayan yaz etkinlikleri barbekü partisi ile sürüyor. Park Mozaik, sakinleri, yazlarını tüm dostları, yakınları ve sevdikleriyle birlikte barbekü partisiyle renklendirdi.

Park Mozaik barbekü partisi yarın!

TEPE ve MESA tarafından Ankara’da hayata geçirilen Park Mozaik'in düzenlediği barbekü partisi yarın yapılacak.

Park Mozaik barbekü partisi 23 Temmuz'da!

TEPE ve MESA tarafından Ankara’da hayata geçirilen Park Mozaik'in düzenlediği barbekü partisi 23 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

CFR Yapı Pazar günü herkesi barbekü partisine bekliyor!

Yatırımcılarıyla bir araya gelmek isteyen CFR Yapı, 24 Temmuz 2016, Pazar günü herkesi barbekü partisine bekliyor. Barbekü partisi 12:00 ve 16:00 saatleri arasında yapılacak..

CFR Yapı barbekü partisi 24 Temmuz'da!

Kısa sürede büyük beğeni kazanan Colorist Şile, farklı konseptiyle emlak sektöründe yeni bir nefes oldu. Yatırımcılarıyla bir araya gelmek isteyen CFR Yapı, 24 Temmuz 2016, Pazar günü herkesi barbekü partisine bekliyor.

Adam Kule'de Özgür Şef ile barbekü partisi!

Adam Kule'de Özgür Şef ile barbekü partisi veriliyor. İstabul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen projede daire fiyatları 306 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Dap İstmarina'da bu hafta sonu barbekü partisi veriliyor!

Dap İstmarina'da bu hafta sonu barbekü partisi veriliyor. Fiyatların 400 bin TL'den başladığı projede 1.423 adet daire ve 100 adet bağımsız ünite yer alıyor.

Green Village Şile 2' de daire fiyatları 135 bin TL'den başlıyor!

Burçkale Yapı imzası ile hayata geçirilen Green Village Şile 2'de her hafta sonu geleneksel barbekü partisi düzenleniyor. Daire fiyatlarının 135 bin TL'den başladığı projede 1+1'den 4+1 dublekse kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor..

Green Village 2 Şile'de Anneler Günü'ne özel barbekü partisi!

Daire fiyatlarının 135 bin TL'den başlangıç gösterdiği Green Village 2 Şile projesinde Anneler Günü'ne özel barbekü partisi düzenirken lansmana özel yüzde 15 indirim fırsatı da sürüyor.

Green Village Şile 2'de geleneksel barbekü partisi düzenleniyor!

Burçkale Yapı imzası ile hayata geçirilen Green Village Şile 2'de geleneksel barbekü partisi düzenleniyor. Daire fiyatlarının 129 bin TL'den başladığı projede 1+1'den 4+1 dublekse kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Green Village Şile 2'de 26 Nisan'daki barbekü partisine özel avantajlar!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamak için 26 Nisan'da barbekü partisi düzenleyecek olan Green Village Şile 2 projesinde güne özel lansman fiyatlarıyla daire satışları devam edecek.

Ofton Barbekü Partisi Haberi

Ofton Barbekü Partisi

Şehir merkezlerinde çağdaş yaşam alanları sunan Ofton İnşaat, Kandilli’deki projesi Elysium “Serene”nin muhteşem doğasında her hafta sonu dostlarıyla buluşuyor. Ofton’un projelerine ilgi gösteren ve Ofton ailesine katılan dostlarla, barbekü eşliğinde, hem keyifli sohbetler ediliyor hem de dileyenler proje hakkında daha detaylı bilgi sahibi oluyor.

Ofton İnşaat Kurumsal İletişim Müdürü Ayşenur Ülvan bir süre daha devam edecek olan Barbekü buluşmaları için, “Katılımın yüksek olmasından büyük memnuniyet duyuyoruz. Bu türden buluşmalarla projenin gelecekteki sakinleri daha şimdiden dostluklar kurabiliyor. Biz sakinlerimize asıl uzmanlık alanımız olan estetik ve çağdaş yapılar sunmanın yanı sıra bir yaşam biçimi de vaat ediyoruz. Elysium “Serene” Kandilli, İstanbul’un merkezinde doğaya yakın, çok özel bir yaşam fırsatı sunuyor. Bu, sakinlerinin sosyal paylaşımlarıyla daha da keyifli hale gelsin istiyoruz” derken, Proje...