05 / 05 / 2024

Ofton’un haftasonu “Barbekü Buluşmaları” büyük ilgi görüyor!

 Ofton’un haftasonu “Barbekü Buluşmaları” büyük ilgi görüyor!

Ofton İnşaat, projelerine ilgi gösteren dostlarıyla, Elysium “Serene” Kandilli’de her hafta sonu düzenlenen “Ofton Barbekü Partisi” nde bir araya geliyor. Bir süre daha devam edecek olan ve son derece samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmalarda herkes hem



Şehir merkezlerinde çağdaş yaşam alanları sunan Ofton İnşaat, Kandilli’deki projesi Elysium “Serene”nin muhteşem doğasında her hafta sonu dostlarıyla buluşuyor. Ofton’un projelerine ilgi gösteren ve Ofton ailesine katılan dostlarla, barbekü eşliğinde, hem keyifli sohbetler ediliyor hem de dileyenler proje hakkında daha detaylı bilgi sahibi oluyor.

Ofton İnşaat Kurumsal İletişim Müdürü Ayşenur Ülvan bir süre daha devam edecek olan Barbekü buluşmaları için, “Katılımın yüksek olmasından büyük memnuniyet duyuyoruz. Bu türden buluşmalarla projenin gelecekteki sakinleri daha şimdiden dostluklar kurabiliyor. Biz sakinlerimize asıl uzmanlık alanımız olan estetik ve çağdaş yapılar sunmanın yanı sıra bir yaşam biçimi de vaat ediyoruz. Elysium “Serene” Kandilli, İstanbul’un merkezinde doğaya yakın, çok özel bir yaşam fırsatı sunuyor. Bu, sakinlerinin sosyal paylaşımlarıyla daha da keyifli hale gelsin istiyoruz” derken, Proje Satış Koordinatörü Suzan Arar etkinliğin bir başka amacını da şu sözlerle açıklıyor:“İnşaat projelerinin başarısında bilgi akışı ve güven büyük önem taşıyor.  Çünkü emlak yatırımı birçok kritere bağlı olarak, tüm bir yaşama etki edebilecek önemli bir karar. Sürekliliği olan bu buluşmalarla, hem dostlarımızı daha yakından tanımış oluyoruz, hem de onlara merak ettikleri her türlü bilgiyi samimi bir ortamda verebiliyoruz. Bu da onların sürece daha çok dâhil olmalarını ve güven duymalarını sağlıyor. Gelecekteki yuvalarını beraber kuruyoruz. ”



Geri Dön