04 / 05 / 2024

Ofton İnşaat iş ilanı

Ofton İnşaat iş ilanı

Ofton İnşaat İstanbul şantiyelerinde görevlendirmek üzere projeler müdür, elektrik mühendisi, kesin hesap şefi yardımcısı ve inşaat teknikeri arıyor.

İnşaat işçileri artık yurt dışını değil, Türkiye'yi seçiyor: Yeni bir işçi 40 bin TL maaş alıyor!

İnşaat işçileri artık yurt dışı yerine Türkiye'de çalışmaya yöneliyor. Sektöre yeni giren bir inşaat işçisi 40 bin TL maaş alıyor. İşte ayrıntılar...

İnşaat iskanı nasıl alınır? İnşaat işlerini kim takip etmeli?

İnşaat sektörü, belirli izin ve belgelerin alınması ile resmiyete dökülür. Bu belgelerin başında ise iskan belgesi geliyor. Peki İnşaat iskanı nasıl alınır? İnşaat işlerini kim takip etmeli? İşte ayrıntılar...

Ofton İnşaat’ın mutlu günü! Salih Şimşek ve Gamze Sezgin evleniyor!

Ofton İnşaat'ın ortaklarından Yusuf Şimşek’in oğlu Salih Şimşek, Gamze Sezgin ile evleniyor. Çiftin nikah töremi 31 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

İnşaat işçileri konuştu: Biz o binanın yıkılacağını biliyorduk!

İnşaat işçisi Erol Kaya depremde çöken Barış Sitesi’nin yapımında çalışmıştı. Enkazdan çıkarılan cansız bedenleri hüzünle izleyen Kaya, anlatıyor: “Ben harç taşırken inşaatta yürümeye korkuyordum. İlk depremde yıkılacağını biliyorduk.”

TOKİ Muğla Yatağan 2. Merhale Projesi İnşaatı İşi ihalesi yarın!

Muğla Yatağan 2. Merhale (Girme Barajı ve Sulaması) Projesi İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Edirne Meriç Sulaması Yapım İnşaatı İşi ihalesi yarın!

Edirne Meriç Sulaması Yapım İnşaatı İşi (e-ihale )ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Viranşehir 2. kademe ikmal inşaatı işi ihalesi yarın!

Şanlıurfa Viranşehir Pompaj Sulaması 2 Kademe İkmal İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Konya Ovası İkmal İnşaatı İşi ihalesi yarın!

Konya Ovası 1-2-3 Sulamaları İkmal İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa Bozova 2. Kısım Şebeke 1. Ünite İkmal İnşaatı İşi ihalesi bugün!

Şanlıurfa Bozova Pompaj Sulaması 2. Kısım Şebeke 1. Ünite İkmal İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

Emlak Konut Ataşehir Resmi Kurum Binası A Blok İkmal İnşaatı İşi Aydur İnşaat'ın!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın projelerinden olan İstanbul Ataşehir Resmi Kurum Binası A Blok İkmal İnşaatı İşi' nin sözleşmesi imzalandı.

Ofton İnşaat, CNR Emlak Fuarı’na satışla başladı!

4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’na Ofton İnşaat, Avrupa yakasından Elysium Art Şişli, Elysium Soul Beyoğlu, Anadolu yakasından ise Elysium Serenity Kandilli, Elysium Elit Koşuyolu, ve Elysium Es Beykoz projeleri ile damga vurdu

Ofton İnşaat 5 projesiyle CNR Emlak Fuarı’na katılıyor!

4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’na Ofton İnşaat, Elysium Art Şişli, Elysium Serenity Kandilli, Elysium Elit Koşuyolu, Elysium Soul Beyoğlu ve Elysium Es Beykoz projeleri ile damga vuracak.

İlhan Kaya, Ofton İnşaat'ın Satış Direktörü oldu!

İlhan Kaya, Ofton İnşaat'ın yeni Satış Direktörü oldu. Sektörde uzun yıllardır çalışma hayatı olan Kaya, daha önce Dap Yapı, Kiler Grubu ve Kuzu Group'ta görev aldı.

Ofton İnşaat iş ilanı Haberi

Ofton İnşaat iş ilanı

Ofton İnşaat İstanbul şantiyelerinde görevlendirmek üzere projeler müdür, elektrik mühendisi, kesin hesap şefi yardımcısı ve inşaat teknikeri arıyor. 


Projeler Müdürü: Mimar veya Mühendis en az 5 yıl deneyimli

Elektrik mühendisi: 5 yıl deneyimli

Kesin hesap şefi yardımcısı: Hak ediş departmanın da çalışacak en az 2 yıl deneyimli metraj ve keşif çalışmaları yapabilen 

İnşaat teknikeri: İnşaat teknikerliği bölümlerinden mezun, ince ve kaba işlerden anlayan, en az 2 yıl deneyimli


Başvuru yapmak isteyen adayların [email protected] adresine fotoğraflı özgeçmişlerini göndermeleri ya da 0216 651 48 18 numaralı telefondan başvuru yapmaları...